Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5310
29.1.14 16:00

@Muf86 no já mám pocit že přez ten můj špek se tam nedostane tak z toho mám největší strach víš… nebo že budou mít nějaké narážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.14 17:05
@adny píše:
@kaczule1 takže jdete do té minimálky jo? a jak to bude probíhat??

Budu stimulovat clostikem, zbytek je stejný jak u IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.14 17:08

@markyj já myslím, že nemusí. :nevim: Podle mě v dalším cyklu do toho s klidem můžeš jít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.14 17:09
@Teruu píše:
@Muf86 no já mám pocit že přez ten můj špek se tam nedostane tak z toho mám největší strach víš… nebo že budou mít nějaké narážky

Tohle neřeš, taky jsem při těle a nikdo mi nic neřekl. U laparky to na to nemá vliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
29.1.14 21:47

@adny Norethisteron jsem nebrala a o nemocenske zatim neuvazuju. Mam naplanovanou dovolenou na dobu od oberu po ET plus tri dny po ET a pokud se datum soupne, tak si jen prodlouzim dovcu. Jinak pokud budu muset, pujdu na neschopenku, ale nechci.Ty jo a 12tis za leky mi prijde zvlastni…nam teda v centru rikali, ze za ICSI, PK a AH se plati 18 tis a ze leky jsou kolem 9tis, protoze podrazili, ale ze pry dokud budou leky tak drahe, tak ten balicek bude stat jen 14000(protoze oni pry ty leky maji levnejsi) Ve finale za balicek jsme platili 17tis a za leky kolem tech trech. Celkem 20 tisic. Ja myslim, ze oni maji porad zasoby z tech starych cen leku, jinak si to nedokazu vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.1.14 07:00
@Teruu píše:

Toho bych se nebála, u laparky si myslím, že to nemá vliv. A jestli tě tvoje mudr. neupozornila, že je možné, že se nedaří kvůli nadváze…?
Co vím, tak i mudr. tvrní, že to má vliv, ale to bys musela mít velikou nadváhu. Jinak je určitě lepší mít pár kilo „navíc“ než být vychrtlá - těm to taky nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.1.14 07:01

@jarunka86 takže za IVF jsi dala cca 20.tis.? (chápu to správně?)
A nevíte jak se pohybuje IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.1.14 07:45

@Muf86 tak to jsme asi na tom stejně…taky to mám asi nejspíše v hlavě…jenže jak to z té hlavy dostat?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.1.14 07:49

@jarunka86 já právě jezdím dost daleko do práce tak nevím…navíc mi mudr říkal že 6 den od začátku píchání těch injekcí píší automaticky nemocenskou..tak uvidíme jak to bude..s těma penězma asi dost záleží na caru co jsem si tak všimla..no ve středu budu chytřejší…beztak mají plno zásob za dobré ceny a nám to prodávají za nové ať na tom vydělají…no my zkusíme 1.ivf v tomhle caru a když ne tak bychom chtěli přejít jinam…a kdy půjdeš na první kontrolu? který den po začátku píchání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
30.1.14 07:54

@kaczule1 Kačí to jsem se rovnou mohla zeptat tebe viď, mě to vůbec nenapadlo. Ale potěšila jsi mě, nechtěla bych tam pak mít půl roku pauzu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.1.14 08:45

@Muf86 IUI je na pojištovnu zdarma jen některý centra jsou vyčůraný a nechaj si platit za katetr cca 1500kč. Je hrozný jak to IVF jde nahoru lonic v červenci mě to vyšlo na 17tis a teď už 20tis a to asi s levnější stimulkou já měla merional osttní co maj pera se vyšphají už skoro ke 30tis.
@adny já jsem na nemocenské nebyla vůbec a při píchání injekcí mi to vůbec přijde zbytečné byla jsem doma jen 3dny po ET to jsem si brala dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.1.14 09:13

@MisTer díky za info o cenách :palec: vyčerpávající
Myslím, že taky záleží co děláš. Je rozdíl jestli sedíš v kanceláři, nebo taháš bedny s něčím, lisuješ nějaký plasty, nebo obsluhuješ v zakoúřené hospodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.1.14 09:15

@Muf86 jasně to je rozdíl já teda sedím v kanclu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.1.14 15:28
@Muf86 píše:
@jarunka86 takže za IVF jsi dala cca 20.tis.? (chápu to správně?)
A nevíte jak se pohybuje IUI?

Já za IUI platila akorát 30,– Kč + doplatky v lékárně za clostik a pregnyl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
30.1.14 19:22
@Muf86 píše:
Toho bych se nebála, u laparky si myslím, že to nemá vliv. A jestli tě tvoje mudr. neupozornila, že je možné, že se nedaří kvůli nadváze…?
Co vím, tak i mudr. tvrní, že to má vliv, ale to bys musela mít velikou nadváhu. Jinak je určitě lepší mít pár kilo „navíc“ než být vychrtlá - těm to taky nejde.

no říkal že nějaké to kilčo dát dolů můžu ale že si myslí, že to tím nejí tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí