Láska manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23941
14.8.23 15:07
@Magical-eyes píše:
Přestaň si ji všímat. Toužit můžeme jen po tom, co je nám odpíráno.
Chovej se slušně, ale bez emocí. A pokud někoho má, tak ji to bude fuk a ty se nebudeš ztrapňovat. Pokud ne, tak začne pochybovat a bude ji to vrtat hlavou…ale chce to vydržet…

To by byl pekny citát jako odpověď na svatební oznámení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
14.8.23 15:15

No..chybí nám tady víc podrobnosti.
Ono to taky může být tak, ze zakladatel roky využívá servisu sve ženy, na ničem se nepodili, protože ona si přece valí šunky na mateřské. Ona to obcas rozporuje, on ji jasně z gauče vysvětlí, že on přece vydelava a co by chtěla.. až dopadla poslední kapka a ona ho už nechce ani vidět..
Nebo se jí samozrejme na fcb ozval Pišta Hufnágl..
Nebo ji hrabe na mateřské, děti pořád něco chtějí.. a zakladatel je dítě čislo 3..

• Citovat
  • Upravit
3798
14.8.23 15:18

Ona tě již nemiluje, buď, že někoho má, nebo to prostě vyprchalo, nebo jsi ji příliš rozmazlil nebo jen ponorka. Přimět ji, aby tě znovu milovala je skoro nemožné. Můžete ale spolu slušně vycházet i dál, pokud tedy nikoho nemá. Přestaň tlačit na pilu, tím nic nedosáhneš a ještě víc se jí zprotivíš. Věnuj se dětem, pomáhej v domácnosti a k ní se chovej, jako dřív. Pokud jsi zjistil, že v tom chování k ní byly přece jen nějaké nedostatky, tak je neopakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.8.23 15:19

Tohle přesně dělají partneři když někoho mají. Potkala někoho v práci.

PS: Máme málo informaci. Co přesně říkala, že ji chybí? Co děláš špatně, nebo neděláš dobře. Pokud by neměla milence, pak je to ten stav “nevím co chci, ale chci to hned.” U žen ne neobvyklý (nic proti, my máme zase jiné mouchy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.8.23 17:26
@Josef_t píše:
V tom máš naprostou pravdu…

A nejhorší je, že to všichni vědí, ale stejně na to zapomínají.

Žijeme ve světě, kde ve světě mužů.
„Mám hlad“ znamená mám hlad a stačí mi ohřátý párek.
Kde ve světě žen „Mám hlad“ může být cokoliv

Zkušený muž se pokusí ohřát si párek sám a zkušená žena ho od toho vyhodí dřív než byt lehne popelem :palec:

🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurofen
14.8.23 21:36
@Honza700 píše:
Ahoj, chtěl bych poprosit o názor, případně o radu. Jsem mladý muž (35), který má mladou ženu a sní dvě krásné děti. Letos jsme,,oslavili" 10ti leté výročí naší svatby, celkem jsme spolu 13 let. Děti půjdou nyní do první třídy. Nadevše svoji rodinu miluji a nadevše miluji svou ženu, ne jen jako matku svých dětí, ale jako ženu a partnerku. Toto léto je pro nás ale velkou krizí. Přestalo to být takové jako dřív. Po pár neshodách jsme si promluvili, proč se nyní necítí dobře a co pro ní můžu udělat. Od té doby je to špatné. Prý už mě nemiluje jako dřív, ráda mě má, ale není si jistá, zda chce takto dál pokračovat. Prý to trvá již déle. Předkládá mi samé špatné věci, jako by ty dobré za ty roky ani nebyly. Když jsem řekl, proč něco neřekla dřív, tak prý jsem na to měl přijít sám. Já se snažím znovu si získat její přízeň. Připomínky jsem si vzal k srdci a snažím se na nich zapracovat. Přinesu ji kytku, udělám snídani. Vše je špatně a snažím se prý moc. Ve spoustě věcech měla pravdu. Mrzí mě, že ji u nás dnes není dobře. Když o tom s ní chci mluvit, přepne se obranného až útočného módu a nikam to nevede. Některými slovy vážně ranila. Máme spolu dvě malé děti, dlouhou minulost a stále věřím že i budoucnost. Přeci se vše jen tak rychle nevytratí, to nedává smysl. Probírali jsme i téma třetí osoby. Prý nikoho nemá a nehledá. Ono s těmi dětmi by na to asi neměla ani čas. Je možné, že se ji někdo líbí, že když šla po mateřské znovu do práce, tak že tam našla lidi se kterými je větší legrace. Já bohužel pracuji v korporátu s financemi a tak to takové u nás nemáme. Nyní, když se snažím vztah vzkřísit, se podle ní až moc snažím, prý na ní hrozně moc tlačím a je ji to nepříjemné. Naše rodiny vesměs stojí za mnou a neví, proč to takhle žena řeší. Žena mi vyčítá všechny zlé vlastnosti, a zpochybňuje mou náklonnost (byl jsem roky takový a makový, nemáme toho toliko společného, ona je z vesnice a já z města, už to tak necítí, život je jen jeden a podobně). Čím bych si mohl získat zpět srdce své ženy? Chtěl bych ji dokázat, že jsem se změnil, že mi na ní záleží. Cítím, že tam uvnitř pořád něco je a nechci to vzdát. Rodina mi říká ať ji dám čas, že to nebude lehké, ale sama si bude muset srovnat priority. Jen chci aby mě viděla v tom nejlepším možném světle, aby se znovu do mě zamilovala. Zároveň nemám tlačit na pilu. Se lehko řekne :?. Díky za Vaše postřehy. Hezký den

