Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68929
30.6.11 17:42

Pod bydliště nebo doktora (mám oboje přes ulici), protože jsem to řešila s Prahou-západ, zatímco pracovala jsem v Praze. Holky říkají, že dle doktora, tak bych jim věřila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
30.6.11 17:48

ugluk

Ok díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
1.7.11 08:46

Já to posílala podle bydliště, to mám jinak než praktika a vzali to v pohodě.....i jsem si tam nejdřív volala paní z VZP mi to i řekla, ať to pošlu k ní podle bydliště.....ale zase Ish to teď podle bydliště vrátili do Prahy, protože tam má praktika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
1.7.11 10:13

Ahoj holky,
zdravím Vás, přeji kráááásné pobyty ve Františkových Lázních, na které se chystáte :dance: :dance: a dovolím si malinko přidat…já tu totiž bydlím :mrgreen: :mrgreen: . Je to tu faaakt krásné a Aquaforum - svět vody a relaxace, o kterém jste tu už psaly, je nádherné. Někdo se ptal na to cvičení skupinové…samozřejmě že v lázeňských domech je možné chodit na nějaká cvičení, ale pokud myslíte klasické, tak v prvním patře Aquafora je ohromné fitness a wellness centrum Fitforum (www.fitforum.cz) a já tam chodím na Zumbu, je každý den, i spousta ostatních cvičení a je to tam fakt krásné.
Jinak…tady se Vám bude určitě moooc líbit, je tu nádherně :dance: :dance: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
1.7.11 10:29

Jo, a Marti…s tím výběrem lázeňského domu…já shodou okolností v lázních pracuju (jako skoro všichni z Frantovek :mrgreen: :mrgreen: ) a pracuju právě v Lázně Františkovy Lázně a.s., takže kdybyste dcokoli potřebovaly poradit, písněte (já jsem teď na mateřský, ale jinak se právě starám o ubytování hostů :wink: - ha, ale zasmála jsem se, jak nám pašujete manži a rodinu na pokoje a do Aquafora :mrgreen: :mrgreen: , ale my to víme, nebooojte, dělám, že to nevidíííím :hug: :hug: ).
Moc moc všem děkuji za většinou tak milá slova o Frantovkách a lázních, myslím, že je tady vidět, že to i my, kdo tu bydlíme, máme rádi a těšíme se na Váááás :hug: :hug: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
1.7.11 10:36

Ugluk, a ty jsi teda skvělá…moc děkuju, že k nám jezdíš…určitě si to v Pawliku krásně užiješ! Je tam ještě spousta věcí na zlepšování, ale děláme na tom, ale to je asi všude.

Jo, už vím, co jsem chtěla…někdo psal (omlouvám se, že nevím honem jméno), že si vybrala Savoy…tak to je sice krásný dům, vše v domě, na procedury se nemusí ven, ale pro nás, mladé, nedoporučuji. Je tam nejstarší klientela z celých lázní, myslím, že by ses tam necítila moc dobře. Určitě radši Pawlik, nebo jeho dependanci Isis (ale je to propojené chodbou i s Císařskými lázněmi a Aquaforem, tak nemusíš moc chodit daleko), nebo jak psala Ugluk, tak Belvedere, Adler…

Nejluxusnější je Imperial, ale tam jsou doplatky už dost vysoké. Ale i v jednodušším ubytku budete, doufám, spokojeny…já osobně bych asi jela nejradši do Pawliku, nebo Isisu, nebo Belvederu, v Adleru je zase nejvíc gyn. pacientek mladých…

Pokud něčemu nerozumíte, nebo se chcete poradit, tak se na mě obraťte, klidně i SZ, ráda Vám pomůžu i s ubytováním…a jestli už ubytko máte, tak mi můžete do SZ napsat jméno a já Vám zkontroluju, jestli máte dobré ubytování, popř. Vás někam přestěhuju lííííp :hug: :hug: .

Jo, a kdyby chtěl někdo zajít na kafíčko, tak jsem tuuuu :mrgreen: :huban: :hug:

Hezký den všem, Helča s malou Emičkou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
1.7.11 11:33

Ahoj Helčo, tvůj příspěvek mě hodně povzbudil a jsem ráda, že jsi se nám tu ozvala!! Moc děkuji…já se k vám :mrgreen: chystám cca koncem září, takže velkou část lázní bych strávila v říjnu…Můžeš mi napsat, zda je tato doba na lázně vhodná nebo nedoporučuješ??

Ještě jednou díky, že jsi se nám tu ozvala :mavam:

Teladradora píše:
Ugluk, a ty jsi teda skvělá…moc děkuju, že k nám jezdíš…určitě si to v Pawliku krásně užiješ! Je tam ještě spousta věcí na zlepšování, ale děláme na tom, ale to je asi všude.

Jo, už vím, co jsem chtěla…někdo psal (omlouvám se, že nevím honem jméno), že si vybrala Savoy…tak to je sice krásný dům, vše v domě, na procedury se nemusí ven, ale pro nás, mladé, nedoporučuji. Je tam nejstarší klientela z celých lázní, myslím, že by ses tam necítila moc dobře. Určitě radši Pawlik, nebo jeho dependanci Isis (ale je to propojené chodbou i s Císařskými lázněmi a Aquaforem, tak nemusíš moc chodit daleko), nebo jak psala Ugluk, tak Belvedere, Adler…

Nejluxusnější je Imperial, ale tam jsou doplatky už dost vysoké. Ale i v jednodušším ubytku budete, doufám, spokojeny…já osobně bych asi jela nejradši do Pawliku, nebo Isisu, nebo Belvederu, v Adleru je zase nejvíc gyn. pacientek mladých…

Pokud něčemu nerozumíte, nebo se chcete poradit, tak se na mě obraťte, klidně i SZ, ráda Vám pomůžu i s ubytováním…a jestli už ubytko máte, tak mi můžete do SZ napsat jméno a já Vám zkontroluju, jestli máte dobré ubytování, popř. Vás někam přestěhuju lííííp :hug: :hug: .

