Latexová bunda

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
340
27.9.22 15:07

Latexová bunda

Ahoj 😄 jdu sem asi se zvláštní otázkou, ale budu ráda za každou radu.
Koupila jsem si zimní latexovou bundu. Konečně mi nějaká padla do oka a líbí se mi i na mě, ale hrozně mi vadí jak se chová ten latex. Jakkoliv se pohnu, nebo prostě otřu rukávem o bundu, tak to vydává hrozné zvuky. Ten materiál o sebe jakoby lepí, takže to zní jak kdyby jsem se třeba odlepovala holou kůží od kožené sedačky :mrgreen: no hrozné. Je mi líto se ji ale zbavit, když se mi konečně nějaká líbí.
Nedá se to něčím třeba nastříkat aby material po sobě klouzal a nelepil se? Nebo bude lepší to prodat a hledat dál 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3722
27.9.22 20:51

@mimibi existuje olej na latex. Dá se koupit v sexshopu a to jde i online. Měla jsem několik kousků a kupovala jsem na to pudr a oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
30.9.22 09:47
@mimibi píše:
Ahoj 😄 jdu sem asi se zvláštní otázkou, ale budu ráda za každou radu.
Koupila jsem si zimní latexovou bundu. Konečně mi nějaká padla do oka a líbí se mi i na mě, ale hrozně mi vadí jak se chová ten latex. Jakkoliv se pohnu, nebo prostě otřu rukávem o bundu, tak to vydává hrozné zvuky. Ten materiál o sebe jakoby lepí, takže to zní jak kdyby jsem se třeba odlepovala holou kůží od kožené sedačky :mrgreen: no hrozné. Je mi líto se ji ale zbavit, když se mi konečně nějaká líbí.
Nedá se to něčím třeba nastříkat aby material po sobě klouzal a nelepil se? Nebo bude lepší to prodat a hledat dál 😄 😄

Na latexové plavecké čepice používám suchý šampon od Amicy, ale bunda je černá, no.
Myslím si, že vrzat to bude i po namazání olejem a nechtěla bych vypadat jako kondom s l. gelem.
Nosila bych to i tak, podle mě vydrží hezká do prvního vyprání.
Já mám podobnou zlatou a je to jen taková látka se zátěrem, nikde se nelepí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.9.22 12:23

Tak hlavne toto nie je latex… :) takže sa na ten materiál nepoužíva olej ako na latex. :D toto je proste umelý lesklý zospodu textilný materiál… poradiť asi veľmi neviem, mala som podobnú striebornú, a keď bola kvalitná rozhodne tieto zvuky nerobila, naopak mala som lacné „vinylové“ šaty, čo môže byť i tento materiál a to bolo hrozné, po jednom večeri leteli do koša. Možno sa to spraví vypratím, netuším, každopádne je to lacný materiál a podľa toho sa aj chová, bohužiaľ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
30.9.22 13:29

Dekuji za rady 😊 já jsem to vzdala a prodám ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák