Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4289
2.10.13 13:20

Je fakt, že já nastupovala už den před zákrokem, ale to si myslím, že není důvod k tomu, aby mi klistýr nedělalali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
2.10.13 15:51

@Liskynka Dekuju :-) snad to bude kombo :D mrcha zatim nikde :think: Jinak ja mela klistyrek hned 2× :) jednou den predem odpoledne a jednou jeste v pet rano v den zakroku. No ale ten druhej byl zbytecnej…tak nejak uz nebylo co :D Ale dalo se to v pohode prezit, to bylo to nejmensi, co jsem musela zvladnout :-) tak zatni zuby a bumbej :lol: vsechno zle, je pro neco dobre. Pry je lepsi mit prazdna streva, snizi tim riziko poraneni ostatnich organu a lepe tam vidi. Ty nastupujes zitra a jdes rovnou na zakrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
2.10.13 15:52

@adny tak co, uz jste zkouseli? :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.10.13 17:11

@jarunka86 jj ráno v 7 nástup a hned zákrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.10.13 17:11

@jarunka86 jasně..a úplně v poho :mrgreen: a co ty? kde ti mešká ta potovora??že by to vyšlo?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
2.10.13 17:13

@Liskynka Tak hodne stesti :) a at to dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
2.10.13 17:15

@adny No vidis :) u nas teda prvni snazeni byla spise groteska, ale slo to :D Bala jsem se hrozne, ze to bude bolet, ale nebolelo :dance: Mrcha je nevim kde..mela prijit bud dnes nebo zitra, zatim se na mrchu teda necitim, ale uvidim rano. Tehotne se taky necitim…tak pockam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.10.13 18:31

@jarunka86 tak budu držet palečky aby ses brzy těhotně cítila :D dej vědět co a jak ;) já jsem ještě chytla šílenou rýmu..jen jsem nastoupila do práce už je mi zle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 19:54

@Liskynka tak drzim pesti, at ti to dobre dopadne. O te vode taky slysim prvne, ja nastupovala den pred laparo a vecer mi dali cipek a rano v pet klistyr. Pry aby to bylo prazdny a lip tam videli a lip se jim pracovalo. Tak tfuj tfuj a dej vedet, jak dopadlas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 20:01

@jarunka86 preju, aby ta dovca a laparka zabrali a zadarilo se ;), dej pak vedet jak pokracujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
2.10.13 21:22

@adny Dekuju,ikdyz tak nejak by to u nas byl asi zazrak :) Tak to jsi sla rychle do prace..nechtelo se ti byt doma? :-) Ja se v posledni dobe nejak z prace flakam…v srpnu laparka, v zari dovolena :-) no ale do konce roku se nezastavim :pocitac: Nejak me ta prace se*e :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
2.10.13 21:25

@Kulišátko Dekuju :-) Vam preju uspesny prodlouzeny vikend :-) Milujte se a mnozte se :mrgreen: Uz by tu mel nekdo zacit tehulit…at mame vsechny po laparce nejakou nadeji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.13 14:38

@jarunka86 Tak tak, pak muzeme zalozit diskusi jak se „tehuli“ po laparce :lol:
A diky, prodlouzeny vikend si hodlam uzit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.10.13 14:49

:mrgreen: to bychom mohly :o)
Jasně, prodloužený víkend si užívej, odpočívej a relaxuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
3.10.13 15:50

Ahoj tak ja zdravim z Jipu…v 8h na sal v 9 na pokoj a od 10h cumakuju a pozoruji okoli. predstavte si, ze zitra jdeme domu vsechny 4zensky…to jsem necekala :palec: jooo a vysledky jeste nemam :roll: ty dve co operovala jina Dr.uz vi co a ja bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí