Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Saraher79
9.6.11 18:30

Holky, asi teď budu jako trdlo, ale jak je to pak v práci, když jedete takhle do lázní. To se píše nemocenská nebo si berete neplacené volno, případně dovolenou?

• Citovat
  • Upravit
105
9.6.11 18:33

ahoj holky :mavam:
lázně jsou jako nemocenská.
Byla jsem ve Františkových a můžu jen doporučit. Je to balzám na nervy. Taková delší dovolená. Městečko je pěkné, je pořád co podnikat!

Saraher79 píše:
Holky, asi teď budu jako trdlo, ale jak je to pak v práci, když jedete takhle do lázní. To se píše nemocenská nebo si berete neplacené volno, případně dovolenou?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
9.6.11 19:01

Ahoj Holky, zvažuji františkovy lázně. Chtěla bych jet někdy na podzim. Mám za sebou 2 neúspěné IVF, v červenci jdu na hydrolaparoskopii a hned po ní se chci zeptat v CAR na lázně. Nechystáte se na podzim do lázní některá z vás také :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
9.6.11 19:05

Sara, normálně se vypisuje nemocenská (hned po příjezdu do lázní vypíše jejich doktor), ale pokud bys jó chtěla, samozřejmě je možnost to plně nebo částečně pokrýt dovolenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.6.11 11:38

Moni - já tam budu do půlky září :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
10.6.11 13:13

Veko, no já bych chtěla jet tak spíše až v říjnu..no ale uvidíme jak mi to výjde..

VeKo píše:
Moni - já tam budu do půlky září :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.6.11 13:37

Moni - já byla poprvé přelom září a října. To září bylo teda krásné počasí, poslední týden už nic moc, i sněhánky byly. Takže teď jsem chtěla dokud je hezky. Přece jen když je hezky můžeš být venku, ale když je hnusně…tak co?
I když ve FL to ten týden ošklivého počasí jistilo aquaforum :-) ležely jsem tam na lehátkách s knížkou a nebo ve výřivce a tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
10.6.11 13:39

Já tam byla 11.10.-8.11. 2009 a hned jak jsem přijela, začalo sněžit :-D Ale aquaforum super, bydlela jsem v Isisu, pod který to spadá, a plavat chodila denně, taky jsem chodila do vyhřívané venkovní vířivky, byla jsem tam zcela sama, venku tma, ponořená v teplý vodě až po krk a pára mi šla od pusy :-D

Příspěvek upraven 10.06.11 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.6.11 13:42

Ugluk - jj v Isisu jsem byla taky, teď jedu přímo do Pawliku :-) a na aquaforum se těším nejvíc… :dance:
Si teď budu ještě říkat: hlavně abych neotěhotněla, nemohla bych jet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
10.6.11 13:47

No tak to já si teda neříkala :mrgreen:
I když já to brala jako přípravu na třetí IVF, který pak nakonec dopadlo naprosto katastrofálně…
Tak možná před pátým-šestým, že bych si to střihla zas? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 13:48

Ahoj, osoběn mám zkušenost s Františkovými lázněmi a jen tu nejlepší. Byla jsem po slepáku, takže jsem prošla hafo procedur, všechny byly v pohodě, lázeňské prima ženské, krásná kolonáda a možnost procházek, mají tam výborné zákusky :-) a výborné horké maliny se zmrzlinou :mrgreen: :mrgreen: Jak já bych si to zopakovala!!! Byly to úžasné 4 týdny mého života, bohužel skončily a pak byl ten krutý návrat do reality :cert: :cert: Ale moc ráda na to období vzpomínám, navíc mám odtud 3 skvělé kamarádky, se kterými se i občas vídáme a často si píšeme :-)
Takže FL můžu jen doporučit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.6.11 13:49

Ugluk - paradoxně, já měla lázně před čtyřkou a ta dopadla teda taky katastrofálně :think: :think: :think:
Tak teď mají lázně šanci, napravit si reputaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
10.6.11 13:53

VeKo, já byla tak natěšená, cítila jsem se naprosto báječně, hlavu v oblacích… a ono pak ani nebylo co transferovat :-) Ale lázně z toho neviním, zkoušeli jsme jinej typ protokolu, kterej mi evidentně nesednul :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.6.11 13:57

u mě to bylo zase rozlezlou edometriozou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
10.6.11 14:01

Slyšela jsem od holek s endometriozou, že prý jim lázně hodně pomohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí