Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maja25 prave ze si na gynde mysli ze mam endomku a to mne desi menstruace skoro zadna bolesti jak hrom a celkem furt mne boli bricho a pri styku uz taky.pry se pichaji kdyz nekomu tu endomku najdou hormony.
@kaczule1 ne ne prez ultrazvuk to nevidela ale kdyz mi delala stery a prohmatem to pry pozna a koukala dlouho dovnitr. nejak proste doufam ze se to po laparce povede
@Maja25 Ja jdu na laparo hlavne kvuli PCO, takze drilling a zjistit, jestli je tam vsechno ok. Navic mam vysokou hladinu testosteronu, takze mam problem s dozravanim vajicek… ale to uz pak zkusime nakopnout Inofolicem, ktery mi dr. doporucil.
Manzel je ted objednany na spermiogram, tak po laparce na to hupnem a to by nebylo… aby nebylo
![]()
@Kulišátko Ja uz jsem davno doma
nastup ve ctvrtek, vykon v patek a v sobotu supky supky domu
v nemocnici jsem byla 48hodin, v podstate.
Jinak jsem dnes holky byla u doktorky, protoze jsem posera
kazdej den mam novou modrinu a ty stary se mi pekne rozlejvaji a navic uz ji mam i tam dole..mam to tam natekle jak stara baba a uplne cernou modrinu
ale uklidnila me, ze pry to neni normalni, ale muze se to stat, tak to jen mazu nakou masti. Ale dozvedela jsem se presne vysledky laparky..moc me nepotesila. Cysta na levem vajecniku, tu odstranili, ale vajecnik zachovali, bohuzel je tam PCO, takze drilling plus nasli nekolik lozisek, ktere odstranili, ale pry se nejspus jedna o endometriozu
jsem z toho trochu mimo, necekala jsem toho tolik a mam strach, ze me muj gyndr. posle na IVF, kam vazne nechci ![]()
Maja25 to píšeš dobře o tom masírování jizev. Já to nedělala, protože mě na to nikdo neupozornil a naivně jsem si myslela, že to nepůjde vůbec vidět a mám 3/4 roku po laparce a vidět to jde, hlavně na pupíku je to ošklivé a bude to vidět už napořád. Takže mazat, mazat a masírovat. ![]()
Tak jsem přišla z kontroly a zítra nástup na laparku. Mám tam být v 7 ráno a kolem 9 hod. bych se měla dostat na sál
Pravděpodobně mi taky bude dělat drilling vaječníků, tak jsem zvědavá, jak se po tom budu cítit
![]()
@kaczule1 to koukam teda ze nastupujes az v den zakroku.ja to mam jinaci. prvni den nastup druhy den rano zakrok a treti den pokud bude vse ok a nic vaznyho nenajdou tak pujdu domu.
@hanka1120 mě to bude dělat můj dr. z CARu, takže dneska jsem byla u něj na kontrolu a zítra už nastoupím přímo k zákroku a stejně jak ty, tak další den, pokud bude vše OK tak domů ![]()
@kaczule1 preji at nic nenajdou.ja na to jdu taky v caru, akorat je to statni nemocnice vlastne.
Holky tak dneska hlasim dosla mi ms, hned jsem se objednala na laparku. takze u mne to bude takle 30.8 mam dojit na nejaky povydani.1.9 mam nastup kolem poledne.2.9 mam zakrok.mam si koupit kompresni puncochy.
@hanka1120 Jee,tak to moc drzim palce
ty puncochy jsou zvlastni, mne je dali tam ![]()
@jarunka86 ty puncochy jsi mela jen pred zakrokem nebo i potom?
@hanka1120 taky mi punčochy dali a budu je mít do zítřka, alespoň mi nebude zima
a snad me zítra pustí domu ![]()