Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 ahojky..můžu se tě prosím zeptat proč jsi odešla z eurofertilu??kvůli těm neúspěchům??zvažuju tam totiž přejít..díky moc.
@adny píše:
@Muf86 tak to je dobrá zprávakdy jí asi očekáváš?
OVU čekám někdy na přelomu měsíce. Dříve jsem měla OVU 15.DC, ale teď po laparce nevím… už to necítím a cyklus mám cca o 10 dní delší
Takže tento cyklus měřím teplotu a chystám se na OVUtesty, ale ty začnu dělat až ve středu ![]()
Jinak holky s IUI i IVF budu držet všechny palce a sbírat zkušenosti. Po svátcích to začneme asi také řešit…
![]()
@Muf86 koukám, že jsme úplně stejný DC a taky měřím BT a budu zkoušet ovu testy ![]()
@kaczule1 super, tak můžeme porovnávat
jak dlouhý máš cyklus? a kdy žačneš testovat?
@Muf86 začla bych dneska, ale nemam kdy, tak od zítřka
minulý cyklus ovu 15.DC a cyklus 28 dni ![]()
@kaczule1 taky jsem to před laparkou tak měla…
Tak jsem zvědavá jak to bude teď když cyklus jsem měla 39 a 37 dní… ![]()
Zdravím holky, delší dobu jsem tu nebyla… a jak tak koukám, tak se v tom všechny pořád tak nějak plácáme a většina se chystá na IUI, nebo IVF po novém roce… ![]()
Nás to asi taky čeká po svátcích… asi už se tomu CARu nevyhneme…
Uvidíme tento cyklus, jestli dojde jak má a bude ovu… moc tomu s tím PCO nevěřím… ale do Vánoc (do konce roku) se tím nechci nechat vytočit, tak uvidíme, jestli se zadaří…
Všem co jdou na IUI, IVF a vůbec všem přeju, ať se daří
![]()
@adny Mne ten norethisteron fakt nedelal dobre, ale to zalezi na cloveku, tobe treba vadit nebude
Tak ja jsem taky zvedava, co mi reknou na ty kontrole…pri mym stesti tam bude cysta nebo neco
ale doufam, ze ne. Ja chodim do IRGM v Karlovych Varech-je to institut repr. mediciny a genetiky. A zatim se mi tam dost libi…uvidime, az budeme platit
Ja jsem zacala chodit na jogu
musime prece neco delat, ne?
je to docela zahul ![]()
@jarunka86 no něco jsem o tom už četla a asi je to fakt pěkné svinstvo..ale vlastně ani nevím k čemu pořádně je? mi ho dali ale nic k tomu neřekli..tys ho měla k čemu? tak to je fajn, že se ti tam líbí…mě v tom mém moc ne, ale jednu šanci na ivf jim dám a když to nevyjde tak utíkám někam jinam…nad tou jógou jsem taky uvažovala ale v okolí nic takového není..no budu to muset nějak pořešit.. ![]()
Já se také snažím cvičit… Chodím na K2-Hiking, ale teď jsem to flákala, tak musím zase začít víc pravidelně
a přemlouvám se do plavání, KPB mám cca 300m od domu. Chtěla bych aspoň jednou týdně chodit plavat, ale přinutit se… ![]()
@kaczule1 kdy budeš dělat dnešní OVU test?
Já začnu asi zítra, teplota se zatím drží na 36,3 ![]()
Tak holky mám termín 12.12 laparo+hystero+chromopertubaci. Bojim bojim. Budu 25dc přišla Vám pak ms nomrálně nebo se zpožděním?
@MisTer to je hezké datum. Já byla 12.9. Neboj se opravdu to není nic strašnýho. Mě se MS opozdila, ale já byla na laparce už 11.DC (nevím, jestli to má vliv).
@Muf86 už jsem ovu test zkoušela dneska a před chvíli. To tak nějak přicházím z práce. A samozřejmě neegativní. Uvidím, jak to půjde dál a doufám, že bude i někdy pozitivní ![]()
@MisTer tak to budu držet palce
Ale co vím, tak obvykle se dělá v první půlce cyklu ![]()