Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
11.11.13 15:10

@Muf86 je fakt že mě ještě asi půl roku před laparkou šíleně píchalo na levé straně..kolikrát jsem nemohla spát, nemohla jsem se ohnout, postavit nic…ale nějak jsem to oddalovala..říkala jsem si že vydržím do ms…no nakonec jsem vydržela a po ms to přešlo..nevím co to bylo, ale odešlo to :)ale pokud tě to obtěžuje tak si skoč k dr…raději.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.11.13 15:11

@adny díky za radu, mě měla MS dorazit v pátek, ale zatím se někde courá :nevim: Počkám a po MS uvidím, když to nepřestane, tak zavolám k mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.13 16:15

@Muf86 Pokud te to hodne boli, tak bych toho doktora asi neodkladala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.13 16:18
@adny píše:
@Muf86 tak to jsme na tom stejně…i když se snažím doufat, teď v tomhle období mě mé naděje těžce opouštějí… :,( všichni a všechno mě štve..nedej bože jak vidím miminko tak se mi derou slzy do očí..a to teď švagrová čeká do 14 dnů miminko…ach jo..to zase obrečím :zed:

Tak to znam… svagrova ma ted asi 3 mesicni holcicku a taky mi trvalo delsi dobu, nez jsem byla schopna v jejich pritomnosti normalne fungovat… :oops:
Ale ted uz je to lepsi… nekdy je to naprosto v pohode, ale nekdy me po jejich navsteve chytne splin… a vcera me dorazil synovec, starsi bracha te male… pry ja bych si pral, aby teta mela taky miminko… no tak to se mnou dost zacvicilo a jenom jsem videla vydesene oci me drahe polovicky… jestli to se mnou rovnou nesvihne… nemame to lehky holky, ale my to zvladneme a vsem ukazeme :cert: :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
11.11.13 21:23

@Muf86 Ono je mozne, ze se ti treba udelala cysta, ta pri styku muze byt bolestiva. Pokud to cysta je, tak nejspis praskne pri menzes. Jinak u doktora za simulanta urcite nebudes, byt tebou, tak tam zajdu. Kdyz nic, tak ti aspon rekne, ze jsi v poradku, to za to stoji, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
11.11.13 21:24

@Kulišátko Ja se snazim doufat :dance: jen mivam slabsi obdobi, kdy uz zkratka jsem unavena z toho vecnyho cekani a doufani :pocitac: Ale verim, ze se povede. Porad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
12.11.13 08:35

Včera večer i dneska už je to zase o dost lepší. MS očekávám každým dnem, tak uvidíme co to udělá po MS :?: Dnes je to zatím v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.11.13 18:16

Holky nepijete některá nosifol? jsem si ho teď koupila..tak jestli nemáte zkušenosti…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.11.13 10:58

@Muf86 tak co? jak jsi na tom? pořád bolí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.11.13 11:02

A co jinak holky? jak se máte??já zase čekám na ovulku…takže u mě začíná fáze zvaná doufání…kdyby mě minule fáze zklamání bylo by to fajn…ale moc tomu nevěřím..v úterý jdu do Caru na inseminaci..tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
14.11.13 11:18

@adny je to lepši, díky :hug:
Ale MS stále nikde, dnes jsem 35DC…
Můžu se zeptat: k inseminaci je potřeba nějaká hormonální příprava? nebo ti „jenom“ zavedou spermoše ve správný čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.11.13 11:32

@Muf86 a půjdeš na vyvolávačku??no jeden cyklus mě stimulovali s clostíkem, ale další už ne..ten je na ovulku..pak mi těsně před insem. píchli pregnyl na prasknutí toho folíku pak udělali insem. a pak mi dali že mám zavádět utroš asi 10 dní 3× denně..ale někde ani pregnyl nepíchají, ani nedávají utroš..je to různé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
14.11.13 12:48

Ane nemusíš si píchat injekce, že ne? (zjišťuje abych věděla)… :)
Na vyvolávačku se mi moc nechce, minulý cyklus jsem měla 39dní a teď jsem teprve 35 :mrgreen: takže to asi radši ještě nechám na přírodě… ale teda štve mě to :cert: :cert: :cert: před laparo jsem měla cyklus 28 dní - přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.11.13 15:00

@Muf86 nene píchat si nic nemusíš…to je podle mě až u IVF… ;) ty jo..tak to je divné…jsem si myslela že by se ti to spíše mělo srovnat! mě se to srovnalo..tento měsíc po 27 dnech..což je úspěch ;) ale třeba utroš u mě prodlužuje cyklus..většinou až na 31 dnů..ale to prý dělá..zase záleží jak komu..asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
14.11.13 15:21

No… váhám jestli nemám zavolat doktorce, jestli by si s tím nějak poradila… ale dopovat se hormonama nebo vyvolávačkama se mi teda nechce!!! Zítra asi ještě zkusím test. Dneska jedu na návštěvu ke kamarádce, je zdravotní sestra a se snažením o mimčo má dlouholeté zkušenosti… tak uvidíme jaký bude mít ona názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí