Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
7.2.14 10:51

@MisTer hm..vidíš to..mě stejně přijde že tam s námi strašně málo komunikují :( no pokud to ivf nevyjde tak balíme kufry… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
7.2.14 11:04

Holky hodle čeho jste si vybraci CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
7.2.14 11:24

@Muf86 já podle referencí a abych to měla z práce kousek, protože se nemůžu uvolnovat pořád a abych jela přes celou prahu někam a ztratila se z práce na 3hodiny to nešlo! Ale když to tak vezmu každý CAR má něco a každý najde negativa i pozitiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
7.2.14 11:44

Hmmm, já mám na výběr Kostelec (ten mám nejblíž), Hradec Králové a Brno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.2.14 12:45

@Muf86 já taky víceméně podle dostupnosti…taky nemůžu z práce odbíhat na tak dlouho..ale teď už vím, že rozhodně stojí za to jít do caru podle referencí atd..ne podle dostupnosti…přece jenom tam nic nestojí málo takže vybírej podle referencí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
7.2.14 12:50

@adny a taky podle úspěšnosti. Z diskuzí tady je to taky fajn, ale každej jsme jinej a každej reagujeme jinak takže Car bude 50lidí chvílit a 50lidí pomlouvat a stejně si nevybereš co z toho je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.2.14 13:03

@MisTer to je pravda…ono stejně uvidíš až tam začneš chodit..někomu vyhovuje tohle a jinému tamto…takže nejlepší je si to zkusit a pak udělat závěr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
7.2.14 13:03

@MisTer no právě… každý je jiný, požaduje jiný přístut, jinou péči a nikdy se člověk nezavděčí lidem všem natož lékař… 8o
ale dík ;) zkusím kouknout na reference

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
7.2.14 22:02

@adny O tom vejcovodu mi rekl ted doktor v CAR, pry je pod vajecnikem neco, co tam nema byt a videl na utz vejcovod, takze je nejspis prirostly k tomu vajecniku. Samozrejme neni to tutovka, ale rikal, ze uz neco podobneho mnohokrat videl a malokdy se mylil :zed: Je to mozna tim, ze mi brali kousek toho vajecniku a jak se hojil, tak se tam proste pripletl vejcovod. Nevim :think: No a jinak kontrola super, folici rostou :) Mam jich kolem 16,nejvetsi ma 14mm. Takze picham dal puregon a jako bonus dopichavam cetrotide :D fakt luxusni, pichat dve injekce do briska, ale co uz, ze? :D Na utz jdu v utery, doufam, ze uz bude posledni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
9.2.14 10:57
@Teruu
@Teruu píše:
@Muf86 no já mám pocit že přez ten můj špek se tam nedostane tak z toho mám největší strach víš… nebo že budou mít nějaké narážky

přes můj se tam laparkou také dostali neboj…mají na to super nářadí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.2.14 12:51

@jarunka86 ty jo tak to je zajímavé..ale to asi ničemu nevadí ne? tak to ti krásně rostou…moc ti držím pěsti..asi budeš první z nás co to bude mít za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
9.2.14 22:09

@adny No vzhledem k IVF to nicemu nebrani, tam ten vejcovod nepotrebuju, ale pro normalni poceti to je uz horsi. Folici rostou, ale uz se tesim, az budou venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.2.14 07:14

@jarunka86 tak to určo to ivf vyjde ;) a kdy máš další kontrolu? teď už to uletí..ale pak to čekání bude nekonečné :( no budeme to muset taky přežít… ;) myslím na tebe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
10.2.14 17:39

@adny Na kontrolu jdu zitra :dance: Mas pravdu, docela to utika, ale to je tim, ze se strasne netesim na kazdej vecer, protoze musim pichat do briska :) Od zitrka se zas budu bat ctvrtka nebo patka, to bude snad odber vajicek a pak se budu bat na ET :D ale tech 14dnu potom, to se asi unudim :D Jak je to vubec s vama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.2.14 07:03

@jarunka86 držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie