Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka86 to budeme mít skoro stejné
akorát ještě nevím co budu píchat…teď beru norethisteron a před dobráním kontrola a pak se uvidí… ![]()
@adny to je mi líto, že to nevyšlo
![]()
Ale neboj, výjde to. Dnešní doba je sice špatná z hlediska životosprávy, živ. prostředí, vlivu civilizace a pod., ale zase je sposta možností jak přírodě pomoci… takže hlavu vzhůru ![]()
@adny Neves hlavu, nakonec to dobre dopadne
Budeme pichat spolu
Mne dali leky hned ten den, co jsem byla na kontrolnim UTZ ![]()
@Muf86 @jarunka86 holky dneska se mi zdálo o miminku..tak jsem se dívala do snáře a znamená to radostnou událost..tak jsem začala věřit tomu, že to fakt vyjde
díky za podporu..snad pro nás ten únor bude úspěšný ![]()
@jarunka86 aha..tak to já je dostanu až příští středu..tak jsem zvědavá…a říkali ti něco k těm lékům? jestli jsou nějaké lepší nebo horší? a kolik jsi za ně dala??
@adny tak to mě mrzí
tak to asi budeme kousek od sebe co se týče IVF ![]()
@adny Co se tyce vyberu leku, tak se me na nic neptali. Rovnou jsem dostala plan i leky s fakturou. Za leky jsem dala necele 3tisice. Melo by to byt komplet
Oni urcuji ten plan podle horm. profilu, ale urcite je na vyber mezi levnejsi a drazsi variantou.
@kaczule1 takže jdete do té minimálky jo? a jak to bude probíhat??
@jarunka86 ty jo..tak nám řekli že si máme vzít až 12 tisíc..že léky teď podražily…tak jsem zvědavá jak to bude…a norethisteron jsi brala nebo ne??
@adny @jarunka86 a potom budete i těhotenství, porod a děti prožívat spolu ![]()
Je to mazec kolik to stojí peněz… já už taky šetřím. Začínám se o to taky zajímat kolik to stojí… takže vás budu číst ![]()
@jarunka86 ještě mám jeden dotaz
budeš brát nějakou nemocenskou při ivf?
@adny myslím, že já to nestlihnu… ![]()
Já jdu k mudr. 7.4. takže do té doby se budeme snažit sami a v dubnu požádám mudr. o pomoc, ale jaký bude závěr…
budu věřit mudr. a nechám si poradit.