Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 a ty to pícháš kam? ještě jsem slyšela že někdo píchá do stehna..
@Muf86 tj to mě taky doráží…ženské se obětujou, píchají do sebe atd. a chlap dá akorát spermie a je to pro něj vyřešené..a to se ještě někteří cukají…
naštěstí takového doma nemám… ![]()
@adny já nepíchám nikam. Jen tak jsem zjišťovala jak je to při IUI a při IVF. V Dubnu jdu k mudr. a poprosím o pomoc ![]()
@Muf86 IUI pícháš jen pregnyl pokud k tomu teda už nebudeš píchat injekce na stimulaci.
@adny mě to taky vždy píchal manžel
a neumím si představit, jak teď dlouhodobě budu píchat fraxik
Stimulovat budu clostikem a ms by mi měla dorazit kolem středy ![]()
Holky ja picham taky do briska, ale mam puregon v peru a to je teda brnkacka
je to strasne tenoucka a kratka jehla, ta tam zajede a ani to neni citit
ale budu pichat i do zadku agolutin (ten se musi do svalu, proto asi zadek
) a to uz jsou normalni jehly. Jinak ja po laparce zadna slava, sice se mi zmirnila ms a je i pravidelna, ale na druhou stranu mi nejspise srostl vejcovod s vajecnikem, takze vysledek 0.
@Muf86 jojo vše do bříška
@jarunka86 ten jsem nechtěla kvůli ceně
a bavilo mě si tamty injekce sama míchat ![]()
@MisTer Tak ja nemela na vyber
rovnou jsem ho dostala, ale myslim, ze doplatek nebyl hroznej. Za tu hromadu leku co doma mam, mi to neprijde moc
a za puregon 2100jedn. a pregnyl 10000 jsem platila neco malo pres 3 tis. To pero je fakt hracka
michat budu samozrejme taky ten agolutin.
@jarunka86 aha no pro mě to bylo dost v tu dobu kdy jsem šetřila na IVF mě léky všecky stáli 1000kč píchala jsem merional, orgalutran a ještě nějakej certroid(netušim jak se to píše),pak samozřejmě pregny, utroš a estrofem. Ale teď jsou ty l=kky dražší ne jak se to zdražilo.
@MisTer Jojo,pry jsou drazsi, ale to ja nevim, protoze ted stimuluju poprve a hned za to drazsi ![]()
@jarunka86 a jak to víš že ti srostl vejcovod s vaječníkem? tak já za ten fostimon na 8 dní doplácela přes 4000,–..čekala jsem teda větší gardu…ale samo ještě budu potřebovat další…škoda že ten fostimon nejde píchat v tom peru..
Mě se teda taky nikdo neptal a nasadili mi tyhle léky..prý je to podle hormon. profilu atd..no tak uvidíme…
@jarunka86 ty jdeš dnes na kontrolu co??jsem zvědavá jak už je budeš mít velké ![]()
@adny mě se ptali rovnou jestli chci pohodlnou a dražší variantu nebo tu levnější a míchat si prášek s vodičkou dělalo to dost rozdíl a chtěla jsem radši to levnější (jinak je to stejné podle HP se pak liší množství to má každý jiné)