Laparoskopie a IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
18.3.14 11:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
18.3.14 11:11

Díky čekám na schválení ještě jsem neměla odvahu hledat takové diskuze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
19.5.14 18:22

Ahojky. snažíme se o mimi ale nedaří se a dr. mě chce poslat na laparoskopii. jak dlouho jste po ní nechodily do práce? nevím jestli si vzít neschopenku či dovolenou. a pomohlo to? za jak dlouho jste otěhotněly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
19.5.14 19:05

@hankamisa druhý den jsem šla do práce, byla jsem na LSK a chemopertubaci vejcovodů naa konci ledna a pořád nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
19.5.14 20:28

@hankamisa já byla do týdne ok, záleží jak se budeš cítit, ihned po propusteni jsem normalne fungovala a jak mi vytahli stehy tak uz bylo vse ok. Laparoskopie byla v pořádku, ale otěhotnět s enepodařilo ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
19.5.14 20:35

@berettka @alvicek - holky díky. no to mě moc nepotěšilo, že se u vás ještě nezadařilo. tak nějak jsem si od toho slibovala, že by se potom mohlo konečně zadařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
19.5.14 20:42

@hankamisa ale moje svagrova mela hned po laparoskopii, ono zalezi kde je ta chyba, u nas je vetsi problém v manzelovi…každý je jiny, takže se může podařit hned :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
19.5.14 21:44

@hankamisa já se chystám na laparku pozítří. Vzala jsem si na to dovolenou, neschopenka by mě stála spoustu peněz, pokud to nebude stačit, tak máme ještě možnost vybrat si 3 dny v roce placené volno na nemoc. Počítám, že budu týden doma, a pak se zase vrátím do práce. Dělám v kanceláři, tak to snad zvládnu. Kolegyně byla na laparce před pár lety, po 3 letech neúspěšného snažení a pak se jim konečně zadařila holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.5.14 09:43

Ahoj holky, já byla asi týden po operaci doma. Celkem mě bolelo břicho, takže to chce opravdu ležet. Teď jsem ve čtvrtém měsíci, hned první pokus po laparce vyšel. Ale jak tady někdo psal, záleží kde je problém. U mě žádný nebyl, laparku jsem podstoupila jen kvůli pomoci od CARu. Prostě jsem na to musela. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
20.5.14 15:20

@alvicek - dík za povzbuzení
@boruvkay - no já se v pondělí mám domluvit s dr. jak jsem se rozmyslela. ale stejně mě to asi nemine pokud nás pošle do car.tam to většinou vyžadujou. no já právě taky přemýšlím zda na to dovolenou či neschopenku.no já právě naopak. balím zboží, takže občas těžké krabice. ale ono pokud by byla u nás jiná práce dalo by se domluvit, že by mě přeřadily na tu chvíli na něco lehčího. jenže v práci to nikdo neví a já to chtěla utajit. jenže s laparkou se mi to nepovede.
@Lusyloo - moc gratuluji k mimi. no právě car. dr. mě tam chce poslat takže i kdybych ji řekla, že laparku ne tak v car mě na to pošlou určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.5.14 16:18

@hankamisa no jak v kterém CAR, v soukromém někdy neposílají na laparku. Teď zrovna psala asi dva měsíce zpátky holka, že jí v CAR klidně udělali IUI, ikdyž mě dr. tvrdil, že bez laparky se to nedělá. No asi prostě jak kde. Já si ji od dr. vzala kvůli klidu, jestli jsem v pořádku. Aby jsme se už někam pohli s tím snažením. Do IVF se mi moc nechce, a říkám si, že jestli bude vše v pořádku, mohla bych zkusit před IVF pár IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
20.5.14 16:52

@boruvkay - dík. ted mi psala holčina ze stejného car kam chcem, že musela. no uvidí, zkusím se domluvit. nechci ani laparku ani hystereskopii. má dr. říkala, že bychom nejdřív zkusili jen konzultaci co a jak. u mě jde o to, že potřebuji jen silnější léky na růst sliznice, které mi má dr. napsat nemůže. jinak vše funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.5.14 20:00

@hankamisa aha a nezkoušela jsi kontryhel? Ten na sliznici pomáhá. Mně doktor napsal Estrofem na sliznici. Ale já s ní měla problém jen jeden měsíc po clostilbegytu. Jinak piju kontryhel a mám ji v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
20.5.14 20:04

@boruvkay - jo ten jsem taky brala. bohužel měl opačný učinek. byla po něm ještě nižší. já už právě vyzkoušela snad všechno a bez uspěchu. estrofem mám ted první cyklus a taky ani tuk. tak uvidím co dál. estrofem jsem brala i před rokem ale nedobrala ani 5 tbl, bylo mi po něm zle. jenže to byli zrovna ty vedra +-38st tak mi to v té kombinaci asi vadilo. ted jsem to zkusila znovu co kdyby a už mi nic jiného nezbývá a je to v pohodě nic mi není, jenže nefunguje. :cert:
jaký dc jsi estrofem brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.5.14 21:41

@hankamisa no jen dva dny, 13 a 14DC. Brala jsem clostilbegyt a byla na kontrole folikul, a dr. zjistil, že je nízká, tak mi dal Estrofem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.