Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moniko - byla jsem v Pawliku v jeho levnější části Isis, myslím, že jsem platila 700,– se snídaní to bylo…
přesně fakt nevím.
Veko, já ti nevím, ten Pawlik byl tak ohromnej komplex, stovky pokojů, že se tam recepční střídali jak na běžícím pásu, do toho tuny německejch turistů, zamilovaný páry, co si tam zaplatily romantickej pobyt, prostě furt tam někdo coural a nikdo to nekontroloval. Uklízečkám to nejspíš bylo ukradený, ale chlap přijel s jedním malým batůžkem, ten jsme strčili do skříně a při ranním úklidu jsme dali na dveře nerušit a bylo, oni neřešili, kde bydlí někdo na pojišťovnu a kde plně platící vážený host. Pak kdosi říkal, že si zaplatil přistýlku, za 900 na noc vyfásnul skládací „spartakiádní“ lehátko, tak jsem měla rázem menší výčitky, jestli vůbec
Ale připadala jsem si zas trochu jak studentka, co pašovala chlapa na kolej
Maminku bych teda takhle asi nepašovala, to je fakt
Co jsem tak slyšela, tak v některých lázeňských domech to bylo o dost horší, zvlášť v těch menších, kam jezdili převážně pacienti na pojišťovnu a kde byla recepce, kde opravdu kontrolovali příchody. Popř. holky, co měly dvojlůžák a spolubydlící, tak radši chlapovi zaplatili za pár stovek něco ve městě.
Ale je to fakt zvláštní, když ty jsi byla v Pawliku taky
Mně to tam přišlo tak strašně anonymní…
Mě fakt přišlo, že ty recepční nás tam měly pod kontrolou. Jedna z nás tam taky čekala na příchozí poštu, takže u té bezpečně věděly i jméno. A jak jsme se tam tak různě scházely, tak mi prostě přišlo, že mají přehled. Hlavně mi přijde, že těch pár stovek mi za ten klid stálo ![]()
Ale samozřejmě kdybych tam někoho takhle měla na černo, tak by asi stačilo, abysme nechodily společně, a nebo abychom chodily zadním vchodem kolem aquafora, to by pak nezjistil vůbec nikdo, že tam mám návštěvu ![]()
Děkuji holky za informace, mám ještě pár měsíců na rozmyšlenou..a stejně se rozhodneme dle aktuální situace..
Ostatně taky nás tam bylo tak cca max 10 mladých holek na hotel, takže věděly, že tam patříme ![]()
Je fakt, že na ty německý důchodce se moc netěším ![]()
Já tam měla párkrát na návštěvě i obě rodiny, z těch tam teda nikdo nespal, ale courali tam vydatně, přes den si nechávali na pokoji věci, pak zašli do aquafora (to si platili), tak se u mě převlíkali, no a recepční vždycky uctivě zdravily ![]()
Jinak chlap tam byl čtyři víkendy, pokaždé dva noclehy, tak to už by pár stovek nebylo
Ale jídlo si tam teda poctivě platil.
Ugluk - já tam měla návštěvu jen jeden víkend - v pátek kámoška v sobotu manžel. Spíš mi vyhovovalo tam být sama ![]()
Teď uvidíme, rozhodila jsem sítě, kdo přijede bude tam, kdo ne, nevadí, budu klidně sama…:-)
Sakra já už sem nebudu asi chodit, těším se víc a víc
![]()
Myslela jsem si, jak to neurychlím, když si tu žádanku pošlu sama na pobočku VZP podle trvalého bydliště. A prd, vyřizuje to pobočka podle obvoďáka, takže týden v péérdeli, než to tam přepošlou ![]()
tak to mi je líto ![]()
ish píše:
Myslela jsem si, jak to neurychlím, když si tu žádanku pošlu sama na pobočku VZP podle trvalého bydliště. A prd, vyřizuje to pobočka podle obvoďáka, takže týden v péérdeli, než to tam přepošlou
ahoj holky,díky za info..jinak dnes jsem donesla papíry k obvodní a ta mi řekla že smůla že mi tam gyndařka musí napsat že se doporučuje komplexní lázeňská léčba,ta má mi tam napsala jen lázeňská léčba..to je slovíčkaření co?jinak kam to teda vlastně mám zanést?já myslela že když pracuju v Budějovicích tak tam to i donesu,nebo je to opravdu podle obvodní???
Jinak holky můžete mi teda napsat který hotely jsou nejlepší?myslím aby bylo vše po ruce a ne 1km…děkuji moc!!!
večko díky ![]()
Po ruce je v podstatě všechno ![]()
Jinak nejlepší… Nejlepší je třeba Pawlik, ovšem ty doplatky… Zlatý střed na gynekologické potíže (co se týče úrovně ubytování, umístění a výše doplatku), tak Adler a Belveder.
Tak na konec jsem si asi vybrala Savoy..já už se těším..ovšem jestli mi to schválí pojišťovna,mám vojenskou a tam prý bývají problémy,tak uvidíme..