Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky ![]()
lázně jsou jako nemocenská.
Byla jsem ve Františkových a můžu jen doporučit. Je to balzám na nervy. Taková delší dovolená. Městečko je pěkné, je pořád co podnikat!
Saraher79 píše:
Holky, asi teď budu jako trdlo, ale jak je to pak v práci, když jedete takhle do lázní. To se píše nemocenská nebo si berete neplacené volno, případně dovolenou?
Ahoj Holky, zvažuji františkovy lázně. Chtěla bych jet někdy na podzim. Mám za sebou 2 neúspěné IVF, v červenci jdu na hydrolaparoskopii a hned po ní se chci zeptat v CAR na lázně. Nechystáte se na podzim do lázní některá z vás také ![]()
Sara, normálně se vypisuje nemocenská (hned po příjezdu do lázní vypíše jejich doktor), ale pokud bys jó chtěla, samozřejmě je možnost to plně nebo částečně pokrýt dovolenkou.
Veko, no já bych chtěla jet tak spíše až v říjnu..no ale uvidíme jak mi to výjde..
VeKo píše:
Moni - já tam budu do půlky září
Moni - já byla poprvé přelom září a října. To září bylo teda krásné počasí, poslední týden už nic moc, i sněhánky byly. Takže teď jsem chtěla dokud je hezky. Přece jen když je hezky můžeš být venku, ale když je hnusně…tak co?
I když ve FL to ten týden ošklivého počasí jistilo aquaforum
ležely jsem tam na lehátkách s knížkou a nebo ve výřivce a tak ![]()
Já tam byla 11.10.-8.11. 2009 a hned jak jsem přijela, začalo sněžit
Ale aquaforum super, bydlela jsem v Isisu, pod který to spadá, a plavat chodila denně, taky jsem chodila do vyhřívané venkovní vířivky, byla jsem tam zcela sama, venku tma, ponořená v teplý vodě až po krk a pára mi šla od pusy ![]()
Příspěvek upraven 10.06.11 v 13:46
Ugluk - jj v Isisu jsem byla taky, teď jedu přímo do Pawliku
a na aquaforum se těším nejvíc… ![]()
Si teď budu ještě říkat: hlavně abych neotěhotněla, nemohla bych jet
![]()
No tak to já si teda neříkala ![]()
I když já to brala jako přípravu na třetí IVF, který pak nakonec dopadlo naprosto katastrofálně…
Tak možná před pátým-šestým, že bych si to střihla zas? ![]()
Ahoj, osoběn mám zkušenost s Františkovými lázněmi a jen tu nejlepší. Byla jsem po slepáku, takže jsem prošla hafo procedur, všechny byly v pohodě, lázeňské prima ženské, krásná kolonáda a možnost procházek, mají tam výborné zákusky
a výborné horké maliny se zmrzlinou
Jak já bych si to zopakovala!!! Byly to úžasné 4 týdny mého života, bohužel skončily a pak byl ten krutý návrat do reality
Ale moc ráda na to období vzpomínám, navíc mám odtud 3 skvělé kamarádky, se kterými se i občas vídáme a často si píšeme ![]()
Takže FL můžu jen doporučit!!!
Ugluk - paradoxně, já měla lázně před čtyřkou a ta dopadla teda taky katastrofálně
![]()
Tak teď mají lázně šanci, napravit si reputaci ![]()
VeKo, já byla tak natěšená, cítila jsem se naprosto báječně, hlavu v oblacích… a ono pak ani nebylo co transferovat
Ale lázně z toho neviním, zkoušeli jsme jinej typ protokolu, kterej mi evidentně nesednul ![]()
Slyšela jsem od holek s endometriozou, že prý jim lázně hodně pomohly…
Holky, asi teď budu jako trdlo, ale jak je to pak v práci, když jedete takhle do lázní. To se píše nemocenská nebo si berete neplacené volno, případně dovolenou?