Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer hm..vidíš to..mě stejně přijde že tam s námi strašně málo komunikují
no pokud to ivf nevyjde tak balíme kufry… ![]()
@Muf86 já podle referencí a abych to měla z práce kousek, protože se nemůžu uvolnovat pořád a abych jela přes celou prahu někam a ztratila se z práce na 3hodiny to nešlo! Ale když to tak vezmu každý CAR má něco a každý najde negativa i pozitiva.
Hmmm, já mám na výběr Kostelec (ten mám nejblíž), Hradec Králové a Brno…
@Muf86 já taky víceméně podle dostupnosti…taky nemůžu z práce odbíhat na tak dlouho..ale teď už vím, že rozhodně stojí za to jít do caru podle referencí atd..ne podle dostupnosti…přece jenom tam nic nestojí málo takže vybírej podle referencí… ![]()
@adny a taky podle úspěšnosti. Z diskuzí tady je to taky fajn, ale každej jsme jinej a každej reagujeme jinak takže Car bude 50lidí chvílit a 50lidí pomlouvat a stejně si nevybereš co z toho je pravda.
@MisTer to je pravda…ono stejně uvidíš až tam začneš chodit..někomu vyhovuje tohle a jinému tamto…takže nejlepší je si to zkusit a pak udělat závěr…
@MisTer no právě… každý je jiný, požaduje jiný přístut, jinou péči a nikdy se člověk nezavděčí lidem všem natož lékař… ![]()
ale dík
zkusím kouknout na reference
@adny O tom vejcovodu mi rekl ted doktor v CAR, pry je pod vajecnikem neco, co tam nema byt a videl na utz vejcovod, takze je nejspis prirostly k tomu vajecniku. Samozrejme neni to tutovka, ale rikal, ze uz neco podobneho mnohokrat videl a malokdy se mylil
Je to mozna tim, ze mi brali kousek toho vajecniku a jak se hojil, tak se tam proste pripletl vejcovod. Nevim
No a jinak kontrola super, folici rostou
Mam jich kolem 16,nejvetsi ma 14mm. Takze picham dal puregon a jako bonus dopichavam cetrotide
fakt luxusni, pichat dve injekce do briska, ale co uz, ze?
Na utz jdu v utery, doufam, ze uz bude posledni ![]()
@Teruu píše:
@Muf86 no já mám pocit že přez ten můj špek se tam nedostane tak z toho mám největší strach víš… nebo že budou mít nějaké narážky
přes můj se tam laparkou také dostali neboj…mají na to super nářadí
![]()
@jarunka86 ty jo tak to je zajímavé..ale to asi ničemu nevadí ne? tak to ti krásně rostou…moc ti držím pěsti..asi budeš první z nás co to bude mít za sebou ![]()
@adny No vzhledem k IVF to nicemu nebrani, tam ten vejcovod nepotrebuju, ale pro normalni poceti to je uz horsi. Folici rostou, ale uz se tesim, az budou venku ![]()
@jarunka86 tak to určo to ivf vyjde
a kdy máš další kontrolu? teď už to uletí..ale pak to čekání bude nekonečné
no budeme to muset taky přežít…
myslím na tebe ![]()
@adny Na kontrolu jdu zitra
Mas pravdu, docela to utika, ale to je tim, ze se strasne netesim na kazdej vecer, protoze musim pichat do briska
Od zitrka se zas budu bat ctvrtka nebo patka, to bude snad odber vajicek a pak se budu bat na ET
ale tech 14dnu potom, to se asi unudim
Jak je to vubec s vama??