Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 a ty to pícháš kam? ještě jsem slyšela že někdo píchá do stehna..
@Muf86 tj to mě taky doráží…ženské se obětujou, píchají do sebe atd. a chlap dá akorát spermie a je to pro něj vyřešené..a to se ještě někteří cukají…
naštěstí takového doma nemám… ![]()
@adny já nepíchám nikam. Jen tak jsem zjišťovala jak je to při IUI a při IVF. V Dubnu jdu k mudr. a poprosím o pomoc ![]()
@Muf86 IUI pícháš jen pregnyl pokud k tomu teda už nebudeš píchat injekce na stimulaci.
@adny mě to taky vždy píchal manžel
a neumím si představit, jak teď dlouhodobě budu píchat fraxik
Stimulovat budu clostikem a ms by mi měla dorazit kolem středy ![]()
Holky ja picham taky do briska, ale mam puregon v peru a to je teda brnkacka
je to strasne tenoucka a kratka jehla, ta tam zajede a ani to neni citit
ale budu pichat i do zadku agolutin (ten se musi do svalu, proto asi zadek
) a to uz jsou normalni jehly. Jinak ja po laparce zadna slava, sice se mi zmirnila ms a je i pravidelna, ale na druhou stranu mi nejspise srostl vejcovod s vajecnikem, takze vysledek 0.
@Muf86 jojo vše do bříška
@jarunka86 ten jsem nechtěla kvůli ceně
a bavilo mě si tamty injekce sama míchat ![]()
@MisTer Tak ja nemela na vyber
rovnou jsem ho dostala, ale myslim, ze doplatek nebyl hroznej. Za tu hromadu leku co doma mam, mi to neprijde moc
a za puregon 2100jedn. a pregnyl 10000 jsem platila neco malo pres 3 tis. To pero je fakt hracka
michat budu samozrejme taky ten agolutin.
@jarunka86 aha no pro mě to bylo dost v tu dobu kdy jsem šetřila na IVF mě léky všecky stáli 1000kč píchala jsem merional, orgalutran a ještě nějakej certroid(netušim jak se to píše),pak samozřejmě pregny, utroš a estrofem. Ale teď jsou ty l=kky dražší ne jak se to zdražilo.
@MisTer Jojo,pry jsou drazsi, ale to ja nevim, protoze ted stimuluju poprve a hned za to drazsi ![]()
@jarunka86 a jak to víš že ti srostl vejcovod s vaječníkem? tak já za ten fostimon na 8 dní doplácela přes 4000,–..čekala jsem teda větší gardu…ale samo ještě budu potřebovat další…škoda že ten fostimon nejde píchat v tom peru..
Mě se teda taky nikdo neptal a nasadili mi tyhle léky..prý je to podle hormon. profilu atd..no tak uvidíme…
@jarunka86 ty jdeš dnes na kontrolu co??jsem zvědavá jak už je budeš mít velké ![]()
@adny mě se ptali rovnou jestli chci pohodlnou a dražší variantu nebo tu levnější a míchat si prášek s vodičkou dělalo to dost rozdíl a chtěla jsem radši to levnější (jinak je to stejné podle HP se pak liší množství to má každý jiné)
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď