Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alik.htm no dokonce jsme mezitím byli zadaní proste to nevychazelo az jednou to vyslo
Tak my jsme si psali asi tři měsíce po netu a teď jsme 10 let manželé.
@Alik.htm píše:
Zdravímtak mě napadlo, zažili jste nějakej románek přes internet? Jak to dopadlo? Budu ráda za každý příspěvek, zajímá mě, jak jste to měly, když už jste to prubly
Románek jsem zažila a zažívám, poznala jsem toho nejúžasnějšího chlapa na světě přes lide.cz,jsme spolu měsíc a oba chceme aby to bylo napořád.
Pár dní jsme si psali na netu, pak jsme se sešli na Václaváku (tehdá dole u Kenvela)
, pak jsme se sešli zas a zas, pak jsme jeli na dovču, pak jsem se k němu nastěhovala, pak jsme si pořídili pejska, pak jsme se zasnoubili v Paříži, pak jsme se vzali na Mauriciu a pak jsem porodila syna
7 let spolu (skoro 4roky manželé)… ![]()
@misacek00 píše:
Románek jsem zažila a zažívám, poznala jsem toho nejúžasnějšího chlapa na světě přes lide.cz,jsme spolu měsíc a oba chceme aby to bylo napořád.
Po měsíci je každý úžasný ![]()
Ahojky,
taky jsem poznala svého muže na internetu. Dojížděl 3 roky 350km každý víkend než jsme se sestěhovali a dnes po 5ti letech máme 8 měsíční dcerku
)
Jaaaj, no zažila jsem a zažívám už 3 roky, našli jsme se na facebooku na jedné hře, kde jsme byli sousedé…no máme spolu 3 měsíčního synka a právě se sestěhováváme k sobě, protože to zrovna neměl coby kamenem ![]()
Potkali jsme se na chatu psali si asi 3 měsíce, pak jsme se sešli
jsme spolu 5 let a 3 roky manželé
, máme 4 letou holčičku a čekáme druhé ![]()
Taky se přidám. Já se s jistým klučinou seznámila na chatu 25.12.2009. Párkrát jsme si psali, během asi 2 dní probrali všechno možné, dokonce i jména dětí, jaké bysme vybrali
Shodli jsme se, že chceme oba už rodinu - tehdy nám bylo - mě 20 a jemu 21 let. Pak to chvíli ustalo, protože byl bez mobilu, internetu, všeho. Já v té době měla skoro 4 roky přítele, ale dost to skřípalo. Najednou se obnovil kontakt, tak jsme si zase psali, skoro denně volali, no cítila jsem, jak z něj blbnu
Najednou se zeptal, co kdyby přijel? Já kejvla a 11.5.2010 dojel. Samozřejmě doma přítel, mamka nadšená, že za mnou na 3 dny dojede cizí kluk!!! Vyšli jsme si ven i s mojí nejkámoškou, která se s námi taky po netu bavila, zamluvili si lístky do kina na druhý den a po půlnoci, tedy 12.5. jsme se prostě dali dohromady - políbila jsem ho
Takže jsem prostě chlapy vyměnila, za 2 týdny jsem na 2 týdny jela za ním - byli jsme od sebe 160km cca a už jsem tu zůstala
Po týdnu chození jsme se snažili o mimčo, po 5,5 měsících jsme se vzali - chtěli jsme, dokonce jsme zjitili, že jsem v měsíc těhotná a jsme spolu již 3 roky, za měsíc to bude 3 roky od svatby. Máme nyní 27-i měsíční holčičku a snažíme se o sourozence ![]()
Z prvního románku (sezámení na chatu)byl téměř 10ti letý vztah a z druhého románku je vztah 3letý (seznámení na inzerát na seznamka. cz)a 6měsíční dcera
![]()
Rok jsme si jen psali, než jsme se sešli (kvůli vzdálenosti). Půl roku za mnou jezdil každý měsíc. Následně jsme spolu skoro 5 let bydleli. Momentálně jsme manželé pět let a máme tři děti.
A stále ještě věříme, že spolu zestárnem. ![]()
Taky se pridam po navratu ze zahranici jsem byla sama tak jsem diskutovala na lide.cz a seznamila se s par fjan lidma. Pak si me nekdo z nich naprosto nevim kdo to byl p4idal na icq asimesic jsme si psali a po mesici si dali rande vzal me na cely den do vidne. Bylo to uzasny pak se asi mesic a pul neozval napsala jsem mu sama zasli jsme na veceri dali vinko skoncilo to u me doma a od te doby jsme spolu 2 roky uz manzele a mame 2 leteho klucinu a druhyho prcka cekame v lednu:)))
Taky jsem si chvíli psala přes net. Stihla jsem se zamilovat a po pár dnech zjistila, že si dopisuje ještě jinde a mě jen oblboval.
Tak nevím zakladatelko, co je na něm tak hroznýho, že se za něj stydíš? Myslím si, že pokud je všechno mezi vámi v pořádku - chemie, přitažlivost, láska a sex - tak to snad tak hrozný není? Pokud je to o oblékání vkusu, tak si myslím, že každý muž je obrazem své ženy. Chlapům je celkem jedno co na sebe obléknut a pokud si ho oblékneš podle svého vkusu, tak věřím že nebude proti. Nebo trochu víc prozraď co ti na něm vadí? Pokud ti jde o krásu a on je obyčejný chlap, tak je to celkem povrchní od tebe… A ještě jedna věc, on o tom ví, proč s ním nechceš do společnosti?
@Ddennkaa píše:
Ahojky,
taky jsem poznala svého muže na internetu. Dojížděl 3 roky 350km každý víkend než jsme se sestěhovali a dnes po 5ti letech máme 8 měsíční dcerku)
to je skoro ako u nás
my sme sa síce spoznali v reále, ale dochádzal za mnou tiež 350km každý druhý týždeň asi dva roky a po 5 rokoch máme ročnú dcérku ![]()