Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
10.10.13 22:09

@Muf86 No teoreticky tehule byt muzes :-) To, ze jsi pred MS odhadla podle sliznice? Budes testovat dal? Treba o vikendu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.10.13 06:41

@jarunka86 ´jj, to, že jsem před MS poznala podle slitnice, kterou pochválila a podle žlutého tělíska :) Testovat už nebudu, začla jsem špinit, takže předpokládám, že MS bude tady co nevidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
11.10.13 16:07

@Muf86 Tak at ci tak, dobre to dopadne :-) kdyz dorazi, tak dalsi cyklus smele na to :pankac: to by v tom byl cert, aby to tu nekomu nevyslo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
14.10.13 07:29

MS nakonec opravdu dorazila…
Máš pravdu, ale začínala jsem v diskuzi, kde už všichni otěhotněli (kromě mě!) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
14.10.13 21:35

@Muf86 Jee,vim jak se citis :( Ja to mam totiz uplne stejne…uz jsem vystridala asi pet diskuzi a vsude jsem zbyla. Moc to neprida no, ikdyz to holkam opravdu preju :-) Aspon ze prisla ta MS, muzete se zacit snazit :-) my se uz taky opet snazime, ikdyz tomu uz moc nedavam. Ted vkladam nadeje do centra as. reprodukce, snad mi konecne nekdo pomuze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
15.10.13 06:56

@jarunka86 Už jsi někam objednaná? Říkala jsem si, že jestli nás to po novém roce taky čeká, tak, že nevím kam se objednat, podle čeho se rozhodnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.13 11:40

@Muf86 @jarunka86 Holky neveste hlavu… taky porad cekam na //.
Snad se nam taky zadari, ja ted po laparce tomu nechavam volnejsi prubeh. Vysadila jsem veskere hormony a beru jenom Inofolic, ktery by to mel srovnat, jak cyklus tak ovu. Davame tomu s doktorem do konce roku a v lednu se uvidi. Manzel je objednany na spermiogram taky az v lednu… davame si ted trochu klidu od doktoru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
15.10.13 12:57

@Kulišátko tak to jsme na tom podobně. Teď klid a volnější průběh a po novém roce to začneme zase řešit ;) Už jsem si řikala, že bych i měla přestat chodit sem, ale nějak mi to nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.13 13:12

@Muf86 Jojo, taky jsem tu delsi dobu nebyla a docela mi to chybelo :(. Clovek si aspon pripada, ze v tom neni sam a vidi, jak se dari ostatnim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
15.10.13 15:26

Holky musím se připojit ke Kulišátkovi…i já pořád čekám na // ale to dáme nebojte se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
15.10.13 22:16

@Muf86 Objednana jeste nejsem, ale ve ctvrtek jdu na gyndu, tak pockam, co mi doporuci. Ale tak nejak uz jsem rozhodnuta pro IVF centrum v Karlovych Varech..pro me pripada v uvahu bud Plzen, nebo Vary a ta centra jsou tam stejna. No podle ceho se rozhodnout…nevim :) zkusim a uvidim, doufam, ze mi v tom pomuze muj doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
17.10.13 09:56

@jarunka86 jaký jste udělali závěr s doktorem? (jsem zvědavá co??? :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.10.13 19:59

Ahojte holky..jak se všechny máte??já nějak v nové práci nestíhám…každopádně se chci zeptat jakou jste měly první ms po laparce? já teda šílenou…6 dní v kuse a silnou jako nikdy…a co jinak? nejdete někdo na IUI? já to tento měsíc asi kašlu..nějak to nestíhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
17.10.13 20:14

@Muf86 Ahoj :) zaver je jasny :arrow: IVF. Zitra se objednam na prvni konzultaci. Ale pry dnes nebo vcera byla OVU..to je taky dobra zprava :pankac: Co u tebe? Neco noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
17.10.13 20:15

@adny Ahoj,ja mela prvni i druhou MS uplne v pohode, dokonce slabsi a kratsi a mene bolestivou, nez jsem zvykla. Tenhle mesic jsem ani netrpela bolestma uprostred cyklu. Prisla ti mrcha v terminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí