Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
30.10.13 16:59

Ja jsem 28DC. MS cekam do 2.listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
30.10.13 17:01

@Muf86 Kdyz ono je tezky se ubranit zklamani, vid? Ja to mam podobne, clovek se proste musi sebrat a jit dal a zkouset a zkouset :-) Neboj, jednou to tady vyjde kazde z nas…preju aby to bylo co nejdriv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.10.13 18:55

@Muf86 tak to jo, to máš ještě čas..to jsme na tom plus mínus stejně..tož uvidíme.. ;) jj to zklamání je vždy hrozné…a dokud to nevyjde tak vždy bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.13 11:07
@Muf86 píše:
@Kulišátko tomu moc nerozumím… proč netestuješ?
Jsi objednaná k mudr. někdy v blízké době?

Nevim, asi tak nejak oddaluju pocit zklamani, ze to zase nevyslo :nevim:. Mam problem s cyklem v podstate od te doby co jsem dostala prvni MS, takze tak nejak tusim, ze bude nutna zase injekce… ale porad tajne doufam, ze to treba tentokrat vyslo… Uvidime, k doktorovi jdu pristi tyden ve ctvrtek, to je nejzassi termin, kdy by mela dorazit mrcha a pokud ne a nejsem tehu, tak rovnou dostanu vcelicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.13 11:08

@jarunka86 Presne, nejak chci doufat az do posledni mozne chvile :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.10.13 14:17

@Kulišátko no tak nějak ti rozumím…to zklamání je vždy pěkně hnusné :,( a to doufání je zase vždy tak hezké!!co kdyby náhodou.. ;) no držím pěsti…a bereš něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.13 15:33

@adny Diky ;)
Po laparce jsem prave vsechny hormony vysadila a beru jenom Inofolic, coz je v podstate jenom kyselina listova plus neco.
MS prave nedorazila ani prvni mesic po laparce a musela jsem na injekci a ted je to tady asi znova…
Pristi tyden budu moudrejsi :). Snad ten Inofolic zabere. Mam ale takove neblahe tuseni, ze to bude kazdy mesic plany poplach… asi to u me zpusobuje ten vysoky testosteron :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
1.11.13 08:03

Musím vám to napsat… aby se mi ulevilo…
Je tady diskuze, kterou založila „žena“ v 17tt a ptá se jak je možné potratit, protože dítě nechce :cert: no chápete to??? :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.11.13 08:09

@Muf86 to si děláš prču??proč takové ženy s tím nemají problém??a v 17tt však to ani nejde jít na potrat!!jako fakt nerozumím… :x
tak to mi ještě přidalo v mojí dnešní depce :zed: začaly mě bolet dost prsa..tak jako minulý měsíc před ms…tak mám z toho depky, že to nevyšlo…opět a zase :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.11.13 08:11

Normálně mi je z toho zle :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
1.11.13 08:14

Promiň, nechtěla jsem ti přivodit nebo zhoršt depku, ale samotnou mě to naštvalo :pocitac: nechápu to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
1.11.13 08:18

Já čekám MS 8.11. tak jsem zvědavá… uvažuji nad tím, že příští měsíc zkusím OVU testy… co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.11.13 09:54

@Muf86 to ne, neboj..jen mě tyhle věci nikdy nepřestanou udivovat…
víš co mám já za problém? mi nikdy nevyšel pozitivní ovu test…vždy jen slabě..buď jsem to nechytla anebo nevím :( ale určo zkoušej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
1.11.13 09:57
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 10:51
@Muf86 píše:
Musím vám to napsat… aby se mi ulevilo…
Je tady diskuze, kterou založila „žena“ v 17tt a ptá se jak je možné potratit, protože dítě nechce :cert: no chápete to??? :pocitac: :zed:

No tak k tomu nemam co dodat, to snad ani neni mozne, ze takove zeny existuji!!!
To si snad mela rozmyslet driv, navic, kdyz nechci pocit, tak snad existuje mnoho moznosti, jak tomu zabranit… nezijeme snad v 15. stoleti :zed: :zed: Tohle mi fakt dokaze hnout zluci!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí