Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk Mě kvůli MS prodloužilí pobyt o 3 dny. Ano Isis je vedlejší budova Paawliku a je spojený s Pawlikem chodbou, a taky s bazénem a posilovnou, takže nemusíte skoro chodit ven. Pokoje jsou docela pěkné. Na jídlo se chodí do Pawliku, mají tam stravovaní formou bufetu a myslím, že jsme každá přijely domu a měli o nějaké kilo navíc i když jsme se snažily chodit do posilovny běhat
vařily tam výborně
Myslím, že jsi vybrala dobře, já kdybych dneska jela do Fr. L, tak jedině do Isisu nebo Pawliku.
@Vrk Psychicky určitě a k mimi ještě nevím, teď zrovna podstupujeme IVF, tak za 3 týdny to zjistíme ![]()
@parisek je pravda, ze dostanes pri prijezdu slevovou karticku na ruzne vylety? ![]()
@Vrk Při příjezdu jsme ji nedostaly, ale museli jsme zajít do kanceláře aquaforumu, ten je přímo nad bazénem a vyplníš nějaký nenáročný dotazník, oni ti dají jejích kartu, a s tou kartou máš slevy ve spoustu obchodech a i restauracích a možná i výlety ale ti jsme nevyužili, na výlety jsme jezdili buď autem a nebo autobusem. A přímo u ti kanceláře nad bazénem je kavárna, mají tam výborné horké ovoce se zmrzlinou a šlehačkou a dobrou kávu a s tou kartou měli jsme skoro za půlku ceny, a ještě se tam pro členy aquaforumu pořádali různé akce, takže určitě tam zajdi ![]()
@parisek píše:
@Vrk Při příjezdu jsme ji nedostaly, ale museli jsme zajít do kanceláře aquaforumu, ten je přímo nad bazénem a vyplníš nějaký nenáročný dotazník, oni ti dají jejích kartu, a s tou kartou máš slevy ve spoustu obchodech a i restauracích a možná i výlety ale ti jsme nevyužili, na výlety jsme jezdili buď autem a nebo autobusem. A přímo u ti kanceláře nad bazénem je kavárna, mají tam výborné horké ovoce se zmrzlinou a šlehačkou a dobrou kávu a s tou kartou měli jsme skoro za půlku ceny, a ještě se tam pro členy aquaforumu pořádali různé akce, takže určitě tam zajdi
Horké ovoce jsme si dávaly taky. Bylo výborné.
Ale dávaly jsme si k tomu svařáček. Na výletě od nich jsme taky nebyly, ale lidi od nás z hotelu si chválili. My jezdily na vlastní pěst.
@merlose a kde jsi byla v hotelu ty? A o te karticce mi reknou na recepci kam si pro ni zajit?
Já byla v Goethe. Pro kartičku si dojdeš do Aquafora. Nahoře vedla restaurace je kancelář. Vyplníš tam přihlášku a druhý den si dojdeš pro kartičku. Některé z nás dostaly při nástupu přihlášku na recepci i s ostatními informacemi, některé si jí vyzvedly až tam. Pak Tě pozvou na seznamovací večírek do Pawliku. Ten bývá v úterý večer.
@merlose juu to zni dobre
. A procedury byvaji cca do kolika hodin denne? I o vikendu?
Já mívala procedury tak do dvou přes týden, v sobotu tak do jedný a v neděli bylo volno.
Ahoj holky, jedete někdo na přelomu července a srpna? Budu ráda když se ozvete. A kdybyste chtěly s něčím poradit, klidně se ptejte, už jsem byla ve Františkách několikrát.
@Pella ahoj Peti, tak zase jedeš? To ti závidím
jela bych hned. Nevím jestli jsem ti dávala vědět, ale po lázních se zadařilo - máme Františku, je jí za měsíc rok ![]()
@Monty 1 píše:
@Pella ahoj Peti, tak zase jedeš? To ti závidímjela bych hned. Nevím jestli jsem ti dávala vědět, ale po lázních se zadařilo - máme Františku, je jí za měsíc rok
Ahoj
Že je tam nádherně?
Někde jsem tu zahlídla vaše dobré zprávy, paráda, dodatečně moc gratuluju! Mimochodem pěkná kuchyň
A Františka, to je fakt trefný jméno ![]()
@Pella je to tam super, marně simuluju poporodní problémy
aby jsem mohla jet
Jméno bylo jasný dávno, ale můžu to dávat jako historku k dobru. Tak to tam pořádně roztoč a bacha na,,kalíšky,, ![]()