Látkovou nebo vinylovou panenku?

29
10.10.16 11:54

Látkovou nebo vinylovou panenku?

Ahoj holky, moje 3-letá dcerka by si přála k Ježíškovi panenku miminko, protože mě zaujaly panenky ze Španělska, které vypadají hezky a příjemně voní po vanilce, řekla jsem si, že bych jí jednu objednala. Protože není zrovna nejlevnější nechci šlápnout vedle a přemýšlím :think:, s jakým tělíčkem objednat, jestli látkovým nebo celo vinylovým? Poradíte? Jedno je měkoučký, druhý může posadit, ach jo, toť otázka, jedná se o panenky Berenguer nebo Antonio Juan, Paola Reina apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
10.10.16 12:06

@chobof Budeš to kupovat spíš sobě nebo skutečně tomu dítěti :lol: Osobně bych totiž tříletému dítěti takto drahou panenku nepořizovala. Jinak bych koupila s látkovým tělíčkem, jsou takové realističtější a zezačátku jednodušší na manipulaci (včetně třeba oblékání). Ale rozhodně se připrav na to, že občas skončí panenka s čárancem od fixy a nebo jiným nevypratelným flekem, kdy si dítko chce něco vyzkoušet (maminka si taky maluje pusinku, tak vezmu fixku a panence to taky zkusím… apod.), abyste pak nemuseli neustále dítěti do her zasahovat a vpodstatě si s panenkou nebude smět hrát, aby ji nezničilo. Tuhle krásnou bych dala nejdřív pětiletému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.10.16 12:13

@chobof Z osobní zkušenosti doporučuji pevné tělíčko, protože děti se rády s panenkama koupou. Syn dostal ke třetím narozeninám malou Nines a velká spokojenost. Máme doma i malou od Antonio Juan s měkkým tělíčkem a taky je pěkná, ale spíš tak na mazlení, usínání. S těma pevnýma si děti vyhrají prostě lépe. Ale to jen naše zkušenost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.10.16 12:14

Děkuji za názor, miminek má několik, tak jsme si říkali, že by jsme tentokrát vzali něco realističtějšího, ale nejsem si jista, jestli neskončíme v hračkárně a nebudeme se držet při zemi. Fakt je, že by to byla panenka asi pro mě :roll:.
Ale jsou krásný :lol:.

Příspěvek upraven 10.10.16 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.10.16 12:15

Chlapeček Nines, holčička Antonio Juan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.10.16 12:20
@chobof píše:
Děkuji za názor, miminek má několik, tak jsme si říkali, že by jsme tentokrát vzali něco realističtějšího, ale nejsem si jista, jestli neskončíme v hračkárně a nebudeme se držet při zemi. Fakt je, že by to byla panenka asi pro mě :roll:.
Ale jsou krásný :lol:.Příspěvek upraven 10.10.16 v 12:16

Mně je to jasný, měla bych to stejně, ale asi by mi to doma neprošlo :roll: :mrgreen: :lol: Obzvlášť kdž vidíme, co ta naše nejmenší s těma panenkama vyvádí. To bych si s krásnou panenkou hrála asi já a ona měla zákaz na ni sahat 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.10.16 12:23

U nás máme ze záhadných důvodů pokreslená jen ta „obyč“ miminka. Tyhle jsou vždycky takřka ukázkově oblečené a uložené v postýlce, kočárku, v posteli dětí,… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.10.16 13:00

Já musím zaťukat, u nás máme počmáraný jen stolek, protože se nemůže trefit na papír :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.10.16 13:05

Kazda dcera ma svoje mimino s latkovym telickem, a hraji si s nimi hezky. A mladsi ma k tomu jeste dvojcatka celoplastova (nejakej vinyl apod) a taky si s nimi hraje, asi s nimi zacala driv (dostala je vloni, kdyz ji byli 3 a nadseni obrovske). Mame od Nines Nenoted, takove 26cm velke, kluka a holcicku. Taha je vsude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
10.10.16 13:40

Máme obojí - jak pevné, tak měkké tělíčko. A mají rády oboje. Pevná má výhodu, že si jí můžou posadit a krmit jí atd. Měkké jsou zase lepší na pomazlení ;) Jinak já když vybírala, tak jsem ukazovala holkám i obrázky a jednoznačně vyhrávala chouchou a baby born. A největší hit je u nás baby born víla. Ty, co se líbí tobě, se holkám nelíbily vůbec, asi na ně byly moc realistické nebo nevím. Mně přišly krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí