Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@marinka5 Vložit ještě jednu plenu (podle stáří a velikosti mimča klidně malou), složenou na obdelník
- tak jsem to dělala já u starších dětí.
@marinka5 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat, včera jsme byli s malou na kyčlích a máme při každém přebalení dělat široké balení, ale zapomněla jsem se zeptat jak je to v případě, že používáme občas látkové pleny? Používáme klasické čtverce s novorozeneckým skladem?
já to u dcerky dělala tak, že jsem dávala dvě čč na rovno na široko a to zafixovala svrchňáčkama, sice to lezlo ven, ale často jsem přebalovala, tak nic nestihlo protéct. Ale náš syn měl frejkovu peřinku, tak jsem to nechtěla podcenit, malá nakonec stejně skončila s peřinkou. Záleží, jaký máte nález, co Vám napsali do zprávy? Jen jako prevence je to zbytečný, stačí nedávat těsné oblečení, aby mohlo dítko volně mrskat nožičkam av kyčlích
@marinka5 píše:
@Verunka.T máme to jen jako prevenci
tak bych to nehrotila a dávala dál jen novosklad a volné oblečení
Ahoj,
srdečně vás zvu na seminář o látkových plínkách s ukázkami různých typů a značek plen.
28.4. v 11. 30 Centrum inspirace a tvořivosti, Charlese de Gaulla 18, Praha 6 email: helena@obcanskainspirace.cz
29.4. v 16.00 MC Císařka, Na Okraji 41, Praha 6 Petřiny email: MCCisarka@seznam.cz
Pokud plánujete přijít, nahlašte se na emaily
Seminář je nekomerční, výbavu zapůjčily Veselé pleny…
Budu se na vás moc těšit.
Tereza
Ahoj holky zajímalo by mě zda VV, splňují podmínku širokého balení, když jsou v kalhotkovém skladu u novorozence?