Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To je fajn, že to máš za sebou ![]()
Odpočívej, ať máš sílu až půjdeš domů.
@Liskynka Ahoj,tak to urcite dopadlo dobre, kdyz uz jsi doma
![]()
No, tak k nam zase prisla mrcha cervena…to je des. Ach jo, skonci to nekdy? ![]()
@jarunka86 nenasli vubec nic a vse je v naprostem poradku!!! Deloha vejcovody vajecniky krasne ciste a ruzove.po naliti te modre kontrastni latky zjistili, ze se behem chvilky rozlije vsude kam ma. takze pruchodnost je a problem bude jinde.asi v hustejsim pl. hlenu
a nebo spatne dozravani vajicek…hlavni je ze je vse pruchzi…jupiiii
@Liskynka No tak to je super
a co budete delat dal?? Naznacili ti nejaky moznosti?
@jarunka86 píše:
@Liskynka No tak to je supera co budete delat dal?? Naznacili ti nejaky moznosti?
právě, že naznačili IUI ![]()
@Liskynka Ty jo, tak to se mas
mohlo by to vyjit
ja musim pry rovnou na IVF, ale uvidim, co mi reknou v CARu..jeste jsem tam nebyla ![]()
Zdravím
tak jsem doma z lázní a bylo super
3 týdny utekly jako voda a ve čtvrtek do práce ![]()
To věřím, že to uteklo, když je člověku fajn, tak to vždycky rychle utíká…
Teď jsi odpočatá a zregenerovaná, tak hurá na snažení ![]()
@kaczule1 noooo super ted si odpočatá a vše pujde jako po másle
![]()
Ahojte holky…teda ta nová práce mi dává zabrat
ani nemám čas sem přijít…jak se máte? chci se Vás zeptat zda jste po laparce neměly náhodou docela silný výtok? takový silný jsem nikdy pořádně neměla tak nevím..zda je to jenom před ms?…nemáte někdo takovou zkušenost??díky moc
@adny Ahoj
ja vytok po laparce nemela o nic vetsi, nez obvykle pred MS. Ale nekde jsem cetla, ze pry hustsi bily vytok pred MS by mohlo byt miminko na ceste ![]()
To by teda byla paráda…ale bohužel není hustší a navíc jsem beztak ani neměla tento měsíc ovulku..protože ten den co jsem na to šla mi dr. řekla že už tam hezky zrajou folíky a jak jsem šla za 4 dny na kontrolu tak mi dr. řekl že nic nenasvědčuje tomu že by došlo k ovulce
takže kdoví co to je
no a co ty? jak se máš??co nového?