Čeká někoho laparoskopie?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
16.8.13 12:49

@adny a vy mate jaky problem? jinak ja budu mit tu laparku taky v tom caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 12:54

@hanka1120 a @adny
Asi to bude u kazdyho jiny, co na tom byly zname, tak vetsinou se to da prezit, nejvic je pry otravny ten plyn, co do tebe napumpujou, to se pry nekdy vstrebava i tri dny a nejak to pry muze tlacit i na klicni kosti. Taky nevim co cekat, ale uz to chci mit za sebou.
Z anestezie mam taky strach, ale zvladli to jini, zvladneme to taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.8.13 12:55

@Kulišátko presne to si rikam zvladli to vsichni tak mi to zvladnem taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.8.13 13:33

@hanka1120 no my zatím máme problém takový, že manželovi chybí nejrychlejší spermie..ale není to zase až tak strašné, jinak já jsem v pořádku..no uvidíme po té laparce…nejhorší je když to nejde a nevíš proč :( a vy máte co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.8.13 13:33

@Kulišátko no u té hydrolaparoskopie právě do tebe plyn nedávají, ale dávají ti tam nějakou tekutinu..to je jeden z rozdílů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.8.13 13:34

@hanka1120 jasně..to zvládnem a pak skočíme všechny se // ;) (kéž by) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.8.13 13:37

@adny myslim ze se pletes ten plyn musi byt u jake koliv laparky aby lip vydeli.my celkem zadnej problem a stejne to nejde. u mne vse ok jen nemivam ovulka sama od sebe a manzel ma normospermie ale nizci pohyblivost jinak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
16.8.13 13:41

Ahoj ja jdu pristi mesic 4.9.k Aplinar pro termin lapara a po Zt cekame na mimi uz 10m :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.8.13 14:21

@hanka1120 holky tak teď jste mě zmátly..tak jsem to našla… "Ultrazvukově sledovaná transvaginální hydrolaparoskopie je celosvětově nová metoda, umožňující (stejně jako laparoskopie) vizualizaci malé pánve ženy. Předností UTHL je ambulantní provedení, monitorování celého výkonu ultrazvukem a pozorování vejcovodů v přirozeném prostředí tekutiny (při laparoskopii je dutina břišní plněna plynem). tak by to snad mělo být správně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.8.13 14:23

Ahoj, já ji mám za sebou. Nebylo to tak hrozné, spíš ten plyn mi dělal problém. Po operaci jsem kvůli tomu měla bolesti, ale byla jsem na pokoji jediná, ostatním to takový problém nedělalo. Jinak je nepříjemný ten drén, co ti pak trčí z břicha. Ale neboj, není to tak zlé a hlavně se dovíš, jak jsi na tom. Já jsem po laparoskopii tři měsíce nato otěhotněla a to jsme se snažili 2 roky. Takže to určitě stojí zato. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
16.8.13 15:06

@Verča P. jéééé to je super také doufám, že budu těhulka nato tata :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.8.13 15:10

To jo a nejsem sama, znám další 2 holky, které to podstoupily a otěhotněly. Tak držím palce, fakt to nic není. Tu drobnou nepříjemnost si za pár měsíců už ani nevzpomeneš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
16.8.13 15:13

@Verča P. laparo mi dělali při odstranění žlučníku, takže si dovedu představit do čeho jdu.Ale měla jsem potom zákroku pocit, že se z toho plného břicha udusím a umřu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.8.13 15:18

@Liskynka Já měla nafouklé břicho asi týden, potom začalo splaskávat. Vypadala jsem jak v pátém měsíci. Horší je, že ten plyn prostě ven nedostaneš, musíš čekat. Není to jak když má člověk plyn ve střevech. Ale to znáš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
16.8.13 15:24

@Verča P. no jasně chodila jsem po nemocniční chodbě a pořád se snažila hýbat. A nejvíc mě bolely trapézové svaly a za krkem…uvidím kdy dostanu termín u toho Apolináře jinak na ně prdím a jdu do Gyncentra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí