Látková přebalovací podložka

Máte zkušenost s Haipa-Daipa Baby vak?

Přidejte zkušenost s Haipa-Daipa Baby vak
Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
7.9.14 15:24

Mně se právě do těch jednorázovek moc nechce no… zase jsem někde viděla dokument, že je to pomalu horší jak jednorázové pleny (co se ekologie týče) - to si pak říkám, proč se na to vlastně koukám? :-D lepší občas nevědět ;-) ale je fakt, že jedna jednorázovka u doktora asi nikoho nezabije.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.9.14 15:28
@marrlinka píše:
to by mi mohlo to pokazde prat :) na takove prilezitosti beru jednorazovku a v cekarne u eoktora rovnou vyhazuju…trocha ekologie :roll:

tak ono když člověk používá třeba látkové plínky, tak stejně pere a tu podložku k tomu jen přihodí, není to žádná práce navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.9.14 15:31

@Bibi239 já se právě látkovat chystám:-) proto mi přijdou ty látkové sympatičtější… jen správně vybrat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.9.14 15:47

@missName u nás je třeba u doktorky praxe, že se nosí dvě látkové plíny, jedna se dá v ordinaci na lehátko, druhou zatím dá sestřička na váhu a vynuluje jí, protože se doktorka na obou místech doktorka „kreje“, aby ji děti nepočůraly či něco horšího :lol: Takže přímo do ordinace jsem podložku nepotřebovala, ale dávala jsem ji na přebalovák v čekárně, když už tam tahám látkový plíny, jednu látkovku kalhotkovou přímo do ordinace na přebal, tak mě látková podložka přišla už jako logické vyústění celé snahy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.9.14 15:51

@Bibi239 tak nějak bych si to představovala :potlesk: Ty od HD mají pěkné vzory, ale asi si to prostě budu muset zajet někam ošahat, jak je to tlusté atd. Protože předpokládám, že když se zeptám na e-shopu, zda se to neshrnuje, tak samo řeknou, že ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.9.14 15:59

@missName minimálně jednu návštěvu do nějakého většího obchodu doporučuju, celkově si osahat plínky, mrknout na vychytávky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.9.14 16:08

@Bibi239 když už jsme tedy zabředly do látkování… :oops: může se zeptat, jaký typ a značku používáš (používala pro novorozence?) děkujuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.9.14 16:27

@missName no na doma čtverce do skladu, do skladu jsem zamotala bambusovou vkládačku babyidea a navrch pulky, imse vimse soft, thirsties… Na ven jsem dávala různé kalhotkovky, anavy, totsbots, šijemdětem a pulky. A měla jsem pár aio a kapsovek, abych měla něco rychloinstalačního.
Pak většímu dítěti jsem dávala všechno možný, ty kalhotkovky, kapsovky šijemdětem, vícevrstvé s vkládačkou…
No mám toho hafo, druhé a třetí dítě mají 1,5r od sebe, pár měsíců jsem látkovala oba zároveň a v podstatě jsem nemusela nic přikupovat :oops:
Kdysi jsem měla třeba i vlňáčky, vázací plínky, různé levné bavlněné kalhotkovky, ale to šlo postupně pro přílišnou pracnost, malou savost nebo dlouhé schnutí z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.9.14 16:44

Tak nějak si to představuju - no uvidíme:-D chystám se i na nějaký ten seminář o látkovkách :-) ještě jeden (možná trošku „prvorodičkovskej“) - kolikrát denně jsi zezačátku přebalovala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.11.16 20:36

Ahoj holky, prosím o tipy na nějaké silnější přebalovací podložky, které se neshrnují. Přečetla jsem si tuto diskusi, ale Tots bots už bohužel nelze koupit. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
3.11.16 20:40

@centra Já mám látkové podložky od Bambooliku a neshrnují se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
3.11.16 20:57

Já mám Petit Lulu a jsem spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.11.16 22:47

Já mám také Bamboolik. A je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
4.11.16 07:19

@PafcaP @Isabou @Heivka Holky děkuju, chtěla bych se zeptat ještě, zda nejsou úplně tenké, aby ji bylo možné příležitostně používat i na zem na hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
4.11.16 08:06

@centra Tenké, jak se to vezme. V zimě jsem venku (lavička, kámen,…) pod podložku dávala ještě podložku z tašky od kočáru (molitan v omyvatelném obalu). Na jaře, v létě a ještě teď ho klidně položím na trávu nebo na lavičku jenom na podložku. V místnosti by asi něco málo odizolovala, ale vzhledem k tomu, že jsou to jen dvě vrstvy látky (pul a savá vrstva) a vzhledem k malé velikosti bych to místo hrací deky nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí