Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky…neuvažovaly jste někdy o homeopatikách? četla jsem, že je to něco na bázi clostíku a utroše…a dá se to koupit bez předpisu v lékárně…nemáte s tím někdo zkušenost?
@adny já beru jen kapičky přírodní tak nevim co přesně myslíš
@Muf86 jojo,za IVF s ICSI, PK a AH cca20tisic. A mam puregon v peru, akorat agolutin potom budu pichat injekcne. IUI nevim, tusim ze u nas bylo v ceniku 2500,ale to je cena za leky, ne za vykon.
@adny Na kontrolu se musim teprv objednat. Zacinam stimulovat 2dc a utz pry bude 7dc. Potom bude jeste minimalne jeden, mozna dva pred OPU.
@jarunka86 IUI a cena za léky 2500Kč vždyt k tomu je ptořeba clostík a utroš tak cca 60kč.
@MisTer No ja treba clostik uz nemuzu a navic jsem na nej ani buh vi jak nereagovala. Bezne stimuluji na IUI puregonem nebo gonalem atd. A tam ten doplatek je dost vysokej. Takhle nam to bylo vysvetleno v centru.
Já jsem taky za iui nic neplatila…jak říkala mister jen za utroš a clostík cca okolo 60,–
@jarunka86 ahojky..tak jak vypadáš??já jsem dnes byla na kontrole..vyfasovala jsem fostimon a 2dc taky začínám+synarel..7dc kontrola…
@adny Ahojky
ja uz picham puregon
dnes bude treti davka. No jinak jsem toho vyfasovala tolik, ze ani nechapu, kdy to vsechno zdelam
a 2dc je u tebe kdy?
jsi natesena? ![]()