Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj 😄 jdu sem asi se zvláštní otázkou, ale budu ráda za každou radu.
Koupila jsem si zimní latexovou bundu. Konečně mi nějaká padla do oka a líbí se mi i na mě, ale hrozně mi vadí jak se chová ten latex. Jakkoliv se pohnu, nebo prostě otřu rukávem o bundu, tak to vydává hrozné zvuky. Ten materiál o sebe jakoby lepí, takže to zní jak kdyby jsem se třeba odlepovala holou kůží od kožené sedačky
no hrozné. Je mi líto se ji ale zbavit, když se mi konečně nějaká líbí.
Nedá se to něčím třeba nastříkat aby material po sobě klouzal a nelepil se? Nebo bude lepší to prodat a hledat dál 😄 😄
@mimibi existuje olej na latex. Dá se koupit v sexshopu a to jde i online. Měla jsem několik kousků a kupovala jsem na to pudr a oleje.
@mimibi píše:
Ahoj 😄 jdu sem asi se zvláštní otázkou, ale budu ráda za každou radu.
Koupila jsem si zimní latexovou bundu. Konečně mi nějaká padla do oka a líbí se mi i na mě, ale hrozně mi vadí jak se chová ten latex. Jakkoliv se pohnu, nebo prostě otřu rukávem o bundu, tak to vydává hrozné zvuky. Ten materiál o sebe jakoby lepí, takže to zní jak kdyby jsem se třeba odlepovala holou kůží od kožené sedačkyno hrozné. Je mi líto se ji ale zbavit, když se mi konečně nějaká líbí.
Nedá se to něčím třeba nastříkat aby material po sobě klouzal a nelepil se? Nebo bude lepší to prodat a hledat dál 😄 😄
Na latexové plavecké čepice používám suchý šampon od Amicy, ale bunda je černá, no.
Myslím si, že vrzat to bude i po namazání olejem a nechtěla bych vypadat jako kondom s l. gelem.
Nosila bych to i tak, podle mě vydrží hezká do prvního vyprání.
Já mám podobnou zlatou a je to jen taková látka se zátěrem, nikde se nelepí.
Tak hlavne toto nie je latex…
takže sa na ten materiál nepoužíva olej ako na latex.
toto je proste umelý lesklý zospodu textilný materiál… poradiť asi veľmi neviem, mala som podobnú striebornú, a keď bola kvalitná rozhodne tieto zvuky nerobila, naopak mala som lacné „vinylové“ šaty, čo môže byť i tento materiál a to bolo hrozné, po jednom večeri leteli do koša. Možno sa to spraví vypratím, netuším, každopádne je to lacný materiál a podľa toho sa aj chová, bohužiaľ.