Láska přes internet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
15.9.13 17:13

@Alik.htm no dokonce jsme mezitím byli zadaní proste to nevychazelo az jednou to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.13 17:17

Tak my jsme si psali asi tři měsíce po netu a teď jsme 10 let manželé.

• Citovat
  • Upravit
718
15.9.13 17:31
@Alik.htm píše:
Zdravím :-) tak mě napadlo, zažili jste nějakej románek přes internet? Jak to dopadlo? Budu ráda za každý příspěvek, zajímá mě, jak jste to měly, když už jste to prubly :lol:

Románek jsem zažila a zažívám, poznala jsem toho nejúžasnějšího chlapa na světě přes lide.cz,jsme spolu měsíc a oba chceme aby to bylo napořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
15.9.13 17:41

Pár dní jsme si psali na netu, pak jsme se sešli na Václaváku (tehdá dole u Kenvela) :lol:, pak jsme se sešli zas a zas, pak jsme jeli na dovču, pak jsem se k němu nastěhovala, pak jsme si pořídili pejska, pak jsme se zasnoubili v Paříži, pak jsme se vzali na Mauriciu a pak jsem porodila syna ;) 7 let spolu (skoro 4roky manželé)… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
cher
15.9.13 17:42
@misacek00 píše:
Románek jsem zažila a zažívám, poznala jsem toho nejúžasnějšího chlapa na světě přes lide.cz,jsme spolu měsíc a oba chceme aby to bylo napořád.

Po měsíci je každý úžasný :)

• Citovat
  • Upravit
141
15.9.13 18:03

Ahojky,
taky jsem poznala svého muže na internetu. Dojížděl 3 roky 350km každý víkend než jsme se sestěhovali a dnes po 5ti letech máme 8 měsíční dcerku :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.9.13 18:07

Jaaaj, no zažila jsem a zažívám už 3 roky, našli jsme se na facebooku na jedné hře, kde jsme byli sousedé…no máme spolu 3 měsíčního synka a právě se sestěhováváme k sobě, protože to zrovna neměl coby kamenem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
15.9.13 18:07

Potkali jsme se na chatu psali si asi 3 měsíce, pak jsme se sešli :lol: jsme spolu 5 let a 3 roky manželé :lol:, máme 4 letou holčičku a čekáme druhé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
15.9.13 18:10

Taky se přidám. Já se s jistým klučinou seznámila na chatu 25.12.2009. Párkrát jsme si psali, během asi 2 dní probrali všechno možné, dokonce i jména dětí, jaké bysme vybrali :D Shodli jsme se, že chceme oba už rodinu - tehdy nám bylo - mě 20 a jemu 21 let. Pak to chvíli ustalo, protože byl bez mobilu, internetu, všeho. Já v té době měla skoro 4 roky přítele, ale dost to skřípalo. Najednou se obnovil kontakt, tak jsme si zase psali, skoro denně volali, no cítila jsem, jak z něj blbnu :D Najednou se zeptal, co kdyby přijel? Já kejvla a 11.5.2010 dojel. Samozřejmě doma přítel, mamka nadšená, že za mnou na 3 dny dojede cizí kluk!!! Vyšli jsme si ven i s mojí nejkámoškou, která se s námi taky po netu bavila, zamluvili si lístky do kina na druhý den a po půlnoci, tedy 12.5. jsme se prostě dali dohromady - políbila jsem ho :D Takže jsem prostě chlapy vyměnila, za 2 týdny jsem na 2 týdny jela za ním - byli jsme od sebe 160km cca a už jsem tu zůstala :D Po týdnu chození jsme se snažili o mimčo, po 5,5 měsících jsme se vzali - chtěli jsme, dokonce jsme zjitili, že jsem v měsíc těhotná a jsme spolu již 3 roky, za měsíc to bude 3 roky od svatby. Máme nyní 27-i měsíční holčičku a snažíme se o sourozence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
15.9.13 18:17

Z prvního románku (sezámení na chatu)byl téměř 10ti letý vztah a z druhého románku je vztah 3letý (seznámení na inzerát na seznamka. cz)a 6měsíční dcera :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.9.13 18:22

Rok jsme si jen psali, než jsme se sešli (kvůli vzdálenosti). Půl roku za mnou jezdil každý měsíc. Následně jsme spolu skoro 5 let bydleli. Momentálně jsme manželé pět let a máme tři děti. :D A stále ještě věříme, že spolu zestárnem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
15.9.13 18:44

Taky se pridam po navratu ze zahranici jsem byla sama tak jsem diskutovala na lide.cz a seznamila se s par fjan lidma. Pak si me nekdo z nich naprosto nevim kdo to byl p4idal na icq asimesic jsme si psali a po mesici si dali rande vzal me na cely den do vidne. Bylo to uzasny pak se asi mesic a pul neozval napsala jsem mu sama zasli jsme na veceri dali vinko skoncilo to u me doma a od te doby jsme spolu 2 roky uz manzele a mame 2 leteho klucinu a druhyho prcka cekame v lednu:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.13 19:10

Taky jsem si chvíli psala přes net. Stihla jsem se zamilovat a po pár dnech zjistila, že si dopisuje ještě jinde a mě jen oblboval.

• Citovat
  • Upravit
130
15.9.13 20:29

Tak nevím zakladatelko, co je na něm tak hroznýho, že se za něj stydíš? Myslím si, že pokud je všechno mezi vámi v pořádku - chemie, přitažlivost, láska a sex - tak to snad tak hrozný není? Pokud je to o oblékání vkusu, tak si myslím, že každý muž je obrazem své ženy. Chlapům je celkem jedno co na sebe obléknut a pokud si ho oblékneš podle svého vkusu, tak věřím že nebude proti. Nebo trochu víc prozraď co ti na něm vadí? Pokud ti jde o krásu a on je obyčejný chlap, tak je to celkem povrchní od tebe… A ještě jedna věc, on o tom ví, proč s ním nechceš do společnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
15.9.13 20:31
@Ddennkaa píše:
Ahojky,
taky jsem poznala svého muže na internetu. Dojížděl 3 roky 350km každý víkend než jsme se sestěhovali a dnes po 5ti letech máme 8 měsíční dcerku :o)

to je skoro ako u nás :palec: my sme sa síce spoznali v reále, ale dochádzal za mnou tiež 350km každý druhý týždeň asi dva roky a po 5 rokoch máme ročnú dcérku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí