Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@boruvkay - dík.
tak na to, že jsem po pregnylu tak bt nestoupla. folikul asi praskl není cítit ale
. vypadá to opět na horm. poruchu
nevíte jestli bt musí stoupnou po prasknutí folikulu?
@hankamisa no to netuším, ale stalo se mi, že podle BT přišla ovulace dřív, dr. mi den po ovulaci píchnul pregnyl, a tvrdil, že ovulace dorazí na 100% po tom pregnylu. Ale BT byla pořád vysoká a neklesla.
@boruvkay - no já ji mám pořád nízkou a nahoru se ji nechce už několik cyklů.
no když já asi tuším kdy praskl, to jsem ho cítila naposledy. mělo by to být 2-3h po píchnutí. pak po něm už ani památky.
a i kdyby ne tak ovu měla být nejpozději včera.
Ahojky. mám jít na diagnostickou laparoskpii a hysteroskopii. ale vyšli mi špatně výsledkyv moči. leukocyty 12el/ul rozmezí je 0-10 a epitelie dlaž. 239 rozmezí je 0-15el/ul. jinak vše krev i ostatní moč ok. je možné aby kvuli tomu tu operaci zrušily? už takto z ní mám strach a přectava, že ji odloží je hrozná. šárka
@Anonymní píše:
Ahojky. mám jít na diagnostickou laparoskpii a hysteroskopii. ale vyšli mi špatně výsledkyv moči. leukocyty 12el/ul rozmezí je 0-10 a epitelie dlaž. 239 rozmezí je 0-15el/ul. jinak vše krev i ostatní moč ok. je možné aby kvuli tomu tu operaci zrušily? už takto z ní mám strach a přectava, že ji odloží je hrozná. šárka
Ahoj, měla jsem také bílkoviny v moči a obvoďák mi operaci zatrhl, pak jsem si volala přímo na oddělení a řekli mi abych přišla na cévku, že je škoda to zase jeden cyklus odložit. Vycévkovali mě a ještě ten den mi řekli, že mě odoperují, a tak se i stalo.
@Lusyloo - no u mě to vypadá, že moč byla nakoncentrovaná ms. páč ta dorazila necelé 2h po odběru. takže v pondělí jdu znovu na moč a uvidí se. dr. řekl, že to nechá na dr. co mě bude operovat at rozhodne sama.
pak jsem volala do nemocnice a řekla co a jak. tak prý pokud bych nestihla nové výsledky, tak tu moč mám vzít sebou, že to udělají oni.
tak budu doufat, že se ms umoudří a že operace bude. páč pokud by to odložily tak vím, že už mě tam nedostanou.
@Lusyloo - bílkovina v moči znamená zánět. dr. říkal, že tam zánět jako takový není byt je hodnota hraniční ale nelíbí se mu tam ty epitelie.ale že prý za to nejspíš může právě ta ms. ta může dost zkreslovat výsledky. přitom když jsem o nich četla tak bylo napsáno, že jsou diagnosticky nevýznamné. no uvidím z dalšího vyšetření co bude.
Nevíte za jak dlouho po hydroskopii či laparoskopii se může pokračovat ve cvičení mojžíšovky?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.