Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68938
21.6.11 14:18

U nás v CARu mi to vypsali na jejich hlavičkový papír, co na něj tisknou všecky zprávy, na ten spešl formulář to vypsala až obvoďačka. Žádost musí být na oficiálním formuláři, doporučení může být prakticky na čemkloiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
21.6.11 14:49
VeKo píše:
Silvi - v Gennetu je to tak, že mi to dr.vypsala rovnou do žádanky o lázně - nevím jak se to přesně jmenuje je to speciální tiskopis, má to asi 5-7 kopií, jednu si pak nechá obvoďák v kartě, jednu v pojišťovně a zbytek pošlou do lázní…tak nějak to je.

díky..takže asi bude lepší jít nejdřív k obvodní…nebo jestli to tam pak přepíše…chjo chjo :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
21.6.11 14:50
ugluk píše:
U nás v CARu mi to vypsali na jejich hlavičkový papír, co na něj tisknou všecky zprávy, na ten spešl formulář to vypsala až obvoďačka. Žádost musí být na oficiálním formuláři, doporučení může být prakticky na čemkloiv.

jo tak…takže jde snad obojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
21.6.11 14:54

Já mám pocit, že je to případ od případu :-D
Oficiální postup by měl být získat doporučení od odborného dr. (obvodní gyndr. nebo CAR) a s ním zajít za obvoďačkou, která napíše žádost. Mé osobní doporučení je - snaž se maximum vyřídit s tím nejochotnějším ze tvých doktorů :-) Taky pak záleží na „důležitosti“ ouřednice a konkrétní pojišťovně, všude je to trošku jinak, např Veko výraz normospermiogram stačil, u nás ne, přitom jsme žádaly naprosto o to samé a měli by se řídit tou samou vyhláškou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.6.11 14:57

Ahoj holky, nečetla jsem všechny Vaše příspěvky, ale chci přispět k Vašemu tématu.

I já byla loni v září ve Františkových Lázní a vřele doporučuji. Moc se mi tam líbilo a léčba byla skvělá a musím říct, že i účinná. Hned další měsíc jsem byla těhotná. Velmi účinné je to bahno, sice jsou procedury hodně intimní, ale zvykla jsem si. Pak už mi to nevadilo.

Já jsem žádala o lázně začátkem června a v červenci jsem měla již schválený termín nástupu, já jsem si ho tedy odložilo co nejdéla a jela jsem prakticky skoro na konci léta a bylo tam krásně, ne příliš vedro a ne zima. Pršelo nám asi jen 3 dny z měsíce, takže super!!!! Je dobré, aby vyšlo počásko, protože pak tam není až tak co dělat. Našla jsem si tam kamarádky a podnikaly jsme všichni dohromady výlety.

Zdravím a určitě vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
21.6.11 15:14

Já už ve Frantíkách byla před deseti lety na přelomu října/listopadu a nepamatuji si, jak to tenkrát vše probíhalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.6.11 15:23

tak to je dobré, víš do čeho jdeš, ono se to tam nezměnilo, spoustu lázeňských domů zavřeli, jsou otevřené jen ty hlavní, takže v centru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
21.6.11 15:37

Ivano - jo slatinné tampony jsem měla asi 2×, ale pak jsem začala špinit, tak mi to dr.změnila. Jsem zvědavá jestli mi je dá teď, ono s endometriozou by se horké procedury moc neměli, ale zase to horko je třeba k celkovému uvolnění, takže to je začarovaný kruh… :think:
měla jsem pak jenom slatinné koupele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
21.6.11 21:43

já měla ještě bahenní zábaly..to bylo fajn, koupele různé, podvodní masáže…a nejvtipnější byly šlapací bazénky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
21.6.11 21:50

a jezdí se zásadně na čtyři týdny nebo to jde i na kratší dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
21.6.11 23:15

Ve vyjimecnych pripadech a velice neoficialne to ukecas maximalne o den, ale jsou v tom dost striktni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
22.6.11 08:29

Všem holkám ahoojjj!!! Tak lázně mám schváleny. VeKo uvidíme se v lázních. Pojedu od 30.8. 2011 do Adlera. Nabízeli mi za stejnou cenu i Savoy, ale s nástupem už teď 5.7. nebo 12.7. a to jsou termíny, kdy máme s manželem dovolenou a chceme si ji společně užít. :lol: Já mám takovou radost, i když už se teď bojím těch procedur. Nejsem zrovna exhibicionista :-). Jupíííí :dance: A zároveň mě napadá další dotázek. Jak jste to řešili v práci? Sdělili jste nadřízenému, že budete měsíc na nemocenské? Nebo prostě jste jim zaslali nemocenský lísek a basta? U nás v práci to není teď moc ideální (pomlouvání, debatování za zády, jestli je problém ve mě, či v manželovi apod.), tak nevím co mám dělat. Poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
22.6.11 08:37

Mysko, gratuluji! :-)
v praci bych je asi varovala, ze budes mesic na pn, ono by se to asi rozkriklo tak jako tak, ale nezavidim teda. Ja byla na pn i predtim a potom, takze jen jeden mesic dostala mzdova ucetni listek s jinym razitkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
22.6.11 12:47

Cassiopea - jezdí se na 28 dní. Já teda odjela z lázní 27.den večer, ale nemělo by se to. :roll:
Myško - no parádní, takže se tam uvidíme. Jako ale jestli nejsi exibicionista, tak to budeš mít trošku problém…na procedury jsem se slíkala od pasu dolů i několikrát za den :-) ale neboj, je to tam všechno decentní a je tam dost soukromí. Lázeňský jsou hodný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
22.6.11 12:50

Myško - já si to musela trošku sladit dohromady lázně a práci, takže šéf to ví, ví i proč (teda žádný extra podrobnosti ne). A klientům co se po mě budou ptát, tak budou holky v kanclu hlásit, že jsem nemocná. A jestli se zeptaj s čím, tak je odpálkujou, že jim do toho nic není. Obecně se o mě v kanclu ví, že jsem byla na 2 operacích s břichem, víc nic, takže proto jezdím do lázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí