Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 no já právě taky vůbec nevím
asi to risknu a půjdu toho 26.8. i když bych teoreticky měla být 28dc tak snad to klapne..už nechci čekat další měsíc ![]()
@adny taky nechci cekat dalsi mesic ani omylem. a kam vubec jdes do nemocnice na laparku?
@hanka1120 tak snad to neprošvihnu…to by mě z toho asi omylo…no já chodím do Fertimedu v Polance nad Odrou…mají i pobočku v Olomouci, ale tohle tam přímo dělají..tak jsem teda zvědavá..a ty jdeš kam?
Ahoj holky, tak ja uz lezim pekne v nemocnici
zatim to jde, zakrok bude rano. Jinak mne bylo receno, ze laparka se dela po ms, ja budu zitra 12DC, takze jeste pred OVU. Pry kdyz se dela takhle, tak je jeste ten mesic sance na otehotneni. A co se tyka vysetreni, tak jsem byla po ms jen na krvni a na moci, pak EKG a to je vse, dnes me jeste ceka ARO kvuli narkoze, ale to je pry spis jen povidani. Na krev a moc jsem sla ted v utery. Tak myslim, ze neni treba uplne spechat.
@jarunka86 tak to snad zvládneme
budu na tebe zítra myslet…a držím pěsti ![]()
@jarunka86 moc ti drzim palecky a myslim na tebe at vse je jak ma byt
Ahojte holky,
me taky ceka laparo, uz jsem objednana na 26.8. a predoperacni - krev, tlak, moc - mi pry udelaji az v nemocnici, tak jak psala jarunka86. Mam PCO, takze mi zjisti pruchodnost a udelaji drilling.
Me dr. rikal, ze nejlepsi je laparo delat v pulce cyklu, ze je pak sance na otehotneni jeste ten cyklus. A ptala jsem se ho, jak dlouho mame pockat po te operaci a to mi rekl, ze je nelpesi co nejdriv, hned jak se vratim z nemocnice… pry to nekdy zabira
. Tak uvidime ![]()
@Kulišátko to mas dobry ze vysetreni ti udelaji az v nemocnici ja musim mit pred nastupem hotovy ekg +moc a krev.ja se termin presny dozvim az 1dc.ale rikala mi doktorka ze to bude po ms nekdy 10-12dc
@hanka1120 Tak kazdy to ma asi jinak, akorat mi prijde zbytecny takhle se honit pred operaci, kdyz ti to muzou udelat rovnou tam.
Doufam, ze bude vse ok, jsem z toho docela nervozni… nikdy jsem jeste na operaci nebyla, tak jsem trosku vyjukana, ale snad to bude v pohode. Snazime se uz rok a nic, tak uz nechci cekat a chci tu laparoskopii mit co nejdriv za sebou.
@Kulišátko nic se neboj a strach zakonite je proste na miste taky mam strach ale uz nechci cekat.ja neberu antikoncepci 5 let a nikdy na testu// nevidela.ja ale byla v 18 letech na klasicke operaci to slepak ale jak rikam to byla normalni. laparka je ohodne setrnejsi pokud teda nic nenajdou a to mne prave desi
@hanka1120 Ja vim, ze se asi bojim zbytecne, ze to neni takovy zasah, jako normalni operace… ale podvedomi neosalis. Taky uz nechci cekat. Drzim pesti, at ti to dobre dopadne a zadari se. ![]()
@Kulišátko ahojky..no já to mám stejně jak Hanka1120..jelikož mi to nebudou dělat v nemocnici, ale přímo na té klinice tak musím mít to předoperační předem..u normální laparky je to asi jinak…to čekání je hrozné co? taky už mě to neba..a najít // by byl u mě asi zázrak ![]()
A taky mám z toho strach..ještě nikdy jsem neměla anestezii
snad to aspoň dobře dopadne…
@adny ja mela narkozu uz dvakrat jednou normalni u slepaku ale to byla klasicka to jsem paky po operaci cely den prosprala. a pak jsem mela menci a to u ivf pri opu.ja se spis desim co bude po tym vykonu zda mne bude hodne bolet bricho atd