Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 jj ono je to na prd..že člověk neví jak to vždy všechno bude..my jedeme taky na hory 8.3. a to bude těsně po transféru..teda jestli půjde vše tak jak má…ale neboj oni ti stejně třeba budou ještě dělat nějaké vyšetření atd..tak si to naplánuješ a uvidíš..
u mě je nejhorší že si to vždy nějak naplánuju a pak je to úplně jinak
jako to naše 1 ivf..už jsem měla být dávno po ale je to zase všechno jinak ![]()
@adny máš pravdu, uvidíme jak to dopadne
on si člověk vždycky plánuje a potom… Ale řikém si, že by ode mě bylo nezodpovědný, kdybych jako těhotná jela na rock for people
@Muf86 to určitě jo..ale už jsem se naučila řešit věci až přijdou..protože pak je člověk více zklamaný
to nějak dopadne neboj ![]()
Ahoj holky
tak mi odebrali nakonec 17 vajicek, z toho 2 vyhodili
ty nebyly dobry,9 mame zralych a 6 pry behem nekolika hodin snad taky dozraje. Zitra mi budou volat, co s nima je a jestli se nejaky oplodnilo. Tak doufam, ze budeme mit par bojovnicku
Pokud nepropukne OHSS, tak ET bude v utery ![]()
@jarunka86 supeeeeeeeer krásná úroda!!!neboj já jich měla 20kousků 15zralých a 10 se krásně oplodnilo jen z nich pak zbyly už jen 3 embryjak!
@Muf86 však uvidíš, ale řešit bych to začla. Alespoň udělá potřebné vyšetření a bude třeba kontrolovat ovulku a pak po červenci na to můžete vlítnout na 100% ![]()
@MisTer budu brát 4 denně ![]()
@jarunka86 super, gratuluju ![]()
@kaczule1 tak to není ta hrozné neboj já brala jen na IUI jednu dobu 3× denně 5dní a bylo to v pohodě. Držím palce!
@MisTer Ja se prave bojim, kolik nam jich zbyde
ale doufam a verim, ze neco mit budeme ![]()
@adny jj, včera jsem začala špinit a dneska se to rozjelo, takže v neděli začínám s clostikem ![]()
Všem přeji hezký víkend, my vyrážíme na hory ![]()
Ahoj holky, tak mame jen 6 embryjek
doufam, ze nam do utery nejake vydrzi ![]()
@jarunka86 to je krásný výsledek kurčitě se oplodní máte ISCI??