Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21353
12.7.11 16:15

Silvi - já bych to zkusila…zavolej do CARu a uvidíš co ti řeknou. Kartu tam máš určitě. Stačí jen stručný přehled všeho co jsi u nich podstoupila…a to tam mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.7.11 16:17

Večko teď přes léto je tam omezený provoz a museli by mě objednat k nějakému dr., který to sepíše..na to jsem se ptala…takže už to časově vyjde nastejno ne-li hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
12.7.11 16:17

Potřebuješ papír, kde je vysloveně napsáno - té a té pacientce doporučuji pobyt v lázních… Plus ty zprávy by určitě byly OK, ale vypadá to, že opravdu dřív jak toho 2. to nebude. Já nakonec tehdy kvůli lázním odkládala IVF o měsíce, ale samozřejmě varianta, že by ti to klaplo ještě před lázněma, by byla ideální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.7.11 16:21

Já vím, že tam musí být doporučení. Vydržím, a uvidím…zase riskovat domluvit si pobyt a pak lázně nezískat..to se bojím......no nedá se svítit..to je úděl prázdnin :lol: a já smrkám, čelo bolí, v krčku bolí…no klasika-léto a klimatizace v autobusu :lol: jdu do pelechu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
12.7.11 16:27

Silvi - hele já bych to prostě jen řekla sestře, ať to doktor napíše z tvé karty - stejně tě k tomu nepotřebuje - a ať ti to pošle domů. Doktor to může udělat kdykoliv.....podle s tím dělaj moc velký štráchy. Přitom jde jen o vytisknutí jednoho papíru, razítko a podpis. Teda v Gennetu mi to tak dr.udělala. Vytiskla celkovou anamnézu, na konec napsala: doporučuji balneo pobyt pro podporu další léčby … a to je všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.7.11 18:36

Večko díky :hug: nějak to promyslím a snad to klapne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
13.7.11 12:39

Ahoj Sylvi, já myslím, že 2. srpna není pozdě - to máš stále ještě cca 2 měsíce…vím, že tady holky psali, že jeli do lázni i do měsíce od podání žádosti..

Já jsem se na ty lázně dnes dr. neptala, nebyl na to čas:)…jdu na kontrolu za týden, tak to se jí určitě zeptám…

Silvi.100 píše:
Večko díky :hug: nějak to promyslím a snad to klapne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
13.7.11 13:57

Hmm, tak nevím, asi mám nějakou špatnou karmu :nevim:
zkoušela jsem do Frantovek volat, poptat se na pokoj a tak - jednak už teda na srpen prý nemají jediný jednolůžkový pokoj a druhak si mám zavolat až to budu mít schválené od pojišťovny. Která mi pro změnu tvrdí, že ještě nedostali můj dopis (doplnění anamnézy a spermiogram), co jsem jim posílala v pátek (haha, všechny dopisy co posílám přes půl republiky mají do 24h na stole a z P10 na P1 to jde 4dny??) :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
13.7.11 14:02

Z Prahy do Prahy to jde vždycky nejdýl, fakt :-)
Jinak s těma lázněma je to divný, já neměla nejmenší problém zamluvit to předem. A taky je dost dobře možný, že se ještě něco uvolní, já se nacpala do pokoje po paní, co zrovna odřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
13.7.11 14:08

Dlouho, dlouho - ale 3 pracovní dny?? Za tu dobu mi stihne přijít dopis z Anglie :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
13.7.11 14:12

Hele, mně naposledy z P4 na P8 šel úplně obyčejný dopis od čtvrtka do čtvrtka :jazyk: Dnes podáte - zítra to poděláme :jazyk: A máš pravdu, z ciziny mi chodí do týdne balíky! Tuhle jsem objednala fotoknihu v Americe a včetně výroby jsem ji měla doma do 10 dnů - kalendářních! Stála půlku toho, co česká, která se honosí dodáním do měsíce a kvalitativně jí nesahá ani po paty (česká americké). To jsem teda už mimo téma, ale na téma pošta a její služby jednou na mateřské sepíšu román. Bude to bestseller, pokud si to koupí půlka lidí, které v poslední době pošta rozžhavila doběla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
15.7.11 08:42

Schváleno, už to poslali do Frantovek :pankac:
holky ničeho se nebojte a o lázně si zažádejte! Já jsem po 4IUI, 2IVF, náš jediný problém je kolísavý spermiogram a dali mi to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.7.11 10:40

Super!!!Gratuluji…já jsem na tom podobně 3IUI, 2IVF, špatný spermiogram…ted jsem navíc podstoupila hydrolaparoskopii - a dnes jsem v noci začala krvácet, ach jo…pokud to nepřejde, tak zítra musím jet opět do CAR…

ish píše:
Schváleno, už to poslali do Frantovek :pankac:
holky ničeho se nebojte a o lázně si zažádejte! Já jsem po 4IUI, 2IVF, náš jediný problém je kolísavý spermiogram a dali mi to :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.7.11 12:49

Holky, moje mamka vyrábí takové pěkné ozdůbky do bytu, tak kdyby jste měli zájem

http://www.fler.cz/…doby-1839112

http://www.fler.cz/…doby-1839121

http://www.fler.cz/…doby-1839096

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
19.7.11 12:22

Takže jsem domluvená zatím předběžně v Pawliku na nástup 8.8. :pankac:
Opět problém s poštou, ve Frantovkách to ještě z VZP nemají (posíláno v pátek). Nechápu jak to dělám, že moje zásilky z fleru dorazí vždycky druhý den. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí