Látkové pleny a široké balení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8114
1.4.14 08:11

@marinka5 Vložit ještě jednu plenu (podle stáří a velikosti mimča klidně malou), složenou na obdelník :palec: - tak jsem to dělala já u starších dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.4.14 11:28
@marinka5 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat, včera jsme byli s malou na kyčlích a máme při každém přebalení dělat široké balení, ale zapomněla jsem se zeptat jak je to v případě, že používáme občas látkové pleny? Používáme klasické čtverce s novorozeneckým skladem?

já to u dcerky dělala tak, že jsem dávala dvě čč na rovno na široko a to zafixovala svrchňáčkama, sice to lezlo ven, ale často jsem přebalovala, tak nic nestihlo protéct. Ale náš syn měl frejkovu peřinku, tak jsem to nechtěla podcenit, malá nakonec stejně skončila s peřinkou. Záleží, jaký máte nález, co Vám napsali do zprávy? Jen jako prevence je to zbytečný, stačí nedávat těsné oblečení, aby mohlo dítko volně mrskat nožičkam av kyčlích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.4.14 11:33

@Verunka.T máme to jen jako prevenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.4.14 11:41
@marinka5 píše:
@Verunka.T máme to jen jako prevenci

tak bych to nehrotila a dávala dál jen novosklad a volné oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.4.14 16:24

Ahoj,
srdečně vás zvu na seminář o látkových plínkách s ukázkami různých typů a značek plen.

28.4. v 11. 30 Centrum inspirace a tvořivosti, Charlese de Gaulla 18, Praha 6 email: helena@obcanskainspirace.cz
29.4. v 16.00 MC Císařka, Na Okraji 41, Praha 6 Petřiny email: MCCisarka@seznam.cz

Pokud plánujete přijít, nahlašte se na emaily
Seminář je nekomerční, výbavu zapůjčily Veselé pleny…

Budu se na vás moc těšit.
Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.4.14 14:01

Ahoj holky zajímalo by mě zda VV, splňují podmínku širokého balení, když jsou v kalhotkovém skladu u novorozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
25.4.14 16:13

@Boudice23 Řekla bych, že spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie