Laparoskopie a IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7975
4.1.14 21:19
@Lusyloo píše:
@Maty80 Jakožto pojištěnec budu za IUI prý stejně platit 1500, tak jako tak. A to bez hormonů. Nevím kolik co stojí, ale na to, nechat se hnát do dražších výkonů „na pojišťovnu“ se tlačit nenechám. A hlavně v CARu začínáme, nějak se mi nechce přeskakovat kapitoly.

za hormony snad moc neutratíš, clostík 30,–, utrogestan taky a pak snad ještě pregnyl, ten nevím jak se pohybuje cenově. :think:
U mě akorát clostík způsobil přibírání brala jsme ho tři měsíce a 6kg nahoře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.1.14 21:21

@Maty80 pregnyl je taky za 30kč pouze recept, utrogestan je asi 40kč co jsem kupovala naposledy. Já po clostíku půl roku 10kg a dodneška jsem se jich nezbavila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
9.1.14 10:03

laparoskopie dopadla špatně

Ahoj holky jsem tu nová, zrovna jsem dva dny doma po laparoskopii, která bohužel dopadla špatně, už se snažíme rok a půl, proběhla i jedna IUI a ted tohle…našli mi srůsty ve vejcovodech i děloze, navíc v jednom vaječníku nějakou tekutinu, jeden vejcovod uplně srůsty, přes druhý jim profukem trochu tekutiny proteklo ale srůsty tam jsou…za 3měsíce jdu znova odstranovat ty srůsty, jsem zoufala strašně se bojím, prosím máte někdo taky takovou zkušenost? :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.1.14 11:15

@mus Jejda, no to mě teda nestraš. Já na to jdu příští týden. Ani mi to IUI před tím v našem CARu nechtěli udělat. Pozorovala jsi nějaké potíže před tím, které by tomu nasvědčovaly? Pokud ti to odstraní, tak to bude ale dobré ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
9.1.14 11:45

No jediné co jsem sledovala poslední rok o něco slabší menstruaci, jinak vůbec nic, nevím jestli to bude dobré podle mě mi ten jeden vejcovod odstraní, ale pokud mi zustane ten jeden budu štastná, protože pokud mi odstraní oba zbývalo by mi jen umělé oplodnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.1.14 11:49

@mus Ano, tak mi to taky říkali. Že při jednom vaječníku se také dá podstoupit IUI. Tak aspoň víš, na čem jsi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
9.1.14 12:02

To je jedine plus vim na cem sem ale desi me ty srusty v deloze to nevim co znamena, cekam az mi to poradne vysvetli muj gyndar protoze v nemocnici mi to teda vubec dukladne nikdo nepopsal..jinak laparka se da neboj v pondeli jsem podstoupila operaci, do nemocnice jsem sla v nedeli vecer a v utery odpoledne jsem si rekla ze chci domu, tak doktor rekl ze teda uz muzu, ted uz dolehavam doma a zitra uz budu uplne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.1.14 13:13

@mus Jo? Tak to bych si taky mohla poprosit, aby mě pustili dříve domů. A kde máš jizvičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
9.1.14 13:47

J musis jim rict ze uz ti je dobre ze mas odvoz a ze budes lezet..jizvy mam 3 na kazdem boku uplne malou a pod pupikem o neco vetsi…neprijemne je ajorat jak ty stehy tahnou a nevis jak si mas uz lehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.1.14 14:03

@mus hlavně, že našli důvod neboj odstraněj to a vše hned půjde lépe!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
9.1.14 14:09

Snad jo no, jen me stve ze ty srusty jsou vsude i v deloze..pockam az mi to muj gyndar poradne vysvetli sama tomu moc nerozumim :,( dekuju za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.1.14 14:38

@Lusyloo Ahoj, mě pustili po laparce 3 den dom, zustali mi 2 jizvy, jedna v pupiku a jedna na leve strane. Cevkovali me jen jednou a to z duvodu ze jsem nebyla schopna dojit na zachod a tam je nutnost do několika hodin jít na malou, aby ta infekce nevznikla. Byla to sice trosku neprijemne, ale nic proti vytahovani drenu:-)ale zena vydrzi pro prcka vsechno. Dva dny mi potom obcas bolelo na prsach, ale to byly zbytky plynu co do tebe pousteli, na to pomohlo zvednou nohy do vysky a po 3 dnech uz sem chodila skoro jako drive. Nastesti vse dopadlo ok, odstranili male srusty po operaci slepeho streva, ktere bylo pred 15 lety. Pani doktorka mi s usmevem oznamila, že Domeček mám v pořádku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.1.14 14:42

@alvicek Já sem obědnaná na pondělí, ale dnes mi dopadly špatně testy z předoperačního. Mám zvýšené lymfocyty v moči, takže mě nedporučili. Ale sestra na Atlasu říkala, ať zítra přijdu na cévku, že to třeba bude dobré a domluvíme se. Tak teď se ještě těším na to cévkování, mě švihne už fakt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
15.1.14 14:57

@Lusyloo jejej to ti nezvádím, ale uvidíš třeba to nebude tak hrozné držímp palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.1.14 14:58

@Lusyloo to bude rychlovka, ani nebudes vedet jak a urcite to dopadne dobre, drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.