Oblečení na zimu pro dítě 16 měsíců

444
22.10.16 08:53

Oblečení na zimu pro dítě 16 měsíců

Prosím o radu. Synkovi je 16 měsíců, zatím nechodí, jen obchází nábytek.
Stále se tedy vozí v kočárku, občas chce venku vyndat a obcházet lavičku apod. Ale nějaké velké chození zatím nehrozí.
Jak to udělat v zimě? Když bude mít oteplovačky/kombinézu mám mu ještě kupovat zimní fusak? Zatím nevím, jak to bude s chozením, cvičíme Vojtovku a jsme pomalejší ve vývoji, jinak je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
694
22.10.16 08:56

Pokud bude mít kombinézu, ve které bude chodit po venku, tak je zimní fusak zbytečný, akorát by se přehřál. Malému sem do kočáru přehazovala přes nohy deku, přece jenom sedí a nehýbe se, tak vrstva navíc se hodí, ale zimní fusak by byl moc. Zase se ale hodí, pokud víš, že z kočáru ho vyndáš až zase v teple (cesta k doktorovi a pod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.10.16 08:58

Ja jsem mela kombinezu s odepinacimi " botickami". Kdyz bylo v kocare pripnula jsem i ty tapky a dals deku. Kdyz chodilo melo kombinezu a teply boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
22.10.16 09:09

Tak to já dávala zimní fusak. když dítě sedí, prochladne velmi rychle. kor když je třeba -10…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
22.10.16 09:19

@nozu Tak já si třeba nepamatuju, kdy u náís bylo naposled -10. To už bych fusak dala, hlavně na delší cestu. Ale taková ta běžná zima, co bývá posledních pár let…to stačí teplejší deka přes nohy (záleží tedy, jestli zakladatelka nebydlí na horách apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
22.10.16 09:25

Já mám pro syna, 13 měsíců, zatím nechodící, teplý fusak, ze kterého jde ten horní díl odepnout a nechat v kočárku jen zateplení pod zády pro dobu až bude chtít chodit a jezdit v kolbinéze. Jinak mu dávám teplejší tepláky a tepou bundu a zatím teplé botičky bez pevné podrážky. Normální teplé botky budu kupovat až si naplno stoupne a začne šmajdat i mimo nábytek. Jinak loni na konci zimy už jezdil ve sporťáku v tom fusaku (přerostl korbu) a když jsme jeli na dlouho, dávala jsem mu k nohám plyšáka s bříškem z třešňových pecek. Krásně mu to tam vyhřál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.10.16 09:34

Dceru jswm vozila ve fusaku a mela kombinezu. Fusak mela jen prehozeny pres nozky. Kdyz byla kor zima zabalila jsem ji celou. Ve fzsakz mela teply ponozky. Kdyz chtela tapat dostala botky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat