Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1271
20.2.14 16:48

@Vrk Mě kvůli MS prodloužilí pobyt o 3 dny. Ano Isis je vedlejší budova Paawliku a je spojený s Pawlikem chodbou, a taky s bazénem a posilovnou, takže nemusíte skoro chodit ven. Pokoje jsou docela pěkné. Na jídlo se chodí do Pawliku, mají tam stravovaní formou bufetu a myslím, že jsme každá přijely domu a měli o nějaké kilo navíc i když jsme se snažily chodit do posilovny běhat :lol: vařily tam výborně :palec: Myslím, že jsi vybrala dobře, já kdybych dneska jela do Fr. L, tak jedině do Isisu nebo Pawliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
20.2.14 17:27

@parisek :) tak to rada slysim a pomohli ti lazne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
20.2.14 17:33

@Vrk Psychicky určitě a k mimi ještě nevím, teď zrovna podstupujeme IVF, tak za 3 týdny to zjistíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.2.14 09:30

@parisek je pravda, ze dostanes pri prijezdu slevovou karticku na ruzne vylety? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
23.2.14 10:38

@Vrk Při příjezdu jsme ji nedostaly, ale museli jsme zajít do kanceláře aquaforumu, ten je přímo nad bazénem a vyplníš nějaký nenáročný dotazník, oni ti dají jejích kartu, a s tou kartou máš slevy ve spoustu obchodech a i restauracích a možná i výlety ale ti jsme nevyužili, na výlety jsme jezdili buď autem a nebo autobusem. A přímo u ti kanceláře nad bazénem je kavárna, mají tam výborné horké ovoce se zmrzlinou a šlehačkou a dobrou kávu a s tou kartou měli jsme skoro za půlku ceny, a ještě se tam pro členy aquaforumu pořádali různé akce, takže určitě tam zajdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
24.2.14 20:55

@parisek tak pre tu katicku si pojdem aj ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
26.2.14 17:33
@parisek píše:
@Vrk Při příjezdu jsme ji nedostaly, ale museli jsme zajít do kanceláře aquaforumu, ten je přímo nad bazénem a vyplníš nějaký nenáročný dotazník, oni ti dají jejích kartu, a s tou kartou máš slevy ve spoustu obchodech a i restauracích a možná i výlety ale ti jsme nevyužili, na výlety jsme jezdili buď autem a nebo autobusem. A přímo u ti kanceláře nad bazénem je kavárna, mají tam výborné horké ovoce se zmrzlinou a šlehačkou a dobrou kávu a s tou kartou měli jsme skoro za půlku ceny, a ještě se tam pro členy aquaforumu pořádali různé akce, takže určitě tam zajdi :)

Horké ovoce jsme si dávaly taky. Bylo výborné. :-) Ale dávaly jsme si k tomu svařáček. Na výletě od nich jsme taky nebyly, ale lidi od nás z hotelu si chválili. My jezdily na vlastní pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
26.2.14 18:17

@merlose a kde jsi byla v hotelu ty? A o te karticce mi reknou na recepci kam si pro ni zajit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
26.2.14 22:37

Já byla v Goethe. Pro kartičku si dojdeš do Aquafora. Nahoře vedla restaurace je kancelář. Vyplníš tam přihlášku a druhý den si dojdeš pro kartičku. Některé z nás dostaly při nástupu přihlášku na recepci i s ostatními informacemi, některé si jí vyzvedly až tam. Pak Tě pozvou na seznamovací večírek do Pawliku. Ten bývá v úterý večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
26.2.14 22:46

@merlose juu to zni dobre :). A procedury byvaji cca do kolika hodin denne? I o vikendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
28.2.14 15:39

Já mívala procedury tak do dvou přes týden, v sobotu tak do jedný a v neděli bylo volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.5.14 14:35

Ahoj holky, jedete někdo na přelomu července a srpna? Budu ráda když se ozvete. A kdybyste chtěly s něčím poradit, klidně se ptejte, už jsem byla ve Františkách několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.5.14 14:42

@Pella ahoj Peti, tak zase jedeš? To ti závidím :-) jela bych hned. Nevím jestli jsem ti dávala vědět, ale po lázních se zadařilo - máme Františku, je jí za měsíc rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.5.14 14:47
@Monty 1 píše:
@Pella ahoj Peti, tak zase jedeš? To ti závidím :-) jela bych hned. Nevím jestli jsem ti dávala vědět, ale po lázních se zadařilo - máme Františku, je jí za měsíc rok :-)

Ahoj :-) Že je tam nádherně? :-) Někde jsem tu zahlídla vaše dobré zprávy, paráda, dodatečně moc gratuluju! Mimochodem pěkná kuchyň ;-) A Františka, to je fakt trefný jméno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.5.14 14:50

@Pella je to tam super, marně simuluju poporodní problémy :-D aby jsem mohla jet :-) Jméno bylo jasný dávno, ale můžu to dávat jako historku k dobru. Tak to tam pořádně roztoč a bacha na,,kalíšky,, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí