Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
JJ, to je:) Mohla bych jet do klimkovic, na tyto lázně vidím z obýváku..ale to mi příjde moc blízko a františkovy lázně si každý chválí… ![]()
Silvi.100 píše:monika999 píše:Fíha tak to bys jela přes celou republiku
Tak to jsme na tom stejně, se už těším a ještě nemám ani zažádáno:)Můžu se zeptat odkud jsi? Já z ostravy..Silvi.100 píše:
super!!si budeme dávat vědět naše termíny
já už se tu raduji a přitom nevím, zda vůbec pojedu
já brala kortikoidy před ivf půl roku, ale doufám, že tentokrát tři měsíce budou stačit
Já od Příbrami…mám to cca 2,5 hodiny a to už si říkám, jak je to daleko
ahoj Moniko, ja jsem taky z Ostravy. Taky jsem si říkala, že když už lázně, tak pořádné. Klímkovice jsou fajn, ale moc blízko. ![]()
Holky to by bylo skvělé, kdyby vám ty lázně vyšly… Kdyby to bylo koncem zaří, tak bychom se potkaly… ![]()
myška000 píše:
ahoj Moniko, ja jsem taky z Ostravy. Taky jsem si říkala, že když už lázně, tak pořádné. Klímkovice jsou fajn, ale moc blízko.
Holky to by bylo skvělé, kdyby vám ty lázně vyšly… Kdyby to bylo koncem zaří, tak bychom se potkaly…
Ahoj holky, přidávám se k vám - zrovna jsem byla na poštu podat žádanku na pojišťovnu. Nedovolala jsem se tam, tak uvidím, co řeknou, když nemáme ve zprávě z CARu ani ťuk o spermiogramu. Teď začínám vybírat hotel a asi po vašem vzoru tam brnku předem. Teda ona mě VeKo donutí ![]()
Super!! Kam chodíš do CAR?
myška000 píše:
ahoj Moniko, ja jsem taky z Ostravy. Taky jsem si říkala, že když už lázně, tak pořádné. Klímkovice jsou fajn, ale moc blízko.
Holky to by bylo skvělé, kdyby vám ty lázně vyšly… Kdyby to bylo koncem zaří, tak bychom se potkaly…
Já chodím do Fertimedu, převážně dochází do polanky… ![]()
myška000 píše:
Já chodím do Reprofitu do Olomouce. A ty?
ahoj holky,taky bych se ráda přidala.dnes jsem si přivezla doporučení od gyndařky do lázní a zítra pomažu hned k obvodní.chci se zeptat zda někdo nevíte jestli za mnou může někdo přijet z rodiny a být se mnou třeba 4 dny na mém pokoji na přistýlce?a nebo jakým jiným způsobem se to dělá???díky za rady ![]()
Martino, může, buď oficiálně (zaplatíš přistýlku), neoficiálně (prostě ho tam propašuješ, vhodné spíš u jednolůžkových pokojů) nebo mu zaplatíš pokoj v některém z mnoha penzionů ve městě.
ugluk píše:
Martino, může, buď oficiálně (zaplatíš přistýlku), neoficiálně (prostě ho tam propašuješ, vhodné spíš u jednolůžkových pokojů) nebo mu zaplatíš pokoj v některém z mnoha penzionů ve městě.
Mě jde o mamku která by tam za mnou přijela a taky by si chtěla odpočinout a chodit na procedury.tak přemýšlím jak to udělat.díky za radu..
Taky dost těch lázeňských domů nabízí třeba výhodné balíčky - prodloužený víkend nebo týden včetně několika procedur.
Ugluk - ty jo propašovat - jsi odvaha
, já měla návštěvy na víkend, a vždycky na přistýlce. Stejně už recepční mě znaly, tak by bylo divný, že se mnou najednou chodí někco cizí a i bych se bála, že to uklízečka třeba pozná.
VeKo, můžu se zeptat ve kterém hotelu jsi byla a kolik jsi platila za přistýlku??
VeKo píše:
Ugluk - ty jo propašovat - jsi odvaha, já měla návštěvy na víkend, a vždycky na přistýlce. Stejně už recepční mě znaly, tak by bylo divný, že se mnou najednou chodí někco cizí a i bych se bála, že to uklízečka třeba pozná.