Bowenova masáž na neplodnost

1575
24.8.14 21:37

Bowenova masáž na neplodnost

Ahoj. Dneska jsem se dozvěděla o Bowenově masáži, která prý pomáhá na různé zdravotní problémy a také na neplodnost. Je tady některá z Vás, které to pomohlo k těhu? Nebo aspoň pomohlo z jiných potíží? Jak často je nutná tato masáž? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
24.8.14 21:45

@lenusek11111 me ji delala mamka dela se hned na zacatku cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.8.14 21:46

Jinak me prestali bolet zada, jsem tehotna. a dokonce ji dela i memu pejskovi ma problemy s nozkou a fakt mu to pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.8.14 22:08

Dneska jsem o tom četla. Protože nevím z čeho, ale včera jsem si asi přeležela krk, tak mě bolelo za krkem a dneska se pro změnu nemůžu skoro vůbec hýbat. Píchání v bedrech. Vím, že to nemá nic společného s potížemi otěhotnět. Ale když už jsem se dopracovala až k té Bowenově masáži…
Ono to fakt pomohlo k těhu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.8.14 22:23

Jo jestli je to tim nevim ale chodi k mamce hodne holek :kytka: ted kdyz me silene boli zada tak mi obcas bowena brnkne a luxus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.8.14 08:06

Paráda. :potlesk: No já dnes začala slabě špinit a teď trochu krvácet. Jsem 7DPO a 8 den po styku. Doktor mi řekl, že to bylo vynikající, jenže od rána stresuju, co to může být? Nikdy se mi nestalo, abych těsně po polovině cyklu začala krvácet. I když jen slabě. Bolí mě ty záda, ale necítím se jako na menses. A to ještě lítám pořád čůrat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
25.8.14 09:53

@lenusek11111 treba vajicko hnizdi to by tak odpovidalo ja tak spinila 6-7 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.8.14 10:06
@phoma píše:
@lenusek11111 treba vajicko hnizdi to by tak odpovidalo ja tak spinila 6-7 den

Já jsem teď strašný stresmen. Uvidíme, co z toho bude. Každopádně to není extra divoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.17 22:50
@lenusek11111 píše:
Ahoj. Dneska jsem se dozvěděla o Bowenově masáži, která prý pomáhá na různé zdravotní problémy a také na neplodnost. Je tady některá z Vás, které to pomohlo k těhu? Nebo aspoň pomohlo z jiných potíží? Jak často je nutná tato masáž? Děkuji

Pomáhá to na spoustu věcí, dalo by se říct od hlavy až k patě :) ramena zamrzlá super, bolesti hlavy paráda, bolesti čelisti… skoro na co si vzpomenete. Plodnost taky. V uvolněném, dobře prokrveném břiše taky všechno lépe funguje… můžete se zeptat na bowencentrum.cz trvalo to asi jeden den, než odpověděli a dali si evidentně záležet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex