Laparo v Gyncetru Hloubětín

9967
11.12.12 13:57

Laparo v Gyncetru Hloubětín

Mám jít na Laparo. Moje doktorka mi doporučila Gyncentrum Hloubětín. Slyšela jsem docela dobré reference. Chci se zeptat, zda se platí něco kromě nadstandardního pokoje.
Kolik dní bych tam měla být.
A jak dlouho dopředu tam mívají plno?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.12.12 14:30

Ahoj. Vubec nedoporucuji. Byla jsem tam na 2 zakrocich a katastrofa. Je to business nikoli zdravotnicke zarizeni.

• Citovat
  • Upravit
22074
11.12.12 14:31

www.gyncentrum.cz
Tam najdeš všechny informace.

Jak dlouho tam máš být - no to snad musíš vědět sama, co Ti mají dělat. Obecně se na laparoskopii bývá 3-4 dny, pokud vím. Já jsem byla v Hloubětíně na hysteroskopii a byla jsem tam 2 dny (laparo bývá o den dva déle).

Jak bývá plno - to záleží na tom, jaký typ pokoje budeš chtít, takhle Ti to taky nikdo neřekne, skutečně nemáme online přehled. Co si tam prostě zavolat? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
11.12.12 14:32
@Anonymní píše:
Ahoj. Vubec nedoporucuji. Byla jsem tam na 2 zakrocich a katastrofa. Je to business nikoli zdravotnicke zarizeni.

Já jsem tam byla třikrát a naopak doporučuji naprosto jednoznačně.

Anonymní výkřiky tohoto typu nestojí za uvažování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.12 14:35
@BohunkaP píše:
Já jsem tam byla třikrát a naopak doporučuji naprosto jednoznačně.Anonymní výkřiky tohoto typu nestojí za uvažování.
… a tve vykriky taky ne. Dve nejvetsi gynekologicke kapacity v CR mi to jen potvrdily. Musela jsem znova pod nuz a nemluvim o nasledcich prvnich 2 zakroku.
  • Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
11.12.12 14:39

Do Gyncentra jezdím cca patnáctým rokem, už jsem s nimi zažila lecos a považuji je za jedny z nejlepších v republice. Jejich doktoři publikují do časopisů o gynekologii, takže to žádní žabaři nebudou..
Je to soukromá klinika, takže se tam vybírají roční poplatky - ovšem je jednoznačně vidět, kam jdou - neustále se tam něco rekonstruuje, dostavuje, mají moderní přístroje.. Za takové služby platím ráda a připojuji se k Bohunce - anonymní výkřiky, ať se přestěhují na anonymní fora - třeba diskuze pod články na Seznamu 8)
Urážet umí každý tajtrlík.

• Citovat
  • Upravit
9967
11.12.12 14:43

@BohunkaP Díky. Psala jsem jim o info (nerada telefonuju :oops: ).

Ptám se jen tak přibližně na tu čekačku (chtěla bych co nejdřív). A na zkušenosti.
Vím, že tam ordinují dobří doktoři. Kámoška a příbuzné tam chodí, ale nikdy tam nebyly na zákroku.

Samozřejmě nechci nadstandard, ale normální prý nebývají volné skoro vůbec.
Věřím, je to tam o penězích, ale podělat to můžou kdekoliv. Bojím se třeba na Bulovku. Ještě nikdy jsem neslyšela, že by si o tam někdo chválil. Naopak!!!

Tak si říkám, že když je to business, tak je to firma. A firma se snaží své služby provádět tak kvalitně, aby ji zákazníci doporučovali dál. A příště se na ni zase obrátili.

Nevím… na diagnostickém laparu a profouknutí vejcovodu mi snad nemůžou nic podělat, ne?

Taky jsem nevěděla, kolik dní se s tím bývá. Někdo mi dokonce říkal, že týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.12.12 14:45
@Amber_1977 píše:
Do Gyncentra jezdím cca patnáctým rokem, už jsem s nimi zažila lecos a považuji je za jedny z nejlepších v republice. Jejich doktoři publikují do časopisů o gynekologii, takže to žádní žabaři nebudou..
Je to soukromá klinika, takže se tam vybírají roční poplatky - ovšem je jednoznačně vidět, kam jdou - neustále se tam něco rekonstruuje, dostavuje, mají moderní přístroje.. Za takové služby platím ráda a připojuji se k Bohunce - anonymní výkřiky, ať se přestěhují na anonymní fora - třeba diskuze pod články na Seznamu 8)
Urážet umí každý tajtrlík.

