Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 díky za info., už se těším až s námi začnou něco dělat
dnes ráno dorazila MS, tak jsem bez nálady
@Muf86 až dnes ráno? Já ji dostala v neděli a taky mám nějakou depku. Ale ta už byla i před tím
Už bych chtěla slavit Vánoce s přírustkem do rodiny
![]()
@Muf86 no 6.1.jdu na kontrolu po dobrání norethisteronu, pak asi předpokládám dostanu ms a pak se začne stimulovat a snad budeme moci podstoupit ivf…takže snad ke konci ledna by to mohlo klapnout…uvidíme…
@kaczule1 fakt? tak to jsem ráda, že to budu mít s kým konzultovat ![]()
@Muf86 @kaczule1 holky já mám depku celý prosinec..nic si z toho nedělejte..jak říká kaczule 1 už nechci být na vánoce sama…je to takové smutné ![]()
@kaczule1 to já taky
včera mě rozbrečeli vanilkové rohlíčky, takže jsem tušila, že ráno dorazí ![]()
@adny já budu brát norethisteron v lednu a v únoru hurá do minimálky
Jen jsem zvědavá, jak budu reagovat ![]()
@Muf86 @adny pro nás tohle jsou 6. Vánoce o samotě a už jsem z toho fakt přešlá ![]()
@kaczule1 tak to pro nás teprve druhé…ale i tak..je to nejsmutnější období
takže tě plně chápu…
na ten norethisteron jsem taky zvědavá..já ho začínám brát teď v sobotu..některé holky psaly že to bylo dobré, jiné psaly hrůzostrašné věci…takže uvidíme co na to řekne moje tělo.. ![]()
@adny tak ten jsem už brala a úplně v pohodě. Ale jsem zvědavá na tu minimálku. Doufám, že alespoň 5 vajíček bude
I když budu ráda i za 2-3 ![]()
@kaczule1 to víš že bude..určitě se tam to nejsilnější uchytí.. ![]()
Tak holky 25dc jsem byla na laparce a 30dc už přišla MS tak je to lepší než jsem čekala posunutí jen o jeden den! JInak k těm vánocům, taky je to pro mě takový smutný pro nás to jsou třetí vánoce co si moc přeju aby už miminko bylo aspon v bříšku a prostírám vždy pro 3, ale stejně nic! Snažme si to užít a pořád doufat!
@MisTer to je fakt zvláštní že jsi šla až tak pozdě…ale asi ví co dělají
jj kéž by bylo aspoň v bříšku.. ![]()
@adny byla jsem předtím na kontrole jeslti je vše OK a náhodou není vyšší sliznice jinak by to neudělali. jsem ráda, že to udělali takhle ke konci protože skončí MS a můžem začít ![]()
@MisTer tak to fakt brzo ms dorazila
Teď jen se snažit a doufat ![]()