Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
8.10.13 21:59

@adny No pokud te to neobtezuje, nesvedi a nepali, tak to nejspis nebude nic :-) asi jen po laparce se dava telo do kupy :-) a co ty vis…nadeje je vzdycky, ne? Treba ovu byla pozdeji :D U nas noveho ani nic..jen ze mrcha zase dosla, takze jdu pristi tyden k doktorovi. Porad zvazuju horm. lecbu nebo IVF, nejsem rozhodnuta :( nejak nevim, co je lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.10.13 06:02

@jarunka86 jj naděje jo, ale spíše by to byl zázrak..no mám zase skeptické období :,( jako ta hormon. léčba je na dlouho co? já jsem taková že bych už nechtěla čekat…ale chápu že to stojí dost peněz atd..takže to záleží…zvážila jsi všechny pro a proti? a co na to říká manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.10.13 09:15

Já jsem žádnou změnu výtoku nepozorovala. Ale zase už jsem 38DC a astále nedorazila MS :cert: TT negativní… Před laparkou jsem měla cyklus pravidelný (28dní) a teď tohle!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.10.13 09:19

Mam taky před laparoskopii tak jsemtrochu napnuta. Jestli mate někdo zkusenosti tak pisnete co a jak probiha. :nevim: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.10.13 09:24

Ničeho se neboj, já se bála trochu zbytečně ;)
Nastoupila jsem den před zákrokem (vím, že někdo nastupoje v den zákroku), 2. den jsem šla domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
9.10.13 09:31

Já měla tak 4dny po zákroku ten hnědý výtok jako je po ms, ale ted už jsem čista… @dejzi ničeho se neboj uspí tě a jdeš domů…ne dělám si srandu…nevím jak si dohodnutá s Dr, na klystýru(bud je možnost vypít si to doma a mít běhavku :mrgreen: )nebo si ho nechat udělat v nemocnici(ale zase jak u koho tohle je některá holčina klystýr nepodstupovala) oholí ti půpík, vyčistí ti ho pak si natáhneš punčochy(nebo ti zavážou nohy fáčem)uspí tě. Udělají 3díry do bříška vše skouknou zašijou a ty se krásně prospinkáš. Nevíš jak neseš narkozu někomu je špatně, ale mě nic nebylo. Brobrala jsem se dali mi něco na bolest po 2h mi dali napít čaje, šla jsem se vyčurat a druhý den domů!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.10.13 09:36

Ja mam za sebou uz IUI, i tri IVF a nikdy nic. S manželem jsme pry oba v poradku a uz 4roky to nejde.Ted jsemdostala kontakt na vybornou gynekoložku v Jihleva tak uvidim.Ale rikala. ze nejlepe zacit od zacatku.To je jasne.Byla jsem v tom nejlepsim sanatoriu v prazskem Pronatalu a nic. Myslim si, ze je to mima stalima mykozama a moc trpim na zanety, ale to nikdo neresi :cert: Ja to proste nevzdam :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.10.13 09:39

Mě klystýr nedělali, ale pracovali nervy, takže jsem šla sama :mrgreen:
ale jinak odpovídá. Mě teda neholili. Sesta mě upozornila, že klín si mám oholit sama a zbytek ji nevadil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.10.13 19:55

@dejzi ahojky..a to jsi ještě nebyla na laparce??podle mě by se to mělo dělat před IVF!!to je divné… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
9.10.13 22:12

@adny No o penize tak nejak nejde, to bychom zvladli v pohode. Ja mam spis strach z toho, ze kdyby se nepovedlo, tak budu psychicky uz uplne na dne, uz to ted snasim celkem spatne. Mam stridave oblacno :D tyden v poho a doufam a za tyden uz si zase rikam, ze se stejne nepovede. A bojim se i toho, ze IVF se nezdari prave kvuli te endosce. Takze bych radeji podstoupila tu horm. lecbu, ale pul roku??? :think: :nevim: to je moc dlouho, nechci cekat. Tak jsem v uzkych 8o manzelovi je to tak nejak jedno, podpori me at se rozhodnu jak se rozhodnu, ale pry si to mam rozhodnout sama :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
9.10.13 22:13

@Muf86 kde se ti ta mrcha toula??? 8) u doktora jsi jeste nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
10.10.13 07:04

@jarunka86 u mudr. jsem byla v pondělí na kontrole po laparoskopii. Vše OK :) Jenom ta MS :cert: ale mudr. mi řekla, že podle ultrazvuku to vipadá že jdem těsně před MS, nebo jsem těhotná a ještě to není vidět. Ať si prý udělám ve středu test znovu… tak jsem to udělala a nic… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.10.13 08:01

Ahojky no vidíš ja jsem před IVF na laparce nebyla. Nikdo to po me nechtel.Je mi to divne.Ale sama za sebe chci jit a vedet co a jak, at mame jasno.Ted prave mi doporucili tu doktorku a ja preslechla jeji jmeno.Je velice prijemna a pristi tyden se za ni vypravim.Tak uvidíme. Hezky den vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.10.13 20:19

@jarunka86 tak to tě naprosto chápu, že se bojíš zklamání..já to ivf taky pořád oddaluju a pořád doufám že to vyjde přirozeně…taky mám nálady jak na houpačce..první 2 týdny fajn a pak se užírám zda to vyšlo a kde se stala chyba atd… :,( můj manža to taky nechává na mě..což ne vždy je dobré..:( no je to těžké rozhodování…a ta léčba trvá půl roku a pak se teprve můžete začít snažit? nebo i při té léčbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
10.10.13 22:08

@adny Pri te lecbe neni ani mozne otehotnet, protoze jsi vlastne jakoby v prechodu. Zastavi ti hormonalni cyklus, takze nemas ani ovulaci ani menstruaci…ta endometrioza se tak leci, je proste dobre nemenstruovat. Cetla jsem, ze hodne zen otehotni hned prvni mesic po teto lecbe, ale i tak to je 7 mesicu a u nas kdo vi, jestli by to vubec vyslo. Ty moje nalady jsou strasny, nekdy si pripadam jak blazen a nikdo me nechape. Jsem sama zvedava, co Dr. ve ctvrtek reknu, protoze fakt nevim. Jeste rano jsem chtela na IVF, ted uz ne…to je hruza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí