Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A jak dlouho se snažíte o mimi? Pujdes pak hned na ivf nebo pockas nějakou chvíli šanci na prirozene?
@kathon hele s doktorama 3 roky a bez nich asi 5 a něco…zalezi co mi poví, ale asi bych chtěla tu lečbu endošky a pak ivf…ale nejdriv si zopakuju imuno v unoru…uvidíme co mi poradi dokturek
až podle toho co tam vlastne uvidí..ale prirozene je umě šance skoro nulová, takže zkoušeni je bez vysledku
@kathon 8.1 nastupuju, holka dit to tam musíš vidět, mám tam celou mou diagnozu a co mám zasebou??
pujdu pak na 3 ivf
Ahoj holky,
Chtela bych se zeptat jestli mate nekdo tuto zkusenost.
Mam neprav.ms vzdy jsem to dostala do 2tydnu po ocekavane ms, ale ted je to jiz malinko pres 3tydny.Min mesic jsem ms dostala presne na den po 2tydnech. Test jsem si dela po 16dnech vynechani ms a test negativni. Chci si udelat jeste jeden dnes. Mate nektera zkusenots s tim ze muzu byt tehu? Ovulaci mam samozrejme zpozdenou a nikdy nevim na ktery den pripada je mozne aby mi ted tets ukszal graviditu?
Moc vam holky dekuji za odpo. Mam PCO Bobina
Jede, promin, já to s tím emiminem neumím, já vidím jen to co mi pises ![]()
Ahojky, bobino, zkušenost nemám ale to je už dost velké zpoždění, to by test snad ukázal ale kdyz nevis, kdy je ovulace…
@bobina21 ahojky no test by to měl ukázat, ale také nemusí..mám 2 kámošky, které ho měli stále negativní…ale spíš bych ještě počkala, když to máš takto rozházené
@maja111111 dobre zkusim pockat
diky moc za odpo
stejne se citim zvlastne
ta nejistota je desiva
pokud bych byla tehu tak to nwm nwm teda pri me praci
![]()
@kathon ahojky jak je??chtěla sem mse te zeptat jak si zvladla dodržet tu dietu??nejak nevim co mam jist a poslední den jsem 12h v praci tak 2 projímadla asi nedám ![]()
Ahojky, tak na tebe budu myslet zítra!!! Neboj, nic to není, zvladnes to.
Mají jak jsi úspěšné vládla dietu, promin, ze jsem nenapsal a, nevsimla jsem si dotazu. Já dietu nedržela. na projimadla jsem mela dovcu.
@kathon ahojky díky moc, no dieta se vcelku vpodstate dá, myslela jsem že je to horší..ale to projimadlo asi fakt stačí..dala jsem si jedno a stačilo to…je to pěknej fujtajbl
…a kdo že te to operoval??asi ten hlad pujdu raději zaspat… ![]()