Látkující maminky, prosím, poraďte - zimní kombinéza
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Látkující maminky, prosím, poraďte - zimní kombinéza
Hezký večer
nemáte, prosím, někdo typ na zimní kombinézu kompatibilní s látkovými plenkami? Máme samozřejmě problém s délkou od krku k rozkroku
dítko měří 80 cm a když vezmu v potaz objemnější látkovku, tak rozměrově odpovídá velikost 98
a to mi přijde teda až dost, když si pak představím délku nohavic a rukávů
a tak mě napadlo, jestli náhodou někdo nevíte o značce, kde se s plenkou počítá..? U starší dcerky jsme to řešili kalhotami a bundou zvlášť, ale na mladší bych chtěla z praktických důvodů kombinézu..samozrejmě můžu koupit tu 98 a nechat ji upravit, ale radši bych to vyřešila bez následného řešení
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@jakákoliv Mě přijde, že počítáš s nesmyslně objemnou plínou
nepřišlo mi, že by běžné denní plíny co děti nosily, byly nějak výrazně tlusté, nepočítala jsem na ně žádnou zvláštní rezervu, pouze u overalů na spaní, ta noční je přece jen mohutný model.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@jakákoliv Mě přijde, že počítáš s nesmyslně objemnou plínounepřišlo mi, že by běžné denní plíny co děti nosily, byly nějak výrazně tlusté, nepočítala jsem na ně žádnou zvláštní rezervu, pouze u overalů na spaní, ta noční je přece jen mohutný model.
Ne kdepak, malou jsem měřila s plínkou, co normálně nosí
ale je pravda, že naše děti mají delší trup jako takový..ne nějak extrémně, ale v porovnání s ostatními stejně vysokými dětmi ano..
Je pravda, že i body bych musela brát minimálně o velikost, spíš o dvě větší, ale zachraňuje nás extendor..a overálky nevedem právě z tohohle důvodu, protože ještě s noční plínkou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Resila jsem to oteplovackami, takove ty s vysokym pasem skoro az do podpazdi. Navic existuji bundy se sneznym pasem, kdyz to zkombinujes, tak se snih rozhodne nedostane tam, kam nema. A odpadne ti problem, ze dite treba skokove povyroste a najednou je kombineza mala a uprostred zimy stejne kupujes vetsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helileli píše:
Resila jsem to oteplovackami, takove ty s vysokym pasem skoro az do podpazdi. Navic existuji bundy se sneznym pasem, kdyz to zkombinujes, tak se snih rozhodne nedostane tam, kam nema. A odpadne ti problem, ze dite treba skokove povyroste a najednou je kombineza mala a uprostred zimy stejne kupujes vetsi.
Takhle jsme to právě řešili u starší
ale teď, když se ráno chystáme do školky, potřebovala bych to naše hádě v závěru vypravování z domu rychle šoupnout do kombinézy a jít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helileli jen ještě dodám, že ani neřeším sníh, na to má právě ty oteplováky a bundu po starší dcerce, ale spíš je to kvůli rychlosti oblékání
aby byla po cestě v teple a já ráno nepřišla o nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem řešila tento problém. První kombinézu měl C&A Rodeo, byla mu větší, ale ne zase tolik, na „délku“ se vešel. Teď na mladšího mám H&M a tam má hodně místa. Pak měl starší O'style, teda už bez plen, ale ta byla bezvadná, měla rozepínání až do nohavice, spousta místa pro tělo. A byla úžasně teplá, možná na ty „zimy“ až moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinka_2012 píše:
Taky jsem řešila tento problém. První kombinézu měl C&A Rodeo, byla mu větší, ale ne zase tolik, na „délku“ se vešel. Teď na mladšího mám H&M a tam má hodně místa. Pak měl starší O'style, teda už bez plen, ale ta byla bezvadná, měla rozepínání až do nohavice, spousta místa pro tělo. A byla úžasně teplá, možná na ty „zimy“ až moc.
Díky za typy
a tu H&M máte o velikost větší? Kouknu na ně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakákoliv
na zimu má syn 92 a kombinézu H&M taky 92, on je tedy na svůj věk menší, ale HM má obecně oblečení větší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakákoliv Mám pocit, že kombinézy od Vyrobeno tlapkama z Fleru jsou na látkovky dělané, navíc mají celkem chytré zapínání. Já jsem je ale neměla, máme hodně oblečení poděděného a řeším to buď softshellkami s vysokým pasem nebo oteplovačkami - nejlepší, co mám jsou od značky T-Go, což je předchůdce Loap Kids. Jsou až do podpaží, pružné kšandy a ve předu zip k rozkroku, takže u chlapečka není problém ho dát v zimě venku i vyčurat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má dlouhé tělo, většinu oblečení vel. 86 (s tím, že kalhoty musí mít nohavice zakončené gumou nebo ohrnuju) a zimní kombinézu jsem teď koupila v Nextu vel 92, sedí dobře a má i rezervu na růst a nohavice a rukávy jsou zakončené gumičkami takže i když jsou trochu delší tak drží tam, kde mají. Jink plíny používám SIO od Bambooliku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinka_2012 píše:
@jakákoliv
na zimu má syn 92 a kombinézu H&M taky 92, on je tedy na svůj věk menší, ale HM má obecně oblečení větší
Díky, teď jsem na ně koukala a opravdu vypadají, že mají ten „sed“ vyšší…zkusim ještě pogooglit, moc díky
myslíš, že bych tě mohla poprosit o změření rozměru od krku k rozkroku i té H&Mkové 92? Byla bych ti moooc vděčná
děkuju moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka píše:
Syn má dlouhé tělo, většinu oblečení vel. 86 (s tím, že kalhoty musí mít nohavice zakončené gumou nebo ohrnuju) a zimní kombinézu jsem teď koupila v Nextu vel 92, sedí dobře a má i rezervu na růst a nohavice a rukávy jsou zakončené gumičkami takže i když jsou trochu delší tak drží tam, kde mají. Jink plíny používám SIO od Bambooliku.
Díky moc, tak to jsme na tom velikostně stejně
kouknu na to, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai píše:
@jakákoliv Mám pocit, že kombinézy od Vyrobeno tlapkama z Fleru jsou na látkovky dělané, navíc mají celkem chytré zapínání. Já jsem je ale neměla, máme hodně oblečení poděděného a řeším to buď softshellkami s vysokým pasem nebo oteplovačkami - nejlepší, co mám jsou od značky T-Go, což je předchůdce Loap Kids. Jsou až do podpaží, pružné kšandy a ve předu zip k rozkroku, takže u chlapečka není problém ho dát v zimě venku i vyčurat.
Díky
koukala jsem na to, vypadá dobře, ale ta pálka za to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakákoliv
naměřila jsem od ramen po rozkrok 54,5 cm (měříla jsem přepůlenou na půl a z toho boku, jestli mi rozumíš).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit