Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky, uvidím zítra, jestli mě na to vezmou, nebo až budu 100% ok.
Tak dnes mi to můj ngyndař řekl tím stylem že ten jeden vejcovod mi vezmou určitě a ten druhý asi taky
![]()
Lusyloo jak ti to dopadlo?
Pri laparce zjistili ze v tom jednom vejcovodu komplet srusty ten je pry na odpis a v tom druhem je taky moc srustu ze ho ssi taky nezachrani..za mesic me ceka operace jsem z roho uplne mimo.
@mus to je mi líto a měla jsi dřív nějaké problémy co by na tohle ukazovalo?
@MisTer prave ze ne na gyndu chodim pravidelne vzdy bylo vse ok, i hormonalni profil byl ok jen jsem mela posledni rok o neco slabsi menstruaci, to byl jediny priznak…no nic zbyva mi uz jen po operaci zkouset umele oplodneni uz sem to vsechno stokrat obrecela tak snad se mi aspon tohle bude darit
@mus moc mě to mrzí, je dobře, že to bereš takhle aspon to umělé je!!!Uvidíš třeba vyjde hned na poprvé a miminka se dočkáš!
@MisTer tak uz mi dosli slzy takze musim zatnout zuby at jeste tim neotravim i manzela…musim bojovat, moc dekuju kazda podpora je dobra.
@MisTer tak uz mi dosli slzy takze musim zatnout zuby at jeste tim neotravim i manzela…musim bojovat, moc dekuju kazda podpora je dobra.
@mus Ahoj, tak jsem asi hodinu doma. Bylo to celkem peklo, hlavně noc a dopoledne po operaci. Teď už to vem čert, vejcovody v pořádku, průchodné, trochu sem měla srůsty vpravo, ale žádná endometrióza tam není. No a taky mi zjistili vrozenou vadu, menší přepážku dělohy. Prej tak do jedné třetiny, ale to by vadit nemuselo. S tím mi nic nedělali.
@Lusyloo jakto bylo ti zle??já teda noc a odpo po operaci jsem blila kudy jsem chodila a jen mezi tim spala jinak mě nic nebolelo. Tak srůsty odstraněny tak teď už to snad půjde.
@MisTer Nebylo mi jako zle, ale měla sem strašné křeče v břiše a tlak na konečník. Jinak mě jako spodek nebolel. No a pak mi to střílelo pod žebra. Asi ten plyn, čím mě nafukovali. No a pak ten dren, to taky bolelo. Měla sem tam asi půl metru hadice v břiše.
@Lusyloo tak aspon tobe to dopadlo dobre…ted uz to pujde rychle uvidis…ja jdu jeste na jednu operaci kdy mi budou odstranovat vejcovody a pak hned budem zkouset umele tak snad to pujde.
@mus Úplně dobře ne, ale počkám si resumé doktora v CARu. Hledat to na diskusích, tak sem v noci nespala. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.