Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo a volala jsem si… no v pondělí mi řekli, že revizní doktor přijde ve čtvrtek a bude schvalovat, tak jsem si hned v to pondělí cinkla do lázní. Chtěla jsem odjet co nejdřív a náhodou se jim tam zrovna uvolnilo místo, tak jsem jela už v neděli. Oni to bez problémů rezervují i s tím, že schválení dostanou později - hlavně, že už máš zažádáno.
takže když jsem žadost podávala v úterý, tak třeba v prátek či pondělí si již mám zavolat přímo do zvoleného domu? já se nezeptala, kdy se to bude schvalovat.
Stejně budu muset ty domy ještě nastudovat. Nepotřebuji nejlepší komfort za 10 000 Kč a více, ale také nechci úplný xxx
Tak něco mezi. Když už tam člověk bude tak dlouho, tak ať se cítí dobře. Hlavně to sociální zařízení na pokoji. A třeba moc pospíchám a nakonec je schválené ani nedostanu........
Já bych fakt zkusila ten Adler nebo Belveder. Když budeš mít jasno, klidně jim tam cinkni i dřív a domluv se, oni stejně budou mít dost obsazeno, takže byses domluvila třeba na nějaký termín v červenci-srpnu, jak bude volno a tobě se to bude hodit… Akorát pak po rezervaci musíš cinknout zpět na tu pojišťovnu, aby věděli, kam přesně to schválení posílat. Jinak to pošlou na centrálu a ta by tě někam přiřadila sama, což taky nemusí být na škodu, šoupnou do dvojlůžáku a vlastní koupelna už bývá standard.
myško - do FL už si můžeš zavolat teď a domluvit si termín a hotel jaký chceš. Já to tak taky udělala, měla jsem to zarezervovaný ještě dřív, než mi to VZP schválila.
Jinak jedu do Pawlik **** 1L pokoj. Doplatek mám cca 17tis. ale je to prostě platba za luxus oproti ostatním hotelům a lázeňským domům. Neskutečnou výhodou je jídlo bufetového stylu, jídelna otevřena na snídani, oběd a večeři asi na 2,5 hodiny, kdy si na to jídlo můžeš dojít a vybrat si co chceš. V ostatních lázeňských domech to je tak, že máš přidělené místo u stolu a přesný čas kdy jít na jídlo a vybrat si můžeš třeba jen ze 2 jídel a nahlásit to dva dny dopředu.
Pak taky Pawlik a Isis mají volný vstup kdykoliv do aquafora - tzn.na pokoji vzít plavky a župan a jen chodbou tam projít. Což jsem nejvíc ocenila, když bylo venku deštivo apod.
Ostatní si do aquafora musejí dojít ze svého hotelu a zaplatit (snížené) vstupné.
Takže suma sumárum, platím (pro někoho) hodně, pro mě je to málo za ten servis a služby a pohodný na 4 týdny.
Veko, jo, jídlo i aquaforum byl luxus
Já tehdy doplácela v Isisu nějakých 9, jsem měla 3* bydlení a 4* jídlo a to koupání, jsem děsnej vodník, byla jsem tam doslova denně ![]()
Ugluk - jo poprvé jsem byla taky v isisu, teď jsem si vyloženě chtěla dopřát ![]()
Fakt se těším
![]()
ugluk prosím tě, to s tím sociálním zařízením na pokojích jsem pochopila, ale co znamená např. 1/2 SWC I.A - ten začátek je mi jasný, ale to A ** ? Nebo **APP??? A kdybych se nikam nenahlásila a čekala, s čím přijde pojišťovna, tak to by bylo s těmi **, např. Lužnice nebo 3 růže?
jinak VeKo možná se ve FL potkáme, chci jet taky v srpnu, tak poslední nebo předposlední týden.
Já myslím, že holky s gynekologickou diagnózou do ** ani nedávají, většina, co jsem potkala, šla do Adlera, Belvederu nebo jejich dependancí, i když byly umístěné pojišťovnou, toho bych se nebála. Pouze kdybyste trvaly na minimálním doplatku, tak možná.
Pokoje jsou kategorie II, lepší je I, ještě lepší IA (jak jsem psala, třeba měly navíc ještě balkón) a APP je apartmán. Bydlela jsem v I a viděla I na Radbůze (dependance Adlera) a všecko to mělo - postel(e), psací stůl, židli, televizi a malou ledničku, v koupelně záchod, sprchový kout, umyvadlo a hromadu pravidelně měněných ručníků ![]()
VeKo na kafíčko určitě ne, nepiju ho
, ale na nějakou mňamku určitě!!!
Jinak holky pořád nevím, co objednat. Když nevyberu, je možné,že by mě pojišťovna hodila např. do Lužnice? Ta totiž nemá sociální zařízení a tam bych rozhodně skončit nechtěla ![]()
Mysko, pokud nebudeš trvat na minimálním doplatku, tak tam opravdu neskončíš, neboj
Moc se omlouvám, nechtěla jsem tě takhle vystresovat
90 % holek, co se o nic nestaraly, skončily v Adleru, Belvederu nebo jejich dependancích (to je vše naprosto OK), zbytek, pokud nebylo jinde místo, dali do hotelů vyšší kategorie.
ugluk neboj nevystresovala, naopak jsem rada za každou informaci. Jen je toho na nás všeho už nějak dost. Snažíme se přes 4 roky a pořád nic, kromě jednoho potratu.Navíc v práci taky to není ideální......Těším se do lázní, ale na druhou stranu mám z toho obavy.Já jsem od přírody takový ten smolař
Pak bych se chtěla zeptat jak je to s oblečením a tak. Je nutné si brát nějaké svátečnější věci? A nějaké skupinové cvičení tam je?