Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky…tak mě potkala další nepříjemné situace…vyteklo nám akvárko:( tak řeším zatečenou podlahu atd…ach jo..jako kdybych měla málo starostí ![]()
@Muf86 tak to jsem taky zvědavá jak jsi dopadla? a byla jsi na té klasické? nebo hydrolaparoskopii?
@kaczule1 píše:
@Kulišátko a víš, jestli byla ovulka? Já jsem ji měla pravděpodobně v pondělí, ale nepočítám, že by to vyšlo
No to prave tenhle cyklus nevim… po laparce jdu az pristi tyden k doktorovi. Je mozny ze ne, mam to nepravidelny… a s tim vyssim testosteronem je to opravdu vyjimecny, ale jsem si rikala, ze to ta laparka nejak „probrala“, tak jsem zkusila ten test.
@Muf86 píše:
Ahoj děvčata, tak to mám za sebou… včera laparo a dnes mě pustili domů
Tak dej pak vedet, jak jsi to zvladla a co vysledky? ![]()
Myslím, že jsem to zvládla dobře. Přišlo se jenom na jeden srůst, vejcovod přirostli k tlustému střevu, takže žádnou příčinu proč nám to nejde nenašli… ale mudr. mi při propouštění řekla, že když to půjde, tak to máme zítra zkusit… no zatím se na to teda moc necítím, tak uvidíme… ![]()
@Kulišátko Tak snad ti dojde mrska nebo //
mohla jsi mit ovu pozdeji a na test je treba brzo. Ja jsem si zakazal delat testy, udelam si ho az to bude opravdu mit nejakej duvod.
@Muf86 už zítra? Tak to mě ty vaječníky nařezávala a neumím si představit, že bych měla mít do týdne sex
Ale ani by to nemělo smysl, kde vlastně vaječníky ošetřoval ![]()
@Terulisekk to mě mrzí…ale mě pomohli laparkou od žlučníku a ted doufám v mimčo…a určitě bys na takový zákrok šla pokud bys po něčem toužila a tahle metoda ti k tomu mohla pomoct
@kaczule1 ty jo tak tady se někdo ode dneška relaxuje v lázních
![]()
@kaczule1 píše:
@Muf86 už zítra? Tak to mě ty vaječníky nařezávala a neumím si představit, že bych měla mít do týdne sexAle ani by to nemělo smysl, kde vlastně vaječníky ošetřoval
Tak jsme to včera zkusili a… ok
takže doufám, že dnes znovu ![]()
@Liskynka no, ona šla na žlučník právě…
jinak kdyby šlo o miminko, asi bych do toho taky šla..
Tak holky ms stale nikde a vajecniky me pobolivaji uz tyden…
Ve ctvrtek jdu na gyndu tak jsem zvedava, co mi pan doktor rekne, jestli ta mrska nedorazi.