Ta už neví roupama co chce. Máš se snažit, ale ne moc. Kolik je tak akorát?

Nic není tak akorát, protože už tě nemiluje… OKOUKANOST. Lezeš ji na nervy, Toník od vedle, to je jinej borec.

Ještě před pár desítkama let by ti většina mužů v hospodě řekla, ať jí dáš po čuni, že se uklidní, ale dneska jsme ve feministické polo-totalitě, takže by to pro tebe možná skončilo blbě :nevim:

Takže ti radím, pošli jí do oběhu a najdi si hezčí a mladší. Nic jiného nejde :nevim:

Příspěvek upraven 14.08.23 v 21:40

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
14.8.23 21:37

Pamatuj, bude si tě vážit jedině, když místo toho tvého psího chování půjdeš jako pořádná šelma za novým objevem. Až se po letech uvidíte a ona uvidí tu tvou mladší partnerku, bude litovat. A to je ten stav, kterého musíš docílit. Ale o návratu už to není. Je to jen a jen o tom, že jí to dáš sežrat, zůstat spolu už nemůžete, leda za hrozivou cenu: úplnou ztrátu tvých varlat (a pak ti možná stejně uteče) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13923
14.8.23 22:46
@Veselej kluk píše:
Tohle přesně dělají partneři když někoho mají. Potkala někoho v práci.PS: Máme málo informaci. Co přesně říkala, že ji chybí? Co děláš špatně, nebo neděláš dobře. Pokud by neměla milence, pak je to ten stav “nevím co chci, ale chci to hned.” U žen ne neobvyklý (nic proti, my máme zase jiné mouchy).

Pokud milence nemá, tak je ve stavu, „dej mi záminku, já se snažila a za nic nemůžu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.23 15:20

Nezlob, se, zakladateli z vlastní zkušenosti chlapa - ano, někoho má, pokud se vrátila z mateřské do práce, určitě přinesla svěží vítr a někdo zkusil udičku. Vše jak přes kopirak jak u nás, vše je špatně, tlačím na ni, atd až jsem na ni uhodil a přiznala se. Bylo to těsně před vánoci a dali se dokupy na vánočním večírku.. Kolega z práce, klasika. Přiznala jen to, co jsem ji mohl dokázat, jinak zatloukala jako ta tvoje. Rada? Žádnou nemám, musíš si tím projít sám. Ale smír se s tím, že to může a asi i skončí rozvodem, když se ženská zamiluje jinde, tak je to game over. Mrzí mě to.

• Citovat
  • Upravit
53190
15.8.23 16:24
@Nurofen píše:
Pamatuj, bude si tě vážit jedině, když místo toho tvého psího chování půjdeš jako pořádná šelma za novým objevem. Až se po letech uvidíte a ona uvidí tu tvou mladší partnerku, bude litovat. A to je ten stav, kterého musíš docílit. Ale o návratu už to není. Je to jen a jen o tom, že jí to dáš sežrat, zůstat spolu už nemůžete, leda za hrozivou cenu: úplnou ztrátu tvých varlat (a pak ti možná stejně uteče) :nevim:

Boze muj, snad je ti sestnact a tva mladicka blbost se da omluvit nedostatkem zkusenosti. Proc bys mel nekomu (natoz matce svych deti) davat neco sezrat? Delat pred ni divadylko s novou partnerkou? Vzdyt on ji miluje a ty mu radis, at se jde mstit, protoze ona jeho ne?? To je teda sila a opravdu velmi nedospele uvazovani. A pozor, kdyz uz mas tendence se mstit, pomsta se vzdy serviruje za studena. Vis, co to znamena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.8.23 16:31

@unuděná Dyk je to pírko, šaman a 90 dalších reinkarnací. Šetři svůj čas.

• Citovat
  • Upravit
7692
15.8.23 16:47

Za prvé, děti se tady u nás obvykle nejí a když už na ně dostaneš chuť, dej si jabko. Za druhé. Tyhle ženské co si myslí, že dlouhodobý vztah je stále o motýlcích, štěstí, prvopočáteční lásce jsou jak rakovina.

Nepotřebuje čas, nepotřebuje odstup. Nepotřebuje aby ses snažil víc. Nejspíš chce nový, neokoukaný kolík ať už tvrdí co chce.

Možná ho už má. Ideální situace. Teda pro ni. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.8.23 07:08
@Mango_Lassi píše:
@unuděná Dyk je to pírko, šaman a 90 dalších reinkarnací. Šetři svůj čas.

Aha, tak to mi nějak uniklo. Asi leze do diskuzí, kam já ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
21.8.23 17:52
@Anonymní píše:
Nezlob, se, zakladateli z vlastní zkušenosti chlapa - ano, někoho má, pokud se vrátila z mateřské do práce, určitě přinesla svěží vítr a někdo zkusil udičku. Vše jak přes kopirak jak u nás, vše je špatně, tlačím na ni, atd až jsem na ni uhodil a přiznala se. Bylo to těsně před vánoci a dali se dokupy na vánočním večírku.. Kolega z práce, klasika. Přiznala jen to, co jsem ji mohl dokázat, jinak zatloukala jako ta tvoje. Rada? Žádnou nemám, musíš si tím projít sám. Ale smír se s tím, že to může a asi i skončí rozvodem, když se ženská zamiluje jinde, tak je to game over. Mrzí mě to.

Myslím, že máš pravdu a někdo jí zřejmě"otevrel oči " v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.24 16:33
@Honza700 píše:
Ahoj, chtěl bych poprosit o názor, případně o radu. Jsem mladý muž (35), který má mladou ženu a sní dvě krásné děti. Letos jsme,,oslavili" 10ti leté výročí naší svatby, celkem jsme spolu 13 let. Děti půjdou nyní do první třídy. Nadevše svoji rodinu miluji a nadevše miluji svou ženu, ne jen jako matku svých dětí, ale jako ženu a partnerku. Toto léto je pro nás ale velkou krizí. Přestalo to být takové jako dřív. Po pár neshodách jsme si promluvili, proč se nyní necítí dobře a co pro ní můžu udělat. Od té doby je to špatné. Prý už mě nemiluje jako dřív, ráda mě má, ale není si jistá, zda chce takto dál pokračovat. Prý to trvá již déle. Předkládá mi samé špatné věci, jako by ty dobré za ty roky ani nebyly. Když jsem řekl, proč něco neřekla dřív, tak prý jsem na to měl přijít sám. Já se snažím znovu si získat její přízeň. Připomínky jsem si vzal k srdci a snažím se na nich zapracovat. Přinesu ji kytku, udělám snídani. Vše je špatně a snažím se prý moc. Ve spoustě věcech měla pravdu. Mrzí mě, že ji u nás dnes není dobře. Když o tom s ní chci mluvit, přepne se obranného až útočného módu a nikam to nevede. Některými slovy vážně ranila. Máme spolu dvě malé děti, dlouhou minulost a stále věřím že i budoucnost. Přeci se vše jen tak rychle nevytratí, to nedává smysl. Probírali jsme i téma třetí osoby. Prý nikoho nemá a nehledá. Ono s těmi dětmi by na to asi neměla ani čas. Je možné, že se ji někdo líbí, že když šla po mateřské znovu do práce, tak že tam našla lidi se kterými je větší legrace. Já bohužel pracuji v korporátu s financemi a tak to takové u nás nemáme. Nyní, když se snažím vztah vzkřísit, se podle ní až moc snažím, prý na ní hrozně moc tlačím a je ji to nepříjemné. Naše rodiny vesměs stojí za mnou a neví, proč to takhle žena řeší. Žena mi vyčítá všechny zlé vlastnosti, a zpochybňuje mou náklonnost (byl jsem roky takový a makový, nemáme toho toliko společného, ona je z vesnice a já z města, už to tak necítí, život je jen jeden a podobně). Čím bych si mohl získat zpět srdce své ženy? Chtěl bych ji dokázat, že jsem se změnil, že mi na ní záleží. Cítím, že tam uvnitř pořád něco je a nechci to vzdát. Rodina mi říká ať ji dám čas, že to nebude lehké, ale sama si bude muset srovnat priority. Jen chci aby mě viděla v tom nejlepším možném světle, aby se znovu do mě zamilovala. Zároveň nemám tlačit na pilu. Se lehko řekne :?. Díky za Vaše postřehy. Hezký den

Tak nějaká změna po měsících? Jsem v tom samém :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí