Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14579
17.6.21 07:28

Klimkovice jsou super, já tam jezdila. Ale bylo tam hodně Arabů, což je tady jediné minus pro mne, bála jsem se jich - jakoze jeden výtahem a najednou baf, stojí tam strašidlo 8o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
17.6.21 07:56

Ahoj, já teď zrovna příští týden jedu do Františkových lázní. Taky mám Klimkovice kousek, ale na neplodnost jsou mnohem lepší ty Františkovy, takže jsem i na doporučení dr vybrala ty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
17.6.21 09:01

Díky moc. Jde právě o tu neplodnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
17.6.21 12:53

@šmoulililinka Určitě bych jela do Františkových Lázní. Jsou tam specializované gynekologické procedury, které v Klimkovicích nemají - Gynekologické procedury ve Františkových Lázních jsou následující: Slatinné koupele nebo zábaly, vaginální slatinné tampony, vaginální irigace minerální vodou, plavání v bazénu, cvičení pánevního dna (podle Mojžíšové), plynná uhličitá koupel, masáže, vířivka atd. Přeji, aby vám pobyt v lázních pomohl a dočkali jste se miminka. Můžete jet do hotelu, kde je sociální zařízení na pokoji. Můžete si i připlatit za jednolůžkový pokoj. Na stránkách Františkových Lázní je přehled doplatků za ubytování v jednotlivých hotelích a penzionech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
18.6.21 09:16

@Jana Martinková všechno zní dost hrozně :-D ale pokud by to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
18.6.21 09:36

@Jana Martinková mne přijde ze Klimkovice jsou taky gynekologické, používají tam jodobromovou solanku, která na gynekologicke věci je jako dělaná a navíc já sama jsem tam byla zamlada po operaci slepaku kvůli prevenci srustu, čili na indikaci :nevim: různé druhy koupeli mají rovnez, bahno taky, zábavy všeho druhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
18.6.21 09:49
@šmoulililinka píše:
@Jana Martinková všechno zní dost hrozně :-D ale pokud by to pomohlo…

Ono to hrozně jen zní. Je to tam příjemné. A procedury opravdu fungují. Hlavně si sahni na Františka :lol: Sice ano, roztahujes nohy pomalu na potkání (obrazně řečeno), ale jsou tam všichni moc příjemní, prostředí úžasné. Jestli pojedeš někdy teď vezmi si kolo. A teda úplně nejlepší tam mají masáže. Kdysi tam byl slepý masér a teda teď byl moc šikovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
18.6.21 12:46

Mohu se zeptat, dcera (11 let) dostala schválené Klimkovice na 28 dní. Nemáte někdo zkušenost jako dětský pacient bez doprovodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
18.6.21 13:14

@smajlik40 zkus to dát jako nové téma do diskuse, ať se to objeví nahoře. Určitě tu někdo takový je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.8.21 18:53

Lazne po hysterktomii

Myslíte, že je šance je dostat po tomto výkonu? Kdo má zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
16.8.21 18:57
@filija píše:
Myslíte, že je šance je dostat po tomto výkonu? Kdo má zkušenost?

Najdi si na googlu diagnózy u kterých jsou lázně indikované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
23.8.21 13:24

@filija Myslím, že po hysterektomii byste měla šanci získat lázně. Na pobyt ale musíte nastoupit do tří měsíců od operace. Pobyt trvá obvykle čtyři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
30.8.21 19:59

Tak já ficim 26. na Radbuzu. Ubytko sice asi nic moc, ale už to nechci odkládat.

Kdopak jede ve stejném termínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.23 19:49

Ahoj holky, obnovuji :) Byl jste někdo v poslední době ve Františkových Lázních skrz neplodnost? Bylo nám to doporučeno před dalším pokusem IVF.. tak váhám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
19.1.24 21:13

Ahoj holky, na operaci jsem byla v roce 2022 a samozřejmě mi lázně nikdo nenavrhl. Momentálně mám zhoršující se problémy - horší a horší bolesti v klidu i pohybu kvůli endometrióze, další srůsty, další endometriózní srůsty. Dělá mi problémy chození, do hlubokého dřepu jít nemůžu, ale na operaci mě nepošlou, dokud nezkusíme IVF. Na únor jsem objednaná na imunibiologii, na hysterosapingografii, partner na spermiogram a teprve nám to všechno lítání začne.
Je nějaká šance dostat lázně před IVF a případnou další operací, která mě nejspíš bude čekat? Snažila jsem se hledat v konverzacích, ale asi nejsem tak zdatná v hledání a pročítat stovky stránek je asi nad mé síly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí