Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny
to jsi dobrá. Mě fraxik píchá manžel ![]()
Zítra mě čeká kontrola, tak jsem zvědavá, zda tam něco vůbec bude ![]()
AHOJ, ČEKÁ MĚ LAPAROSKOPIE PŘÍŠTÍ MĚSÍC A NEMOHU SE ZBAVIT STRACHU. PORADÍTE MI NĚKDO, JAK SE MÁM UKLIDNIT.
@kaczule1 no je to mazec..nevím zda si na to někdy zvyknu ![]()
určitě bude..neboj..pak dej info jak jsi dopadla
mě čeká kontrola v neděli.. ![]()
@dannyka1 neboj se vše bude OK. Já se taky hrozně bála a všechny, které jsme to už podstoupili jsme se pak shodly, že to tak hrozné nebylo. Já neměla ani bolesti jen ten den a noc po zákorku mě lehce bolelo bříško a plyn mi šel do ramen a zvracela jsem celý den, ale to bylo po narkoze.
@dannyka1 určitě to bude ok…ale co ti poradit? no každá si tím musí projít sama..ale ze zkušeností to není zase tak hrozné…
to ty injekce jsou pro mě teda horší ![]()
Zvládli jsme to my, Ty to zvládneš taky ![]()
Já šla na laparku ve ctvrtek a v sobotu už jsme na doporučemí mudr. zkoušeli miminko ![]()
Ahoj holky, tak mě OPU čeká v úterý, tak držte palce aby tam bylo alespoň těch 5 (nejlépe kvalitních
) vajec ![]()
@kaczule1 to nejak rychle utika
drzim palce, at je jich dost a hlavne kvalitni! Jak to je u minimalky? Mate icsi a pk, nebo klasiku?
@jarunka86 jj, máme ICSI (kdyby bylo třeba, tak i PICSI, ale to uvidíme až v den OPU) i PK
Jen těch vajíček bude míň ![]()
@kaczule1 kdyz je min, aspon jsou kvalitnejsi
mne se z 15 vajuch oplodnilo jen 6:-( ale zas nam zbyly 4 embryjka.
@jarunka86 uvidíme
Ale na to, že to je jenom clostikem, tak folíků dost, teď ještě kolik z toho bude vajíček a kolik kvalitních ![]()
@kaczule1 nestresuj, budou tam! Nezapomen, ze na zdrave mimi staci jedno zrale vajco ![]()
Příspěvek upraven 21.02.14 v 18:48