Nezamyslela ses nekdy nad tim, proc si tito lekari museji obstaravat placene public relations? Ja jsem nepsala ani o poplatcich ani vybavenosti, ale o KVALITE LEKARU A S TIM SOUVISEJICI KVALITE VYKONU. Jsem anonymne prave kvuli takivym jako jste vy dve. Proc nenechate druhe vyslovit svou zkusenost a nenechate je byt? Nerada bych se k vsm vyjadrovala znova, v opacnem pripade do me budete rejpat a rejpat a to fakt nemam za potrebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
11.12.12 14:49

@Katyty, na Bulovce je to takové ošemetné.

Gyncentrum je celkem jistota - jistě, najdou se výjimky, které budou nespokojené, to ale všude. Nikdy nenajdeš místo, kde by nikdo neměl žádnou negativní zkušenost.

Řeči oné anonymní hrdinky a jejích - rovněž anonymních - „největších gynekologických kapacit“ ber s velkou rezervou. Pod reference, zvláště pak pod ty negativní, by měl člověk být schopný se jednoznačně podepsat (a jmenovat jak problémové lékaře, tak ty „kapacity“). Jinak jsou to jen nerelevantní pomluvy.

Co se týče té doby hospitalizace, tak to je právě otázka - někdo jde po třech dnech domů, jiná dostane teplotu a musí zůstat o den dva déle. Paní, která se mnou byla teď naposledy na pokoji, šla domů čtvrtý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
11.12.12 14:52

Anonymní:No já myslím, že placené public relations potřebuje každá firma. A že je zdravotnické zařízení firma, nemusí být vždy na škodu. Chodila jsem třeba na rehabilitace se zádama do soukromého zařízení (na pojišťovnu) a byla jsem tam moc spokojená. Přistupují k lidem jako ke klientům. Což se v normální nemocnici moc nestává, tam někdy s lidma jednají jak s hadrem… Že my jsme tu pro ně ne oni pro nás.
Soukromá či polosoukromá zařízení mi nevadí…
Na blbce narazíš všude. Kámoška tam (do Gyncetra) chodí ke své kámoškce, která je fakt odborník.
Např. obvodní gyndařka si nevšimla že má babiččina sestra v děloze nádor jako balon. Přestože chodila na pravidelné prohlídky. A po dvou letech má další případ, babiččina kamarádka - a ta ho má zhoubný, bohužel, je pozdě. Nevybereš si podle toho, jestli je to státní nebo soukromé… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
11.12.12 14:54
@Katyty píše:
No já myslím, že placené public relations potřebuje každá firma.

Přesně tak. Kdyby public relations nedělali, museli by mnohé služby zdražit… a zase by vyvolali další vlnu nespokojenosti.
Jednou je to soukromé zařízení a musí se tak chovat. Včetně marketingových a podobných aktivit.

Kvalita lékařů s tím naprosto nesouvisí - a v Hloubětíně kvalitní lékaři jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.12 15:13

Bez komentare k vam obema. Je videt, ze jste ns MD opravdu dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.12 15:15
@Katyty píše:
@BohunkaP Díky. Psala jsem jim o info (nerada telefonuju :oops: ).

Ptám se jen tak přibližně na tu čekačku (chtěla bych co nejdřív). A na zkušenosti.
Vím, že tam ordinují dobří doktoři. Kámoška a příbuzné tam chodí, ale nikdy tam nebyly na zákroku.

Samozřejmě nechci nadstandard, ale normální prý nebývají volné skoro vůbec.
Věřím, je to tam o penězích, ale podělat to můžou kdekoliv. Bojím se třeba na Bulovku. Ještě nikdy jsem neslyšela, že by si o tam někdo chválil. Naopak!!!

Tak si říkám, že když je to business, tak je to firma. A firma se snaží své služby provádět tak kvalitně, aby ji zákazníci doporučovali dál. A příště se na ni zase obrátili.

Nevím… na diagnostickém laparu a profouknutí vejcovodu mi snad nemůžou nic podělat, ne?

Taky jsem nevěděla, kolik dní se s tím bývá. Někdo mi dokonce říkal, že týden…

Bez do Gyncentra a uz se neptej.

• Citovat
  • Upravit
9967
11.12.12 15:22

No pokud nebudou chtít nějaké prachy navíc, tak tam půjdu.
(Jsem zvyklá se na věci dívat jako na business, podle mě se dobrý a dlouhodobě udržitelný business musí dělat kvalitně. Možná jsem naivní.)

Jen se ptám, jak to tady chodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
11.12.12 15:23

Proč se u toho tak rozčiluješ? Normálně se bavíme a říkáme názory, ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...