Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to budeš mít nádherné letní lázně!!
ish píše:
Takže jsem domluvená zatím předběžně v Pawliku na nástup 8.8.
Opět problém s poštou, ve Frantovkách to ještě z VZP nemají (posíláno v pátek). Nechápu jak to dělám, že moje zásilky z fleru dorazí vždycky druhý den.
Holky, tak jsem dnes v CAR požádala dr. o vypsání žádosti na lázně. Mám si volat za 10 dní…
monika999 píše:
Holky, tak jsem dnes v CAR požádala dr. o vypsání žádosti na lázně. Mám si volat za 10 dní…
Silvi, tak to máme úplně stejně ![]()
Silvi.100 píše:monika999 píše:
Holky, tak jsem dnes v CAR požádala dr. o vypsání žádosti na lázně. Mám si volat za 10 dní…![]()
já budu mít to doporučení 2. srpna a 4. budu uhánět obvodní, ať to vypíše co nejdříve…doufám, že do 10. srpna to bude na VZP ..... jsem zvědavá, jestli to klapne…na konci září bych chtěla jet…nejdéle do 15. října jsem si dala
jj doufám, že nám to klapne společně..budeme chodit na oplatky
![]()
Silvi.100 píše:monika999 píše:
Holky, tak jsem dnes v CAR požádala dr. o vypsání žádosti na lázně. Mám si volat za 10 dní…![]()
já budu mít to doporučení 2. srpna a 4. budu uhánět obvodní, ať to vypíše co nejdříve…doufám, že do 10. srpna to bude na VZP ..... jsem zvědavá, jestli to klapne…na konci září bych chtěla jet…nejdéle do 15. října jsem si dala
Silvi, to stihneš v pohodě, já to měla do 3 tydnů, z toho jeden byl s těma státníma svátkama (=nikdo nepracoval) a to jsem to ještě poslala blbě a pak tam ještě chtěli něco dodat… no mít to od začátku OK, tak mi to stihnou schválit snad do týdne ![]()
Silvi, máš už vybraný hotel? Já jsem se rozhodla pro Belvedere. Takže jakmile odešlu žádost do pojištovny, tak si tam hned budu volat. Budu chtít nastoupit cca 27.9. ![]()
monika999 píše:
Silvi, máš už vybraný hotel? Já jsem se rozhodla pro Belvedere. Takže jakmile odešlu žádost do pojištovny, tak si tam hned budu volat. Budu chtít nastoupit cca 27.9.
Moni koukala jsem, ale ještě nevím…chci se vejít do 5tisíc, tak uvidím…ještě počkam…a nástup bych chtěla kdykoliv po 26. 9.-to jdu ještě na krev ![]()
Silvi, já chci jednolůžkový pokoj a ten výjde na 7700Kč. Dvojlůžkáč stojí něco přes 6tisíc…
Silvi.100 píše:monika999 píše:Moni koukala jsem, ale ještě nevím…chci se vejít do 5tisíc, tak uvidím…ještě počkam…a nástup bych chtěla kdykoliv po 26. 9.-to jdu ještě na krev
Silvi, máš už vybraný hotel? Já jsem se rozhodla pro Belvedere. Takže jakmile odešlu žádost do pojištovny, tak si tam hned budu volat. Budu chtít nastoupit cca 27.9.
já chci rozhodně dvojlůžák a min. wc na pokoji…no uvidím…ale jinak nepotřebuji žádné nadstandarty a na pokoji nechci být sama…
No já nevím jak tomu mám rozumnět, ale třeba Belvedere II. 1/2 SWC I. doplatek 4340,– … je to dvojlůžkový pokoj s wc??
Silvi, ano - to je dvoulůžkový pokoj s WC - když na to najedeš myší, tak se ti ukáže význam těch písmenek. Jinak se ještě nezapomen dívat na správný počet týdnů…
Silvi.100 píše:
No já nevím jak tomu mám rozumnět, ale třeba Belvedere II. 1/2 SWC I. doplatek 4340,– … je to dvojlůžkový pokoj s wc??
monika999 píše:
Silvi, ano - to je dvoulůžkový pokoj s WC - když na to najedeš myší, tak se ti ukáže význam těch písmenek. Jinak se ještě nezapomen dívat na správný počet týdnů…Silvi.100 píše:
jj to mi je jasné…tohle bylo na čtyři…tak snad pak něco vybereme ![]()
Silvi, já už to mám jisté - chci jednolůžkáč v belvederu…doufám, že semtam tam bude moci u mne přespat manžel (třeba na přistýlce)…jinak bych klidně šla taky do dvoulůžkáče..
Silvi.100 píše:monika999 píše:jj to mi je jasné…tohle bylo na čtyři…tak snad pak něco vybereme
Silvi, ano - to je dvoulůžkový pokoj s WC - když na to najedeš myší, tak se ti ukáže význam těch písmenek. Jinak se ještě nezapomen dívat na správný počet týdnů…Silvi.100 píše: