Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
21.10.13 17:28

Jste zlate holky, ale vazne tomu moc neverim. Dnes me zase boli vajecnik, takze mi roste ta cysta :( ovu asi teda nebyla…ale pockame :-) @Kulišátko A co ty? jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 14:01

@jarunka86 Zatim nic noveho, po laparce nedosla MS, tak jsem dostala injekci a pak dorazila, asi za tyden. Takze ted cekam, jestli se mi to upravi nebo budu muset zase na injekci :zed:. Jelikoz jsem vysadila vsechny hormony, tak uvidime… asi to bude kazdy mesic plany poplach :(, snad se to srovna. Vzdycky, kdyz mrcha nedorazi, tak si rikam, ze se to mozna konecne povedlo… ale vetsinou je to kvuli hormonalni nerovnovaze…Kolem ovu me poboliva podbrisek, takze snad vajecniky funguji, az na to PCO. Ted by mela MS dorazit kolem 25/10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
22.10.13 14:25

@Kulišátko Já měla po laparce cyklus 39 dní. Doufám, že se to srovná…
Dnes jsem 12DC, tak uvidíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 15:42

@Muf86 Taky jsem prave cekala tech 40 - 42 dni… a nic, takze jsem musela na tu injekci. Ted mam druhy cyklus po laparce, tak se necham prekvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.10.13 18:20

@jarunka86 to věřím..já ho měla taky…ale aspoň budeš vědět na čem jsi..i když mě dost iluze přešly..když jsem zjistila jaký je to pro ty kliniky byznys…zatím mě teda nepomohli..tak uvidíme jak se to vše vyvrbí.. ;) a přesně tak naděje umírá poslední…i když je někdy těžké v to věřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
22.10.13 21:47

Mne po laparce zustal cyklus, na ktery jsem byla zvykla. Alepson neco funguje :D @adny Byznys je to silenej, taky je mi z toho zle. Ale co muzeme delat?? @Kulišátko A budes testovat, nebo zkusit vydrzet? Uz to mas za chvilicku :-) tohle obdobi cekani na ms je nejhorsi, vid? Ja cekam mrsku zacatkem listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 13:00

@jarunka86 To jsem se jeste nerozhodla, odhodlavam se vydrzet bez testovani a pokud mrcha nedorazi, tak si to nechat potvrdit nebo vyvratit od doktora… ale jestli to vydrzim, to je otazka. :nevim:
Mas pravdu to cekani je nejhorsi, clovek vzdycky doufa, ze uz se to povedlo… ale vetsinou to konci zase neuspechem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.10.13 18:48

Ahoj holky..tak jsem zase zpět po dovolené…jak se všechny máte? já jsem momentálně ve fázi doufání, že by to snad mohlo vyjít..no uvidíme. ještě mám do příštího týdne čas…a co vy? něco nového?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
29.10.13 22:04

Ahoj :-) Ja jsem ve stejne fazi…doufam a cekam. Ale vlastne nadeje nijaka…dneska jsem se neudrzela, testla a ani tuk :-( takze uz jen cekam. A co dovolena?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.10.13 07:36

Jsem také ve stejné fázi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 11:05

Ahojte, tak koukam, ze jsme na tom podobne… taky cekam a doufam… ale vidim to zase na injekci agulotinu. Dneska jsem 34DC a mrcha stale nikde :nevim:. Testovat asi nebudu, pokud to teda vydrzim a pockam si, co mi sdeli doktor.
Drzim pesti, aby vam to klaplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.10.13 12:40

@Kulišátko tomu moc nerozumím… proč netestuješ?
Jsi objednaná k mudr. někdy v blízké době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.10.13 15:23

@jarunka86 @Muf86 holky a který jste dc? já teprve 18 takže ještě mám chvilku čas..ale i přesto tajně doufám..a nemůžu na to přestat myslet…ach jo :,(
dovolená supr..byli jsme v Maďarsku v termálech..takže pohodička… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.10.13 15:25

@Kulišátko a kdy jdeš k dr? třeba je to tam  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.10.13 15:29

Já jsem 20DC, takže mám taky ještě čas, ale tento měsíc nijak moc nedoufám… :( minulý měsíc jsem tomu věřila a sklamání bylo mooooc bolestivé, nezvládla jsem to a bulila jak malá holka :,( takže se tomu chci tentokrát ubránit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí