Láska manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
8.1.24 07:00
@tomdvorak69 píše:
Jsem na tom obdobně a nevím jak dál. 9 let spolu, přes 3 roky v manželství. Máme dvě děti, 4,5 roku a 10 měsíců. Cca před měsícem to u nás začlo být dosti divné. Manželka řekla, že chce čas, že neví co s ní je. Řekl jsem si OK. Dříve jsem jí moc nenaslouchal a taky jsme se moc o nasich problemech nebavili. Chtel jsem to najednou zmenit. Chyba. Vsechno spatne. Zacala mi rikat, at se chovam jako driv. Zacal jsem mit podezreni, ze nekoho ma, ale rikal jsem si, ze zenska na matersky by to mela s milencem dost komplikovany. Ale zacala chodit vic s kamaradkama ven, jezdit s nimi po nakupech a tak. Nepripadalo mi to nejak zvlast divny, ale zacinal jsem mit takove divne tuseni. Zacala taky vice chodit ven sama s kocarem a ja zustaval doma s druhym ditetem. Minuly tyden jsem si vyzadal vypis telefonu a nestacil se divit. Skoro kazdy den telefonaty s dannym cislem. Treba i 1 a pul hodiny. Tak sem se ji na to zeptal. Samzrejme ze zezacatku zapirala, ale pak mi rekla, ze to je jeji kamarad a proste si jen povidaji. Kdyz druhy den rano sla jakoby k segre na navstevu, pustil sem se za ni a nacapal ji, jsk nadtupuje k nekomu do auta. Zaklepal na okynko a otevrel dvere. Nevedeli co maji delat. Rekl jsem cau a odesel. Nez sem dosel domu, uz tam byla. Rekl sem ji, ze takhle mi v zivote jeste nikdo neublizil a ona na to, ze si s nim chtela jen promluvit o tom jak jsem se dozvedel o tech hovorech. Pak odesla za segrou. Prej. Rika ze si vsechno musi rozmyslet. Dnes mela jit s kamaradkou na kafe a kdyz se vracela domu, prijelo jeho auto o dum dal a posleze ona vysla spozarohu. Nebylo to poprve co jsem si toho vsiml z balkonu, kdyz jsem zrovna kouril. Takze ted nevim co dal. Rekl jsem ji vcera ze ma tyden na to mi rict kolik chce casu. Staram se ted hlavne sam o sebe a o deti. Nechci ale delat pouze hlidani aby si ona mohla uzivat. Mam zatlacit na pilu, nebo tomu nechat volny prubeh? Sem uz smirenej adi ze vsemi variantami, ale to žití v nejistotě je šílený. Snažím se doma pretvarovat, ale moc mi to nejde. Užírá me to. Co dal? Diky za rady i nerady :wink:

To nastupovala i s desetimesicnim dítětem v náruči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
8.1.24 07:14
@Justin Case píše:
@Honza700

https://www.emimino.cz/…stna-492404/

Ženy neumí být dlouhodobě ok…málokterá zvládne x let s jedním partnerem. Bohužel

Zeny ani muzi to neumi a vubec ne plosne. Logicky na emimino budou chodit lidi se vypovidat, protoze to tady k tomu je. To mas dost zuzeny pohled na svet, kdyz soudis podle diskusi na emiminu :lol: :lol: Navic si zapomnel asi tak milion diskusi o tom, jak si chlap nasel milenku nebo jak je nespokojeny a vymysli… :roll: Ty ses asi troll, vid :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13923
8.1.24 08:13
@olivovyolej píše:
@Honza700 zkuste manzelskou poradnu. Zeptej se, jestli s tebou chce vubec byt a jestli je ochotna to resit, ale nejen z tve strany, ale pracovat na tom spolecne. Pak navrhni poradnu. Terapeut z vas muze vytahat informace a pomoct je pochopit. Mozna ani ona se v sobe nevyzna a tak jak se v tom mas zorientovat ty. Po 10 letech je ponorka bezna vec.

Spíš to dopadne tak, že mu slíbí obnovu vztahu, ale bude v aférce pokračovat. Obnovu bude sabotovat, včetně té poradny.

Dokud jí nespadnou růžové brýle tak s ní nic nehne.
Někdo je to podraz od milence, někdy rozvod, ale nejspíš jí to dojde až i on si najde jinou partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
8.1.24 08:30
@olivovyolej píše:
Zeny ani muzi to neumi a vubec ne plosne. Logicky na emimino budou chodit lidi se vypovidat, protoze to tady k tomu je. To mas dost zuzeny pohled na svet, kdyz soudis podle diskusi na emiminu :lol: :lol: Navic si zapomnel asi tak milion diskusi o tom, jak si chlap nasel milenku nebo jak je nespokojeny a vymysli… :roll: Ty ses asi troll, vid :mrgreen:

Ale on má @Justin Case v mnohém pravdu :think:
Nevěry „z nudy“ jsou určitou specialitou žen.
Podobně jako snaha vyvolat (alespoň ve své hlavě) „konflikt“.
Ucházejí se o ni dva muži a ona se musí „bolestivě“ rozhodnout jestli manžel nebo milenec :roll:. Pořád si bude myslet, že se může rozhodnout komu dá přednost. Že o ji milenec jako partnerku nestojí a partnera to za čas zlomí a přestane bavit, jí nedojde.

„Typický“ muž se bude v podobné situaci chovat jinak - spíš si bude chtít udržet malý „harém“ s rozlišením „manželek“ a „konkubín“.
Paralelní diskuze Úsměvu E je extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
8.1.24 08:53

@Josef_t Jasne, coz se muzum nedeje. :lol: Je uplne jedno, co je to za pohlavi. Blbosti delaj vsichni. Ze by specialita zen byla nevera z nudy mi zni spis jako nepochopeni nejakych problemu. Radsi si to zjednodusis. Nebudte furt tak zapskly. Jestli vam nejaka zenska ublizila, tak jdete na terapie. Casem se najde jina. Ale vite, jak to je. Kazdy pritahuje urcity typ lidi. Kdyz zmenite sebe, zmenite i lidi, se kterymi se budete setkavat :palec: Ja treba tyhle veci vidim jen tady na emiminu. Nikdo v mem blizkem ani sirokem okoli takove problemy nema. Vybirate si dramata, ktery potom rozsirujete na vsechny, to je hrozne omezujici a kratkozrake. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
430
8.1.24 09:33

Je to lhářka a podvodnice, nečekej od ní už nic dobrého. Hrozí, že Tě bude chtít připravit o děti. Takováhle se nebude štítit ani únosu a manipulace. Pořizuj důkazy, že zanáší, hlavně měj důkazy, že se o obě děti řádně staráš. Choď s nimi k lékaři a se starším do školky, ať Ti to případně lékař a učitelky potvrdí, že se staráš. Být Tebou, byla bych hodně obezřetná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.1.24 09:37
@olivovyolej píše:
Zeny ani muzi to neumi a vubec ne plosne. Logicky na emimino budou chodit lidi se vypovidat, protoze to tady k tomu je. To mas dost zuzeny pohled na svet, kdyz soudis podle diskusi na emiminu :lol: :lol: Navic si zapomnel asi tak milion diskusi o tom, jak si chlap nasel milenku nebo jak je nespokojeny a vymysli… :roll: Ty ses asi troll, vid :mrgreen:

Pán Justin Case zase v jiném vlákně psal, že pokud ženu nechce nikdo cizí os.ukat, musí být hnusná jako noc. To si moc nevybereš :lol:

• Citovat
  • Upravit
olivovyolej
8.1.24 09:39
@Mango_Lassi píše:
Pán Justin Case zase v jiném vlákně psal, že pokud ženu nechce nikdo cizí os.ukat, musí být hnusná jako noc. To si moc nevybereš :lol:

Ja si vsimla, ze je tu dost muzskych trollu, co si tu hasi zahu a vylivaji si svou frustraci z nepovedenych vztahu se zenami. :nevim: :lol: Tak pulka budou nejaky incelove :roll:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.1.24 09:42
@olivovyolej píše:
Ja si vsimla, ze je tu dost muzskych trollu, co si tu hasi zahu a vylivaji si svou frustraci z nepovedenych vztahu se zenami. :nevim: :lol: Tak pulka budou nejaky incelove :roll:

Jednoduše nemůžeš být věrná. Ale když už z nějakého důvodu jsi, tak je to protože o tebe žádný jiný chlap nestojí. = buď jsi mrcha nebo skareda.
Jako, tihle „vyrovnaní kluci“ to tady mají rádi :D

• Citovat
  • Upravit
olivovyolej
8.1.24 09:46

@Mango_Lassi :lol: :lol: :lol: :lol: Tak to dava smysl, samozrejme. :lol: :lol: A chlapi jsou svati a za vsechno muze zena, ne? To by me jeste dostalo :lol:

• Citovat
  • Upravit
13923
8.1.24 09:50
@olivovyolej píše:
@Josef_t Jasne, coz se muzum nedeje. :lol: Je uplne jedno, co je to za pohlavi. Blbosti delaj vsichni. Ze by specialita zen byla nevera z nudy mi zni spis jako nepochopeni nejakych problemu. Radsi si to zjednodusis. Nebudte furt tak zapskly. Jestli vam nejaka zenska ublizila, tak jdete na terapie. Casem se najde jina. Ale vite, jak to je. Kazdy pritahuje urcity typ lidi. Kdyz zmenite sebe, zmenite i lidi, se kterymi se budete setkavat :palec: Ja treba tyhle veci vidim jen tady na emiminu. Nikdo v mem blizkem ani sirokem okoli takove problemy nema. Vybirate si dramata, ktery potom rozsirujete na vsechny, to je hrozne omezujici a kratkozrake. :nevim:

Tak nevím co si myslet :nevim:. Reklama na pochybný osobní rozvoj :roll:

Blbosti opravdu dělají všichni, ale některé blbosti udělá spíš muž než žena a naopak.
Když si odmyslím tu omáčku okolo, tak lidi většinou jednají podle určitých schémat.

Takže kdyby sem napsala ještě stále manželka od @Honza700
Vypadalo by to asi takto :think:
První odstavec - mám krizi, manžel se mi nevěnuje (já za to nemůžu, to manžel)
Druhý odstavec, někdo se v mém životě objevil (já za to nemůžu, to samo)
Třetí, co mám dělat. Milenec má manželku a nemá se k odchodu (případně je zadlužený po uši), Manžel tomu chce dát šanci - tj. ještě to sám neukončil. (očekávám, že to někdo rozhodně za mě)

To, že se nudila a sama začala vyhledávat někoho kdo jí zalichotí už nenapíše.

Myslím, že nějaké vztahové problémy bude mít polovina vztahů kolem tebe, jen to z nějakého důvodu nevidíš nebo dotyční ještě nedospěli do patřičného věku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
8.1.24 09:57
@Mango_Lassi píše:
Jednoduše nemůžeš být věrná. Ale když už z nějakého důvodu jsi, tak je to protože o tebe žádný jiný chlap nestojí. = buď jsi mrcha nebo skareda.
Jako, tihle „vyrovnaní kluci“ to tady mají rádi :D

Vše je o lidských povahách, prioritách, zkušenostech.
Někdo si tu zkušenost odbyde za svobodna, jiný ji získá až později.
Někdo už jde do vztahu se srovnanými prioritami a jiný to hledá celý život :(

A tak mohou být věrné ženy, stejně jako jsou věrní muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
8.1.24 10:05

@Josef_t Jj, problemy ma kazdy vztah. To je normalni vec. Me vadi to, ze se rika Zeny jsou makovy a muzi takovy. Nejsou. Problem maji obvykle jednotlivci a to v zakladni komunikaci. Tu se nejspis naucili do rodicu. A tak si to dedi jako smycka, dokud ji nekdo osvicenejsi nepretrhne a nezacne komunikovat jako clovek s mozkem. Terapie nejsou zadny pochybny osobni rozvoj. Diky nim si treba uvedomis, jak toxicke mas vztahy a zmenis to :nevim: A kdyz je par, tak maji makat na sobe oba zaroven.

• Citovat
  • Upravit
3304
8.1.24 10:12
@olivovyolej píše:
@Josef_t Jj, problemy ma kazdy vztah. To je normalni vec. Me vadi to, ze se rika Zeny jsou makovy a muzi takovy. Nejsou. Problem maji obvykle jednotlivci a to v zakladni komunikaci. Tu se nejspis naucili do rodicu. A tak si to dedi jako smycka, dokud ji nekdo osvicenejsi nepretrhne a nezacne komunikovat jako clovek s mozkem. Terapie nejsou zadny pochybny osobni rozvoj. Diky nim si treba uvedomis, jak toxicke mas vztahy a zmenis to :nevim: A kdyz je par, tak maji makat na sobe oba zaroven.

Souhlasím, ale dost lidí, když slyší slovo psychoterapeut/terapeut/psycholog, tak se osype. Všichni děláme v životě spousty rozhododnutí a někdy není na škody slyšet názor odborníka, protože právě názory našeho okolí nás mohou dostat na špatnou/náročnou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
8.1.24 10:32

@Josef_t

Děkuji. Vím, že mám pravdu a pravda bohužel bolí. Zvláště pak ženy:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...