Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 No teoreticky tehule byt muzes
To, ze jsi pred MS odhadla podle sliznice? Budes testovat dal? Treba o vikendu ![]()
@jarunka86 ´jj, to, že jsem před MS poznala podle slitnice, kterou pochválila a podle žlutého tělíska
Testovat už nebudu, začla jsem špinit, takže předpokládám, že MS bude tady co nevidět…
@Muf86 Tak at ci tak, dobre to dopadne
kdyz dorazi, tak dalsi cyklus smele na to
to by v tom byl cert, aby to tu nekomu nevyslo ![]()
MS nakonec opravdu dorazila…
Máš pravdu, ale začínala jsem v diskuzi, kde už všichni otěhotněli (kromě mě!) ![]()
@Muf86 Jee,vim jak se citis
Ja to mam totiz uplne stejne…uz jsem vystridala asi pet diskuzi a vsude jsem zbyla. Moc to neprida no, ikdyz to holkam opravdu preju
Aspon ze prisla ta MS, muzete se zacit snazit
my se uz taky opet snazime, ikdyz tomu uz moc nedavam. Ted vkladam nadeje do centra as. reprodukce, snad mi konecne nekdo pomuze ![]()
@jarunka86 Už jsi někam objednaná? Říkala jsem si, že jestli nás to po novém roce taky čeká, tak, že nevím kam se objednat, podle čeho se rozhodnout?
@Muf86 @jarunka86 Holky neveste hlavu… taky porad cekam na //.
Snad se nam taky zadari, ja ted po laparce tomu nechavam volnejsi prubeh. Vysadila jsem veskere hormony a beru jenom Inofolic, ktery by to mel srovnat, jak cyklus tak ovu. Davame tomu s doktorem do konce roku a v lednu se uvidi. Manzel je objednany na spermiogram taky az v lednu… davame si ted trochu klidu od doktoru. ![]()
@Kulišátko tak to jsme na tom podobně. Teď klid a volnější průběh a po novém roce to začneme zase řešit
Už jsem si řikala, že bych i měla přestat chodit sem, ale nějak mi to nejde ![]()
@Muf86 Jojo, taky jsem tu delsi dobu nebyla a docela mi to chybelo
. Clovek si aspon pripada, ze v tom neni sam a vidi, jak se dari ostatnim ![]()
Holky musím se připojit ke Kulišátkovi…i já pořád čekám na // ale to dáme nebojte se
![]()
@Muf86 Objednana jeste nejsem, ale ve ctvrtek jdu na gyndu, tak pockam, co mi doporuci. Ale tak nejak uz jsem rozhodnuta pro IVF centrum v Karlovych Varech..pro me pripada v uvahu bud Plzen, nebo Vary a ta centra jsou tam stejna. No podle ceho se rozhodnout…nevim
zkusim a uvidim, doufam, ze mi v tom pomuze muj doktor.
@jarunka86 jaký jste udělali závěr s doktorem? (jsem zvědavá co???
)
Ahojte holky..jak se všechny máte??já nějak v nové práci nestíhám…každopádně se chci zeptat jakou jste měly první ms po laparce? já teda šílenou…6 dní v kuse a silnou jako nikdy…a co jinak? nejdete někdo na IUI? já to tento měsíc asi kašlu..nějak to nestíhám…
@Muf86 Ahoj
zaver je jasny
IVF. Zitra se objednam na prvni konzultaci. Ale pry dnes nebo vcera byla OVU..to je taky dobra zprava
Co u tebe? Neco noveho?
@adny Ahoj,ja mela prvni i druhou MS uplne v pohode, dokonce slabsi a kratsi a mene bolestivou, nez jsem zvykla. Tenhle mesic jsem ani netrpela bolestma uprostred cyklu. Prisla ti mrcha v terminu?