Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68929
29.6.11 17:46

Zrovna u Savoye si pamatuju, že byla jedna holka opravdu hrubě nespokojená s cenou a kvalitou přistýlky, co si tak pamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.6.11 18:27

ugluk

No uvidíme,myslím že všude je něco..já nejsem náročná a mamka bude v Metropolu protože přijede s pejskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
29.6.11 18:54

Tak jestli nebudeš řešit tu přistýlku, tak jinak jsem slyšela na Savoy kladné ohlasy, je to čtyřhvězda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
29.6.11 19:01

Holky, za jak dlouho vám poslali dopis z pojišťovny - ten zvací s konkrétními údaji? Já pořád ještě čekám. Telefonicky už to tam mám (teda doufam, protože paní, která to má na starosti pořád někde lítala, tak to zapisovala jiná)zarezervované, ale říkala mi, že mi pošlou maila. A pořád nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.6.11 19:06

ugluk

Jasan,já myslím že to tam bude fajn..blbý bude jestli mi to neschválí..a nevíš jestli to vojenská schvaluje?prý s VZP není problém..ale co vojenská?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
29.6.11 19:14

Martino, vojenská absolutně netuším, nikoho s ní neznám. Já měla tehdy VZP a dělali mi tehdy takový problémy kolem toho, že to byla asi poslední kapka k jejich výměně hned po návratu.

Myško, nesměj se, ale já ho dostala TŘI TÝDNY… po návratu :mrgreen: Fakt. Hotel jsem si domluvila telefonicky, pojišťovna to do něj nafaxovala, po domluvě mi poslali info mailem, pak jsem si cinkla do hotelu, že o mně vědí a schválení tam mají… a tři týdny po návratu z lázní vítězoslavně dorazil zvací dopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.6.11 19:21

ugluk

Sakriš tak doufám že mi to dají..obvodní mi řekla ježiši vy máte vojenskou,no pane jo tam sedí taková tlustá nesympatická bába,takže nevím zda to dostanete,takže vyloženě mě povzbudila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
29.6.11 19:23

Budu moc držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.6.11 19:25

ugluk

ugluk píše:
Budu moc držet palce!

díky moc..si říkám do háje kdo by to měl jinej dostat..ale asi neexistuje to že máš nárok ale kdo tam sedí..
jinak díky za rady.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
29.6.11 19:33

Ugluk tři týdny po návratu :lol: jinak vůbec se nesměju…a ten mail s těmi informacemi jsi dostala kdy? Jsem kapánek nervózní, v tom stresu, jsem se ji zapomněla zeptat, jestli mám volat na pojišťovnu nebo ne. Ale když jsem volala do těch lázní, tak už tam můj návrh měli. tak to je zbyztečné, ne…????

Martino neboj určitě ti to odsouhlasí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
29.6.11 19:39

Martino, není zač! A máš naprostou pravdu, žádný nárok není, když narazíš na blbce…

Myško, já si na pojišťovnu cinkla, aby mi potvrdili, že to mám opravdu schválené, no a taky jsem je instruovala, do kterého hotelu to nafaxovat (normálně posílají poštou, u mě to dost spěchalo). Pak jsem cinkla do hotelu, jestli tam ten fax mají, no a z hotelu mi pak poslali emailem jejich zvací dopis s informacemi o ubytování, nástupu a tak. Taky posílají poštou, ale nestihlo by se - schválili mi to ve čtvrtek odpoledne a v neděli už jsem chtěla jet (a jela) :-)
Ale pokud tam máš dost času, neřešila bych to nijak akutně, já je všecky honila, protože jsem to opravdu potřebovala hned :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
30.6.11 09:04

Myško - já dostala zvací dopis asi do 3 týdnů od podání žádosti. Ale volala jsem si na VZP i na lázně, takže jsem věděla už dřív, že je to schválené.

Ish - fakt divný. Já to podávala před měsícem. Spadám pod okres Praha východ a praktickou mám v Praze. Posílala jsem to na Prahu východ a normálně to tam vyřídili. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
30.6.11 09:42

VeKo takže to vlastně akorát znamená, že já teď vůbec nevím, kam si případně zavolat, jestli už to vyřídili nebo ne, když přesně nevím, kde to skončí. To jsou radosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
30.6.11 10:16

Tak říkali ti, že to posílají do Prahy ne? tak bych volala tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
30.6.11 17:38

Martina

Holky a podle čeho se zjišťuje kam spadáte,podle zaměstnavatele nebo bydliště???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí