Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
27.8.13 20:23

@kaczule1 Taky premyslim, ze na doktory prdim…dnes jsem byla u sveho gynekologa a mam se do priste pry rozmyslet, jestli pujdu na IVF nebo jestli zkusim pul rocni hormonalni lecbu na tu endometriozu…tak nevim, jsem z toho jelen. Nechci ani jedno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.8.13 20:27

@jarunka86 půl roku je dost, ale asi to je lepší, než aby se endometrioza pěkně roztáhla a pak by stejně nezbylo nic jiného než IVF :nevim: :think: Ale já tomu až tak nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
27.8.13 20:39

@kaczule1 no ja tomu taky moc nerozumim prave, ale nastesti tu endosku mam fakt minimalni, nasli jen nekolik milimetrovych lozisek…tak uvidime. V zari jedeme k mori, a v rijnu uvidime…neco snad vymyslime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
28.8.13 07:27
@daniel2008 píše:
@Muf86 Ahoj, tak to máme stejný termín laparoskopie. Bude mi ji provádět doktor z CAR v jedné malé nemocnici. Je to diagnostická laparka, chceme vědět, jestli je vše o. k. a proč se vlastně nedaří otěhotnět, když už to jednou vyšlo a je z něj 5 letý zdravý klučina :)

Skvělý, aspoň budu mít „spojence“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
29.8.13 10:25

Celou diskuzi jsem nečetla, možná už to tady někde je: ale zeptám se, musí se po laparce dodržet něco jako „šestinedělí“? a MS příjde v předpokládaném termínu, nebo se nějak posune?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.8.13 10:35

@Muf86 myslím, že šestinedělí není třeba dodržet, ale asi záleží jak se cítíš a co všechno ti budou dělat :nevim: Já jdu zítra na vytahování stehů a pak to už asi nějak řešit nebudem :roll: A ms doufám příjde, jak má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
29.8.13 12:48

Díky za info ;) koukám na tvůj podpis a říkám si, že už toho máš hooooodně za sebou… teď to necháte přírodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.8.13 13:00

@Muf86 jj, teď si dáme od doktorů klid. Ještě zítra si jdu nechat vytáhnout stehy po laparce, pak lázně a pak děj se vůle boží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
29.8.13 13:16

Lázně? ty máš po laparce, nobo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.8.13 13:19

@Muf86 ty mám po tom všem. Už jsem si řekla, že po 3× IVF, 2 potraty tak by to chtělo nějaký odpočínek. Tak jsem se na to zeptala a dr. mi je napsal :palec: A myslím, že to je ideální jet po laparce, kdy mám protáhle trubky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
29.8.13 13:24

@jarunka86 úplně mě mrazí, četla jsem jeden tvůj příspěvek, snažíš se stejně dlouho jako já a máš taky endometriozu jo? a ještě jsi 86. ročník? tak to je teda náhoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
29.8.13 13:53

Kaczule1: tak si tam pořádně odpočiň :kytka:
tojemaras: já jsem taky 86. ročník :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
29.8.13 13:56

@Muf86 ahoooj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
29.8.13 21:58

@tojemaras To je sranda, ze to mame stejne na den :D rocnik sedi, a endometriozu mam taky. Ale clostik uz jsem brala 6 mesicu, jeste pred laparoskopii a nezabral, krome cysty na vajecniku se nejspis neurodilo nic :( Muzu se zeptat, jak resili u tebe endometriozu? Ja se mam totiz rozhodnout mezi hormonama na pul roku a IVF hned. A moc se mi ten pul rok obetovat nechce :( Jinak mate doma kocku? Ze cekas na krev ohledne toxoplazmozy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
29.8.13 22:00

@Muf86 Ahoj,me doktor jen rekl, ze tenhle mesic bych nemela otehotnet, pry mame pockat do prvni MS po laparoskopii. Aby se brisko poradne zahojilo. Jinak MS bych podle planu mela dostat nekdy kolem 7.9. a zatim ani naznak, tak to vypada, ze holka dorazi tak jak ma a laprka ji neovlivnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí