Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych jen něco doplnit k té větě, jak jsem psala o tom že došlo k políbení, pohlazení na té diskotéce, dodala jsem tam nakonec a tak.. Více jsme spolu měli až po delší době… Ale to tu nebudu rozvádět
![]()
To je ale náááhoda, že tolik ženských prožívajících mateřství či těhotnění po netu si našla manžela po internetu
![]()
Na netu se seznámí, na netu těhotní, na netu rodí, vychovávají děti…
Virtuální náves.
maxik : Jediný štěstí, že to mezi seznámením a těhotněním neprobíhá na webu, ale v ložnici
![]()
jak kdy, nekdy ve zkumavce:-) Muj zivot je proste neodvratne spojen s moderni technikou… snad alespon umrit jednou zvladnu sama
![]()
Ahoj,
tak u nás je to přesně naopak. Můj manžel měl přede mnou spoustu holek a já před ním pramálo vztahů, když nepočítám ty na jednu noc ![]()
Takže on je fakt kořen za kterým se otočí každá druhá ženská a já jsem taková princezna Fiona, ale po proměně:-)
Chodili jsme spolu půl roku než jsme spolu začali bydlet. Za další třičtvrtě rok jsme se vzali a za další rok a půl se nám narodila dcera.
Nehledě na to, že jsem těžký cholerik a všechno mě hned nervne, takže máme doma někdy itálii.
Párkrát jsem se ho ptala, co se mu na mě tak líbí, a on jenom řekl, že všechno.
A teď po porodu vážím hodně kilo a pořád mi říká, že jsem krásná. Protože ve mě objevil jiné kvality než vzhled, nicméně, že i já jak žena ho přitahuji. A veř, že jsem na svoji adresu slyšela spoustu nechutných poznámek, jedná se spíš o mou váhu.
To je ale vrcholný nerozum pěstovat si „vážný vztah“ jenom virtuálně ![]()
Dávám za pravdu těm, co tady psaly, že bez fyzické přitažlivosti je vztah jen poloviční (počkejte, až se vy romantičky provdané za ty spolehlivé, hodné a pozorné, bláznivě zamilujete výhradně přes „chemii“
. Myslím - teda jsem si jistá - že pro dlouhodobý vztah je nutná jednak chemie a jednak vzájemná kompatibilita duševní a praktická. Takže jestli simiis (píšu to aspoň přibližně správně?) necítíš fyzickou přitažlivost ani po několika schůzkách a případném fyzickém sblížení, doporučuju jít od toho, i za cenu, že jeho to bude třeba hodně bolet a tebe taky. Mám za to, že bys nebyla spokojená. Můžete se stát nejlepšími kamarády (to by byla celkem pěkná telenovela ![]()
Jestli on ti voní a jedná se opravdu jen o vnější znaky jako účes, oblečení, váha atd., taky si myslím, že nemůže být až takový problém trochu ho povzbudit k žádoucím změnám.
Ale je tady ještě jedna další věc, která mi vrtá hlavou. Jde o to, že on nevyhovuje tobě samotné, nebo jde o to, že by nevyhovoval tvému okolí - rodičům, kamarádům, kolegům? Protože v tom druhém případě by asi bylo na místě pokusit se na sobě zapracovat, abys nabyla víc seběvědomí a přestala se ohlížet na mínění ostatních. Lidi mají podobné pocity, třeba když si svoji hodnotu musí potvrzovat přes vnější věcí - majetek, partnera, děti, psa ..... Nebo možná ty si připadáš moc dobrá na někoho, jako je on … v tom případě asi nejste kompatibilní, aspoň z tvého pohledu, ale tady jsou stejně důležité pohledy obou. V každém případě je to zajímavý problém, tak by mě zajímalo, co v tom doopravdy vězí- jsem strašně zvědavá ![]()
Zdravím
tak mě napadlo, zažili jste nějakej románek přes internet? Jak to dopadlo? Budu ráda za každý příspěvek, zajímá mě, jak jste to měly, když už jste to prubly ![]()
@Alik.htm já láska jako blázen potkali jsme se na chatu psali si intenzivně 2 roky pak to nějak ochladlo…jednou me ukecal at za nim prijedu a už jsem neodjela jsme už 5 let manzele ![]()
@phoma tak to je super, to jste si teda psali docela dooost dlouho, než jste se poznali, se divím, že vás to furt bavilo
u mě se ted něco rozvíjí, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, tak mě zajímá, jak to třeba bylo u druhých ![]()
@Alik.htm
par „romanku“ jak jsi to hezky nazvala, ale i vztah vedouci k manzelstvi a detem ![]()
ja vlastne na vyjimky vsechny poznala na netu ![]()
@Ali-Ali tak dnešní doba tomu prostě tak spěje mi přijde. už se to prostě nestává jako dřív, že by chlap oslovil ženskou na ulici, mě se to teda už pěěkně dlouho nestalo, max. se na mě třeba někdo usměje, mrkne a jde dál… já jsem měla dvouletej vztah přes net, kterej ale nevydržel a ted jsem se s někým potkala, už jsem se asi třikrát viděli, tak uvidíme co z toho bude ![]()
@Alik.htm píše:
Zdravímtak mě napadlo, zažili jste nějakej románek přes internet? Jak to dopadlo? Budu ráda za každý příspěvek, zajímá mě, jak jste to měly, když už jste to prubly
Můj románek přes internet stále trvá, je to 6 let. Potkali jsme se na diskuzi ![]()