Jo, a kdyby chtěl někdo zajít na kafíčko, tak jsem tuuuu :mrgreen: :huban: :hug:

Hezký den všem, Helča s malou Emičkou :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
1.7.11 13:05

Helčo, bezva příspěvek, určitě holkám moc pomůže :-)

Moniko, já tam byla 11. říjen - 8. listopad. Hned první den nás uvítal hustým sněžením :-) Ale jinak tam ten podzim byl opravdu nádherný, barevné listí, výlov rybníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
1.7.11 13:12

tak doufám, že nám, co jedou koncem září (doufám) počasí vyjde…i když tenkrát jsem byla také v říjnu a bylo krásně!

a děkuji za povzbuzující zprávičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
1.7.11 15:45

Helčo to je super, že bys to pro nás udělala. :-D Asi si sedím na vedení, ale co znamená ta zkratka SZ? Ráda bych využila tvé nabídky :-).
Helčo prosm Tě, koukají se trochu i na dg., aby dávaly holky se stejnými problémy na jeden pokoj? Např. aby nedávali k sobě holky bez vaječníků, či po operaci slepáku a holku, která se již roky snaží o mimi???

Jo holky všechny co se chystáte do lázní, tak před chvíli jsem přijela z CARU a dr. říkal, že prý lázně už pojištovna nebude povolovat (těžko říct proč, jestli finance???). Že jsem asi jedna z posledních, že jsem měla štěstí. Nevím co je na tom pravda, ale že chybí peníze všude, tak to víme, tak když tak využijte možnosti co nejdříve.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
1.7.11 15:57

Helčo - díky za nabídku pomoci…hned ji využiji…řeším jak s autem. Minule jsem ho tam měla, jako nemyslím si, že je to nutnost, měla jsem ho protože jsem zadara parkovala u Aquafora. Teď je to tam tak, že Pawlik tam má nějaká svoje vyhrazená místa za 50,– na den, mám tam zatím rezervaci udělanou. Asi jiná možnost než tam není co?
Jako více než mít auta tam řeším, že by se mi hodilo na cestu tam a zpátky, abych nemusela s tím prudit ještě manžela…a taky zpátky bych jela den předem večer, ale to je ve hvězdách, kvůli těm propouštěcím papírům co nechtějí dávat předem…
No tak prostě jen jestli mi můžeš dát vědět jaká jiná možnost parkování by tam byla. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
1.7.11 15:59

Myško, SZ asi bude soukromá zpráva (vpravo nahoře) a co já vím, tak cpou dohromady diagnózu neplodnost, ale blíž to nerozlišují, spíš se snaží +- věkově, co jsem postřehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
1.7.11 19:02

Ugluk díky :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
2.7.11 14:14

teledradora

Ahoj holky všechny moc zdravím :mavam:
Helčo strašně moc jsi mě mile překvapila,jen jsem teď krapet mimo co s tím hotelem.Mám to již zamluvené v hotelu Savoy od pana Veselého.Včera jsem dodala veškeré papíry do pojišťovny a byl tam pan doktor kterej to zřejmě schvaluje a ten rovnou řekl mám to poslat do Frantových nebo do Mariánek,takže jsem byla v šoku a říkám si to už to mám jako schválený nebo to ještě někdo bude zkoumat???Nevím :dance: .V každém případě mám termín 16.8.-13.9.Co jsem opravdu chtěla je aby jsem měla jednolůžkový pokoj s balkonem a hlavně abych tam měla signál na net,beru si noťas kvůli práci a musím být na příjmu.Pan Veselý mi řekl že na to je nejlepší Savoy takže proto jsem ho i volila.Jinak samozřejmě si nechám od tebe poradit a pokud by jsi volila jiný z jakéhokoli důvodu tak mi to prosím napiš.To že jsou v savoy starší lidi mi zase až tak nevadí,já jsem dost samotář a skutečně si chci odpočinout.krom toho chce za mnou na týden přijet mamka se psem a ten může být jen v hotelu Metropol který je odnoží Savoe,takže bychom byly blízko a na jídlo bychom chodily společně což bych právě chtěla.Můžeš mi tedy poradit prosím?????Děkuji mockrát!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.7.11 21:08

Myško, no snad ty lázně kvůli neplodnosti nestopnou :-(

myška000 píše:
Helčo to je super, že bys to pro nás udělala. :-D Asi si sedím na vedení, ale co znamená ta zkratka SZ? Ráda bych využila tvé nabídky :-).
Helčo prosm Tě, koukají se trochu i na dg., aby dávaly holky se stejnými problémy na jeden pokoj? Např. aby nedávali k sobě holky bez vaječníků, či po operaci slepáku a holku, která se již roky snaží o mimi???Jo holky všechny co se chystáte do lázní, tak před chvíli jsem přijela z CARU a dr. říkal, že prý lázně už pojištovna nebude povolovat (těžko říct proč, jestli finance???). Že jsem asi jedna z posledních, že jsem měla štěstí. Nevím co je na tom pravda, ale že chybí peníze všude, tak to víme, tak když tak využijte možnosti co nejdříve.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí