Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
24.6.11 13:04

JJ, to je:) Mohla bych jet do klimkovic, na tyto lázně vidím z obýváku..ale to mi příjde moc blízko a františkovy lázně si každý chválí… :-)

Silvi.100 píše:
monika999 píše:
Tak to jsme na tom stejně, se už těším a ještě nemám ani zažádáno:)Můžu se zeptat odkud jsi? Já z ostravy..
Silvi.100 píše:
super!! :dance: si budeme dávat vědět naše termíny :kytka: já už se tu raduji a přitom nevím, zda vůbec pojedu :lol:já brala kortikoidy před ivf půl roku, ale doufám, že tentokrát tři měsíce budou stačit :nevim:
Fíha tak to bys jela přes celou republiku 8-o Já od Příbrami…mám to cca 2,5 hodiny a to už si říkám, jak je to daleko :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
24.6.11 13:07

jo ve Františkách je krásně :palec: já si to tam opravdu užila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
25.6.11 19:57

ahoj Moniko, ja jsem taky z Ostravy. Taky jsem si říkala, že když už lázně, tak pořádné. Klímkovice jsou fajn, ale moc blízko. :-D
Holky to by bylo skvělé, kdyby vám ty lázně vyšly… Kdyby to bylo koncem zaří, tak bychom se potkaly… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
26.6.11 10:56
myška000 píše:
ahoj Moniko, ja jsem taky z Ostravy. Taky jsem si říkala, že když už lázně, tak pořádné. Klímkovice jsou fajn, ale moc blízko. :-D
Holky to by bylo skvělé, kdyby vám ty lázně vyšly… Kdyby to bylo koncem zaří, tak bychom se potkaly… :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
27.6.11 10:37

Ahoj holky, přidávám se k vám - zrovna jsem byla na poštu podat žádanku na pojišťovnu. Nedovolala jsem se tam, tak uvidím, co řeknou, když nemáme ve zprávě z CARu ani ťuk o spermiogramu. Teď začínám vybírat hotel a asi po vašem vzoru tam brnku předem. Teda ona mě VeKo donutí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
27.6.11 16:34

Super!! Kam chodíš do CAR?

myška000 píše:
Holky to by bylo skvělé, kdyby vám ty lázně vyšly… Kdyby to bylo koncem zaří, tak bychom se potkaly… :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.6.11 20:27

Já chodím do Reprofitu do Olomouce. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
28.6.11 11:42

Já chodím do Fertimedu, převážně dochází do polanky… :-)

myška000 píše:
Já chodím do Reprofitu do Olomouce. A ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
28.6.11 20:31

Martina

ahoj holky,taky bych se ráda přidala.dnes jsem si přivezla doporučení od gyndařky do lázní a zítra pomažu hned k obvodní.chci se zeptat zda někdo nevíte jestli za mnou může někdo přijet z rodiny a být se mnou třeba 4 dny na mém pokoji na přistýlce?a nebo jakým jiným způsobem se to dělá???díky za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
28.6.11 20:36

Martino, může, buď oficiálně (zaplatíš přistýlku), neoficiálně (prostě ho tam propašuješ, vhodné spíš u jednolůžkových pokojů) nebo mu zaplatíš pokoj v některém z mnoha penzionů ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
28.6.11 20:47

ugluk

ugluk píše:
Martino, může, buď oficiálně (zaplatíš přistýlku), neoficiálně (prostě ho tam propašuješ, vhodné spíš u jednolůžkových pokojů) nebo mu zaplatíš pokoj v některém z mnoha penzionů ve městě.

Mě jde o mamku která by tam za mnou přijela a taky by si chtěla odpočinout a chodit na procedury.tak přemýšlím jak to udělat.díky za radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
28.6.11 22:14

Taky dost těch lázeňských domů nabízí třeba výhodné balíčky - prodloužený víkend nebo týden včetně několika procedur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
29.6.11 08:15

Ugluk - ty jo propašovat - jsi odvaha :-) , já měla návštěvy na víkend, a vždycky na přistýlce. Stejně už recepční mě znaly, tak by bylo divný, že se mnou najednou chodí někco cizí a i bych se bála, že to uklízečka třeba pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
29.6.11 08:16

Martino - přeji zdárné pořízení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
29.6.11 08:28

VeKo, můžu se zeptat ve kterém hotelu jsi byla a kolik jsi platila za přistýlku??

VeKo píše:
Ugluk - ty jo propašovat - jsi odvaha :-) , já měla návštěvy na víkend, a vždycky na přistýlce. Stejně už recepční mě znaly, tak by bylo divný, že se mnou najednou chodí někco cizí a i bych se bála, že to uklízečka třeba pozná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí