Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer snad jo..díky
od zítřka už musím píchat sama
jsem zvědavá na jarunku ![]()
@adny ježiš… uplně tě chápu a je mi tě líto, byla bych na tom asi podobně
a dneska ti to píchal manžel, nebo sama a on byl jenom u toho?
Neboj, ty to zvládneš jsi silná a statečná žena ![]()
Taky jsem zvědavá jak jarunka dopadne…
Ahoj holky
tak mam jedno krasny embryjko u sebe a tri v mrazaku ![]()
@jarunka86 Supeeeeeeer krásná úrodička!!!A jaké jsou kvality blasty nebo už hatchující???Moc držim palce a doma se natáhni a odpočívej máš dovču nebo něco??
@jarunka86 no super
gratuluju a držím palce
![]()
odpočívej a zase se ozvi ![]()
@jarunka86 no tak to je paráda
moc gratuluji a ať se dobře zahnizďuje..pěkně si ho tam hýčkej
![]()
@Muf86 nj co jiného zbývá..:( já věděla že to bude pro mě těžké..já jen jehlu vidím a už omdlívám
manžel mi to píchal..ale zítra jede do neděle na hory tak si to pak musím píchat už sama…
ale co bych pro to naše mimiško neudělala že?? ![]()
@adny držím palce a soucítím s tebou… taky se hrnu k zemi když vidím jehlu ![]()
@jarunka86 krása, držím palce ![]()
@adny já mám za sebou 3 IVF a pokaždé mi to píchal manžel a teď mi píchá i fraxiparin ![]()
Holky dekuju
@adny Neboj se tech jehel, je to na chvilku a rikej si, ze za to bude krasna odmena. Skoda ze ty hormony nedavaji treba v tabletach, vid?
Zvladnes to, neboj
@kaczule1 @jarunka86 díky moc holky…dneska už začínám sama…tak vás budu zítra informovat jak jsem to zvládla.. ![]()
@adny drzim palce. Zenska neco vydrzi! Az pujdes na utz a budes vedet, ze tam folici rostou, tak budes pichat jeste rada ![]()
@adny uz jsi dnes pichla? Nebo vecer? Myslim na tebe
jaky mas protokol?
Já mám kontrolu v pátek, tak jsem taky zvědavá, ale ja stimuluju jenom clostikem, tak se bojím, ze tam nebude nic ![]()